Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.543
Cevap
88
Favori
199.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joetly

arkadaşlar merhaba
    2008 model 4x4 1.3 swift araçlar için debriyaj kavrama noktası çok yukarıda benimki
    aldığım çocuk arabaya cidden iyi bakmış yağı fln ama şu debriyaj bozukmu yoksa bahsettiğim modellerde yüksektemi kavrıyor onu bilmiyorum. acaba servise götürsem ayar yapılabilir mi yoksa debriyaj setinimi değiştirmem gerek .

Alıntıları Göster
    merhabalar, normalde vitara 3k bakıyordum fakat piyasada çok olmadığı için swift de bakmaya başladım.2007 model boyasız 1.3 4x4 mt 35bin kmde boyasız bir swift'e sizce ne kadar verilir? teşekkürler

• sanctuary33 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar uçmuş, vitara lar imkansız gibi, bulmak..
    2007 swift için km si düşük, bakımlı olanı için 26-29 tl. verilebilir. Ama 2007, değilde 2009-10 neden olmasın,en azından yaş küçük, tabikide bütçe meselesi
  • Helden wie wir kullanıcısına yanıt
    aynen fiyatlar uçmuş ve kelalaka.aynı özellik ve temizlikte 2 vitaradan birisine 32 yazılırken diğeri 39larda felan.swifte gelecek olursa 26500 gibi anlaştık.araç tüplü ve dediğine göre boyasız.bugun bulunduğu şehirrden bir arkadaş gidip araca bakacak.malum ortalıkta güvenilir satıcı sayısı çok az.eğer dediği gibi ise pazartesi alacağım aracı.

edit: bu arada bütçe olarak daha yukarıda çıkabilirim.temiz düşük km swift tavsiyeniz var ise değerlendirebilirim.düz otomatik farketmez.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanctuary33 -- 19 Eylül 2015; 9:28:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

aynen fiyatlar uçmuş ve kelalaka.aynı özellik ve temizlikte 2 vitaradan birisine 32 yazılırken diğeri 39larda felan.swifte gelecek olursa 26500 gibi anlaştık.araç tüplü ve dediğine göre boyasız.bugun bulunduğu şehirrden bir arkadaş gidip araca bakacak.malum ortalıkta güvenilir satıcı sayısı çok az.eğer dediği gibi ise pazartesi alacağım aracı.

edit: bu arada bütçe olarak daha yukarıda çıkabilirim.temiz düşük km swift tavsiyeniz var ise değerlendirebilirim.düz otomatik farketmez.teşekkürler
    Merhaba;

Ben de 24 ağustosta bir swift aldım. bazı sorularım olacak

1.Hızlı giderken camı kapattığımda rüzgar sesi geliyor. Durmuş halde kapatıp hızlanınca ses az geliyor.
    2.Cam rüzgarlığı nereden bulurum cam filmi nereden bulurum.
    3. Bu araca yakışan aksesuar var mıdır.
    4. Tavsiye ettiğiniz usta var mıdır(İstanbul)
     SUZUKI SWIFT FUN CLUB

Evet, malum sitede bende vitara 5k baktım,ama alınacak gibi değil, güvenemiyorum, herif Boyasız diyor,hasar kaydı çıkıyor, olabilir hasar kaydı sonuçta 2.el ama açıklasınlar, insanları kandırmasınlar.çakal dolu...
    Aracınız şimdiden hayırlı olsun, fiyat makul. Aşağı yukarı araç için, azami ne kadar bütçenizi ayırdığınızı bilsem bir önerim olabilir.
    35e kadar cikarim ama 35e uzanmisken vitara olmasi tercihimdir.tavsiyeniz var ise degerlendirebilirim.tesekkurler
    Benimde aklımda vitara 5k var, en son bir tane buldum 55 e, fakat km sinden sebeb aklım karışık, fiyatıda sanki biraz yüksekçe...
    Sizde vitara istiyorsunuz, inşallah olursa vitara alın, sevdiğiniz bir araç alın.
    2011 Swift önerebilirdim size lakin, yanlış anlamadıysam , swifti çok da istemiyorsunuz, belki vitara bulamadığınız için swifte yöneldiniz..olabilirmi..
    Naçizane fikrim, gönlünüzdeki olsun, vitara olsun... aramaya devam
    Hayırlısı
    Aynen vitara ariyorum aslinda.ama uzun zamandir bulamadim, onun icin de artik b sinifi araclara da bakmaya basladim.hayirlisi olsun hepimiz icin, şu ortamda araba bulmak çok zor
  • Merhaba 2 gün önce 2009 model 4x2 mt aldım. Bu benim ilk aracım. :)
    100.000 bakımı yaptırmak lazım. Ankara da nereye yaptırabilirim. Tahmini ne kadar tutar? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helden wie wir

Benimde aklımda vitara 5k var, en son bir tane buldum 55 e, fakat km sinden sebeb aklım karışık, fiyatıda sanki biraz yüksekçe...
    Sizde vitara istiyorsunuz, inşallah olursa vitara alın, sevdiğiniz bir araç alın.
    2011 Swift önerebilirdim size lakin, yanlış anlamadıysam , swifti çok da istemiyorsunuz, belki vitara bulamadığınız için swifte yöneldiniz..olabilirmi..
    Naçizane fikrim, gönlünüzdeki olsun, vitara olsun... aramaya devam
    Hayırlısı
    bahsettiğim swifti aldım.fren balatalarının değişmesi lazım.ankarada tavsiye edebileceğiniz servis var mıdır?
  • quote:

bahsettiğim swifti aldım.fren balatalarının değişmesi lazım.ankarada tavsiye edebileceğiniz servis var mıdır?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,

Aracımın ön sol tekerinden bozuk yollarda tıkırtı sesi geliyor.geçen hafta lastikleri değiştirirken ustaya sordum amartisörlerde herhangi bir sıkıntı yokmuş. Neden olabileceği hakkında bilginiz var mı? ayrıca aracı ankarada hangi ustaya gösterebilirim? teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

Aracımın ön sol tekerinden bozuk yollarda tıkırtı sesi geliyor.geçen hafta lastikleri değiştirirken ustaya sordum amartisörlerde herhangi bir sıkıntı yokmuş. Neden olabileceği hakkında bilginiz var mı? ayrıca aracı ankarada hangi ustaya gösterebilirim? teşekkürler

selamlar,
    tıkırtı direksiyonun altından kutudan geliyormuş gibi hissediyorsan muhtemel EPS sorunudur.
    Linkteki sayfadan hako_55 ve bozoss arkadaşların yazışmalarını takip edebilirsin.

• sputnikk S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Direksiyonun altından değil ön sol tekerden geliyor büyük ihtimalle ama bu yazılanlarıda değerlendirmekte fayda var.Arkadaşların bahsettiği problemi biraz inceledim genelde direksiyonun sertleştiğinden bahsedilmiş aynı zamanda eps hata ışığı yanıyormuş.inşallah öyle bir sıkıntı çıkmaz çünkü pahallı bir malzeme:)
  • quote:

Teşekkürler.
    Direksiyonun altından değil ön sol tekerden geliyor büyük ihtimalle ama bu yazılanlarıda değerlendirmekte fayda var.Arkadaşların bahsettiği problemi biraz inceledim genelde direksiyonun sertleştiğinden bahsedilmiş aynı zamanda eps hata ışığı yanıyormuş.inşallah öyle bir sıkıntı çıkmaz çünkü pahallı bir malzeme:)
    arkadaşlar merhaba, aracımdan gelen sesin balatalardan olduğunu söylediler.bozuk yollarda aracın ön tekerlerden tıkırtı geliyor fakat frene çok az basılı tuttuğumda ses kesiliyor.balata olarak tavsiyeniz var mıdır?ankarada gideceğim iyi bir suzuki servisi varmıdır?
  • quote:

arkadaşlar merhaba, aracımdan gelen sesin balatalardan olduğunu söylediler.bozuk yollarda aracın ön tekerlerden tıkırtı geliyor fakat frene çok az basılı tuttuğumda ses kesiliyor.balata olarak tavsiyeniz var mıdır?ankarada gideceğim iyi bir suzuki servisi varmıdır?

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar,

ben de suzuki swift sahibiyim, hastasıyım arabanın. bazen aldığıma pişman oluyor bazen de ne güzel makineymiş diye düşünüyorum. masraf edip etmemekte hali hazırda kararsızım. bütçem belli bu yüzden çok da açılamıyorum. aracım 91 model swift 1.0 GL modeli. motor küçük olmasına rağmen çok yakıyor başedemiyorum. arabaya bağımlılığım arttığından vazgeçemiyorum da. kilometrede ortalama 42 kuruş yakıyor. ne kadar çok ne kadar az varın siz hesaplayın. defalarca denedim söylediğim rakam doğrudur. motoruna baktırsam düzelir mi bilemiyorum ama o kadar masraf edip bir de düzelmediğini görürsem hiç de hoş olmaz benim için. lpg yok bu arada. taktırırsam yarı yarıya düşeceğini söyleyenler var ama bilemiyorum. şimdilik böyle kullanıyorum. ilerleyen zaman neler gösterir hep beraber bekleyip göreceğiz.

iyi forumlar.

• Bayilerde 2015 model Swift var mı? 50bin altına sıfır B sınıfı otomatik araç alternatiflerine bakıyorum. Olmadı yarın bayiye bir gideyim.
  • cepcep34 kullanıcısına yanıt
    2015 model gelmedi 2016 gelir mi bilemiyorum. Distribitor değişti galiba
  • gokhan_sozumcetin G kullanıcısına yanıt
    Bayiye gittim görüştüm. Evet araç yok şu anda. Doğan grubu satın aldı dediler. Araçlar Ocak ayında 2016 model olarak gelecek ozaman bakabilirsiniz dediler. 1.2 otomatik ne olur dedim 52-53 gibi bir fiyattan gelir diye düşünüyolarmış. Sonuç ikinci el 9-10bin km de bir Micra almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepcep34

Bayiye gittim görüştüm. Evet araç yok şu anda. Doğan grubu satın aldı dediler. Araçlar Ocak ayında 2016 model olarak gelecek ozaman bakabilirsiniz dediler. 1.2 otomatik ne olur dedim 52-53 gibi bir fiyattan gelir diye düşünüyolarmış. Sonuç ikinci el 9-10bin km de bir Micra almayı düşünüyorum.
    merhaba arkadaşlar,
    aranıza katılmayı istedim gercekten bir kac gundur de izmir de 3-4 araca baktım ama hepsinde bir sorun dert cıktı. 2 aylık bebeğimiz var ve onun masraflarından dolayı 22-23 bin tl bandını cok gecmek istemiyoruz. biraz zor bir hamilelik yasadık. 2006-2008 swiftlere bakıyoruz. Ben ilk başta araca sığımam diye endişe etmiştim ama beni şaşırtan bir rahatlığı var, geniş, malzeme güzel...

bugün 2 swift e bindim. birisi lacivert - 2006 101 bin km de lpg li 1.3 4x2 ...cok temiz, bakımlı duruyor arac... sahibi 2 ay evvel almıs ve ufak oldugu icin satıyor

diğeri 2006 model 1.9 bin km de 1.3 4x4... buda inanılmaz hor kullanılmış kaputta doğrultma yapmayı denemişler ama olmamıs sanki, izleri yamuklugu duruyor. iki aracında tramerde kaydı yok, ciziklerden boyatılmışlar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-100-binde-temiz-sigara-icilmemis-guzel-araba-242476845/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-acil-satilik-temiz-4x4-swift-241280692/detay/

iki araba da 2-3 ay evvel alınmıslar ve satılıyorlar, sahibinden.com da buldugum diger ilan sahipleride benzer zamanlarda almıslar. 2-3 ayda neden satıyor bu insanlar aracları?
    2006 model swiftlerin ikinci elinde kronik sorun mu var? nedir bu adamların derdi ? :D

genel cevap veren birileri olursa cok memnun olacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: sat5

Lpg taktırınca konuya yazarım yine demiştim ama aklımdan çıkmış. Bu gün bir arkadaş mesajla sormuş, ona cevap yazdım konuya da yazayım belki faydası olur.

3 aydan fazla oldu araca lpg taktıranı. Atiker sıralı sistem taktırdım. Simit tüp 40 lt. Yedek lastik yuvasına takıldı. Daha önce de atiker kullanıp sorun yaşamamam ve fiyatı nediyle yine aynı markayı seçtim. 1000TL'ye taktılar. Performansta çok büyük bir düşüş yok, pek etkilemedi. Yakıt konusunda ise bayağı tasarruflu oldu, iyiki taktırmışım. Bir depo ile şehir içi 350km rahat yapıyorum ki lpg'nin litresi şu an 2tl bandında.

Taktırırken nacizane dikkat etmeniz gerekenlerden bahsedeyim. İşlem bitene kadar başından ayrılmayın diyorum. Takan kişiye özellikle sordum, simit depo takılacak ama lastik yuvasından yüksek olur mu diye, yok ona göre depo takarım dedi. Güvendim beklemedim geldiğim de deponun yüksek kaldığını gördüm. Bagaj düz durmuyor depo çıkıntı yapmış ayrıca ilk zamanlar çok fazla benzin sarfiyatım oluyordu, ayara götürdüm bilgisayardan ayarladılar şu an durum düzeldi

Benim de araç 1.2 2012 benzin fazla yakıyor gibi geldi lpg yi düşünür oldum, sizin araç hangi model acaba?Memnunmusunuz ve uyumlumudur bizim araçlarla?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.