Bildirim
SUZUKI SWIFT FUN CLUB (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shynes
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan_sozumcetin
quote:
Arka tampondaki kırmızı lambada bazı eski modellerde ampul var ama benimkinde sıfır aldığımda sadece kedi gözü var lamba değil.. Sizde de öyle mi ve de istersem ampul takabilir miyim ?
Arkadaşlar bilen yok mu acaba
merhaba benim aracım 2012 model ve ampul var sis farı... bende onu F1 çakar lambaya çevirdim...
F1 çakar nasıl oluyor ? Orijinalinde var mıydı ? -
Orjinalinde yok orjinalinde ki düz sis lambası fakat arkadaş sanayide parçacı o bi devre getirtti. Yanlış hatirlamiyorsam 3 adet ampul var onu sis farı ampulu yerine montajini yaptirdik gayet hoş oldu... Arka sis farini actigimda F1 araçlarindaki gibi yanip sönüyor -
Anlıorum.. Benimkinde orijinalinde ampul yok sanırım. Ya da belki sadece kedi gözüdür bilemiyorum -
-
-
2009 Model.
Pense yardımı ile düzelttim . Zor oldu ama oldu. Bir kaç kez çalıştırdım camı çizmiş namussuz :) -
Merhaba
Sırt kısmı katlanabilir arka koltuklar ı hiç duymamış ve bakmamıştım. İlk fırsatta bakacağım ama bagaj aydınlatması benim aracımda yok ? Çokta eksikliğini yaşıyorum.
Hangi modelde bahsi geçen özelikler ?
2009 1.5 A/T Benim alet . -
Merhabalar adım Uğur Ankaradan yazıyorum aracım ile ilgili bir kaç sorun var aracım Suzuki Swift 1.3 GTİ ilk olarak ara. tüpte çalışıyor enjektörlerin hiç biri olmadığı için benzinde çalıştıramıyorum. Tüpte dip gaz yaptığım zaman arabadan çat diye bir ses geliyor gaz kesip tekrardan tüpe geçiyor araba devirlenmiyor 3500 devir üzerine çıkamıyorum zorlamadım da daha araba normalde 101 beygir ama verdiği beygir 35 - 40 beygir ancadır gösterdiğim usta motorda yağ yakma üfleme olmadığını söyledi ama sadece tüpte çalıştığı için subaplarda yanık olabilir dedi. Yakışı uzun yolda 20 Kuruştu buna rağmen. Ankara'da bu araçlardan anlayan birileri varsa ya da bir bilginiz varsa bu konuda çok sevinirim. Arabamı çok severek aldım yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum onun için lütfen kırıcı yorumlardan kaçınalım. Bu araçlardan anlayan kullanan arkadaşların hangi kilit parçaları değiştirmem gerektiğini ve neleriyle değiştirmem gerektiğini bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Bu arada araçta modifiye yok bende modifiye düşünmüyorum orjinal hali kalsın istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: gokhan_sozumcetinquote:
Orijinalden alıntı: tolgambo
Selamlar ;
Suzuki Dostları buluşmuş.Ne güzel
2011 Suzuki Swift 1,2 AT Gümüş Gri
50000 km'ye doğru gidiyoruz.
Yakıt tüketimi 7,3 civarı
Ne güzel
Alıntıları Göster
-
merhaba arkadaşlar. aracım satılıktır. ilgilenenler özelden msj atabilirler. her soruya açığım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-benzersiz-swift-212526771/detay/ -
Hayırlı satışların olsun hocam.
Ön paneldeki ledli amblemi ve kapı içlerindeki aydınlatmalı swift yazılarını nerde yaptırdın -
[Deleted by Admins] -
Arka sis lambası hani kırmızı olan ve tamponun ortasında yer alan.. Nasıl yandığını buldum.. Sinyal kolundaki normalde off durumda kalan bir çevirmeli düğme var. Onu çevirince parkları açınca yanıyor arkadaşlar. -
2012 Suzuki Swift 1.2 GL araca sahibiyim. -
2013 modelde, park ve kısa farlar yanınca göstergede far ibaresi yanmıyormu sadece uzunlarda göstergede yanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Emmeygok
2012 Suzuki Swift 1.2 GL araca sahibiyim.
edit: ayrıca araçlara bluetooth telefon kiti varmı orjinal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 28 Mayıs 2015; 10:27:58 > -
Farları bilmiyorum ama bluetooth kiti bildiğim kadarıyla navigasyon seti ile geliyor. Yani teybi söküp navi takarsan.. Orijinali yok galiba Turkiye'de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_sozumcetin -- 1 Haziran 2015; 22:25:53 > -
quote:
Farları bilmiyorum ama bluetooth kiti bildiğim kadarıyla navigasyon seti ile geliyor. Yani teybi söküp navi takarsan.. Orijinali yok galiba Turkiye'de
Navigasyon takmak istemiyorum gerek de yok, Yurt dışındaki sitelerde direksiyonda sol altta telefon tuşları var.
Yurt dışından alabiliyormuyuz ona bakıyorum.
Ayrıca iç kısımda önde tepede lamba olmaması çok ilginç geldi. -
Anlıyorum..quote:
Orijinalden alıntı: åzizquote:
Navigasyon takmak istemiyorum gerek de yok, Yurt dışındaki sitelerde direksiyonda sol altta telefon tuşları var.
Ayrıca iç kısımda önde tepede lamba olmaması çok ilginç geldi.
Alıntıları Göster
onlarda sanırım tavanda mikrofon falan vardı.. hiç bilemiyorum ki.. yurtdışı Suzuki ye ya da buradaki yeni distribitöre mail atmayı deneyebilirsiniz.
-
quote:
Bluetooth Glx ve sport modellerinde kullanılan yine panasonic üretimi modelde var glx türkiyeye zaten gelmdi ama sport modelleri çok az sayıda geldi. ebay üzerinde satanlar var o modelden. multi media sistemlerde zaten bluetooth mevcut. ama bunda da telefon görüşmesinde ses problemi ile karşılaşıyorsunuz. Sesiniz karşıya sağlıklı gitmiyor. Bu sorunu çözmek için harici microfon takmanız gerekiyor onuda güneşliğe yakın bir yere koymanız lazım. Ben aracıma ilk aldığım zamanlar Android olanlardan getirtmiştim çinden ama çok uzun ömürlü olmadı Şuana onrjinal i kullanıyorum. uygun bir zamanda üniteyi söküp içerisine bluetooth yerleştirilirmi ona bakacam gelişme olursa buradan yazarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: åziz
quote:
Ayrıca iç kısımda önde tepede lamba olmaması çok ilginç geldi.
Bu konuları Aracı ilk aldığım zamanlar çok araştırdım. Suzuki merkez bu konuda hiç yardımcı olmuyor. Ürünü araştırsanız yurtdışında bulursunuz ama montaj bi hayli uğraştırır Direksiyonu komple sökmeniz lazım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X