Bildirim
Suzuki SX4 S-Cross (14. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende 2009 model sx4 s-cross var. bu araçların motorlarının lpg uyumu nasıldır acaba? aracı yeni aldığım için soruyorum. -
Slm 2013 dizel s cross sahibiyim dilim döndüğünce sorularınızı cvplamak isterim
1. Fiat motoru var
2. Evet
3.6.vites 2500 devirde 140—145 hız
4.100 km de ortalama hızda 3.8—3.9 uzun yol verisi gösteriyor yol bilgisayarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu distribütör mevzusu noldu yahu.resmi sitede modellerin arasında sx4 yok? yeni vitara diyor ama onda da fiyat yok.yazık yahu.vallahi yazık.ne güzel alternatifti. -
Ses seda yok, bayilerde kıpırdanma bile yok. Yazık...
Selam arkadaslar Ben Suzuki Çakır Otodan Hasan Çakır
Suzuki Oto Yedek Parçası Satıyorum.. Yerimiz Bostancıdadır. çıkma yenıo ve orjinal parçadan sızlere yardımcı olabilirim.
sitemizdenden detaylı yedek parçaları bakabilir güncel fiyatları gore bilirdiniz.
http://www.suzukiotoparca.com/
suzuki Sx4 Scroos Yedek Parçalarında Yardımcı Olurum
Bu mesaja eklenen görseller:
-
Arkadaşlar aracı kullanırken ön kaputu görebiliyormusunuz? daha önce hiç kullanmadım da,
yedek parçada sıkıntı yaşanırmı sıfırı satılmadığı için? -
quote:
Orijinalden alıntı: selo078
Arkadaşlar aracı kullanırken ön kaputu görebiliyormusunuz? daha önce hiç kullanmadım da,
yedek parçada sıkıntı yaşanırmı sıfırı satılmadığı için?
Hocam bende aynen senin durumundayım. Alırsam eğer hiç test sürüşü dahi yapamadan alanlardan olacağım.
Merhaba. Suzuki Bayisinde 5000KM de 2013 model SX4 GL Dizel modeli var. En son 58000TL istiyor. Sizce fiyat nasıl? -
Selam arkadaşlar. Bende 2013 sx4 s cross at glx 4x2 benzin var. 3000 km de bayiden aldim ve su an ikiyil sonunda 43.000 km de. Onceki aracim 2011 model suzuki swift 1.2 gl at 90 beygir modeliydi ve ilk aracimdi. Ondan da memnundum kullanisi performansi ve otomatigi birgun yolda birakmadi, cok keyifliydi. 2 yil da onu kullanip artik bagaji cok kucuk diye bagaji genisletme ve model yukseltme nedeniyle (malumcocuk olacak diye) memnun kalarak o aracimi bayiye pesinat verip bu araca kalan tutara kredi cekerek sahip oldum. Onceki ve bu aracta da suspansiyon biraz sert ama swiftinki daha belirgindi. Sx4 u test ettigimde suspansiyon swifte gore daha yumusak ve rahat.swift den sx4 s cross a gecmem suzukiden memnun kaldigimdan dolayidir. 1,5 yil bu bizim icin cok sikinti olmadi son 5 aydir cocuk olunca arka koltukda artik psikolojik de olabilir arabadaki sertlik iyice hissediliyo gibi geliyor :) malum kiyamiyor insan. Gerci arkadasimda scirocco var ona biniyoz o baya sert. Sanirim bu iki arabada yol tutusu iyi olsun diye boyle bir suspansiyonu kullaniyorlar. Cunku otomatik icin soyluyorum ikisindede gazlamayla ayari siz yaparak yuksek devirde veya zamaninda vites yukseltmeyi ben kendim ayarliyabiliyorum. Mesela kirmizida 1.500 ve 2.000 devir arasi kalkis yapmak icin gazda ayagim ilk bastigim ayarda sabit kalinca vites gecisini sirasiyla sikintisiz yapiyor. Ama arabayi spor sekilde kaldirmak istiyorsam gaza biraz ser basip kademe ile yuklenmeye devam edince vites atmadan devri istedigin noktaya kadar yukseltiyo gazdan az cekip birdaha gaza yuklenince birvites yukari atiyo aslinda bu bunu yapmak benim cok hosuma gigidyo. Acikcasi arabama cok alistim ve oldukca memnunum. Birkere bendeki enust paket olduhu icin arabada yok yok. Bayi geri gorus kamerali dvdli tvli navigasyon sistemi takili verdi zaten yagmur far sensorleri far yikama katlanir ayna 9 hava yastigi genis bagaj acilir camtavan zenon gunduz led farlari koltuk isitma cruise control anahtarsiz gir calistir fala filan birsuru sey. Daha ne yapsin araba :) Kisaca alacak arkadaslara tavsiye ederim. Onceden bi sekilde bir defa bile olsa kullandigim 2013 polo 2013 passat cc citroen nemo chevrolet cruze renault fluence 2015 seat leon arabalara kiyasla suspansiyonu sert. Sehir icinde duzgun yollarda tabiki bu size dert olmasin cunku. Benim dedigim sertlik cok bozuk yola cukura hizla girince belirgin oluyor. Dikkatli kullanirsaniz yavas girerseniz bisey olmuyo :) arac zaten az biraz yuksek oldugu icin bazi tumseklerde yavaslamadan da geciyorum. Ben kullandigim boyunca yedek parca ihtiyacim hic olmadigi icin bulunma ve gelme suresi konusunda bisey diyemeyecegim. Antalya suzuki servisinde bakima giriyor aracim. Burdaki servisde bakim ucretleri wolksvogenden ucuz. Nerden biliyorum annemin poloyu bakima ben goturmustum. Bu araci almayi dusunen arkadas lara biraz yardimci olmusumdur umarim. Ort tuketim sehir ici yaklasik 7 sehir disi 6.
-
Merhaba, otururken on kabutu gorebiliyormusunuz.
Evet ben ön kaputu görüyorum. bugün bir mektup geldi suzukiden ön koltuklarda bulunan döşemenin dikişleri uygun olmadığı için hava yastıkları kaza anında açılamayabiliyormuş. ön koltukların ücretsiz değişimi için arabaları yetkili servisten randevu alarak geri çağrıyorlar. koltuk kılıflarını değiştirecekler ve bilgisi olmayan arkadaşlar bayilerini aramalarında fayda var. değişim ortalama 2 saat sürüyormuş.
-
Mektup bana da geldi. Bayim ile görüştüm ve geçen cumartesi gününe sözleştik. Mektupta belirtildiği gibi iki satte değişti koltuk kaplamaları.
Gerçi yepyeniydi zaten ama, deri kokusu hafiflemeye başlamıştı. Şimdi yine mis gibi kokuyor arabanın içi.
Bu arada yeni Vitara denen aracı görmüşsünüzdür. Bizim aracın makyajlı hali. Fazladan içinde büyük ekran tablet ve birkaç ilave elektronik özellik var.
Bana göre eksi olanlar ise kol dayama verilmemesi, bluetooth kontrollerinin direksiyonda olmayışı, gündüz ledlerinin farlardan alınıp tampona çekilmesi ve bi-xenon yerine sadece kısa farların xenon olması.
Neden bundan bahsettin derseniz, sitede bir başlık da onlar açmışlar ve epeyce aktif. Vitara'daki birçok özellik ve çıkacak olursa sorunlar aynı olacak. Onların başlığını da takip etmeye başladım.
-
Bu aracin 2017 modeli cok guzel olmus.her ne kadar ilham kaynaklari bir yerlerden copy paste olsa da
olm madem potansiyeliniz var neden daha önce yapamadiniz su isi.vitaradan sonra cok zor ama keske turkiyeye gelse de bizim arabalarin piyasasi olmese.zaten vadesi dolunca vitara alicaz...bayilere uc kurusa birakmayalim.
Ayrica yeni distribütör dogan holding olunca vitara da hemen Bluetooth kitini kolcagi vs traslamislar.sebebini sorunca da vergi diyorlar.madem oyle vw gibi opsiyonel getirt.gerci 90 kusur lira verdikten sonra kolcaga ayrica para vermek adama koyar ama sevda iste
quote:
Orijinalden alıntı: Özcan.
Mektup bana da geldi. Bayim ile görüştüm ve geçen cumartesi gününe sözleştik. Mektupta belirtildiği gibi iki satte değişti koltuk kaplamaları.
Gerçi yepyeniydi zaten ama, deri kokusu hafiflemeye başlamıştı. Şimdi yine mis gibi kokuyor arabanın içi.
Bu arada yeni Vitara denen aracı görmüşsünüzdür. Bizim aracın makyajlı hali. Fazladan içinde büyük ekran tablet ve birkaç ilave elektronik özellik var.
Bana göre eksi olanlar ise kol dayama verilmemesi, bluetooth kontrollerinin direksiyonda olmayışı, gündüz ledlerinin farlardan alınıp tampona çekilmesi ve bi-xenon yerine sadece kısa farların xenon olması.
Neden bundan bahsettin derseniz, sitede bir başlık da onlar açmışlar ve epeyce aktif. Vitara'daki birçok özellik ve çıkacak olursa sorunlar aynı olacak. Onların başlığını da takip etmeye başladım.
Merhabalar.benim de degistirmem gerekiyormus.sadece sofor koltugu mu degismekte?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öndeki iki koltuğun üst parçası değişiyor. -
Asal otomotiv sadece sofor koltugu degisiyor demisti.ah su bayiiler.suzuki genel merkezi arayacagiz bu durumda sanirim.
4x4 otomatik satan var mı arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_kaya
4x4 otomatik satan var mı arkadaşlar.
satan olsa ben de alıcıyım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X