Şimdi Ara

Suzuki SX4 S-Cross (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
725
Cevap
16
Favori
79.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakeerus

TUcson ne kadar yakıyor. 4*4 ararken dikkatimi çekmişti.

Kışın 11-12.5 Lt, Yazın 10.5-11.5 arası yakıyor AT Dizel bendeki.

Arkadaşımda 2.0 Benzinli Manuel var 150 Hp olandan. Oda 10-11 arası dolaşıyor.

Aslında 1.6 Benzinli AT bir araç kadar yakıyor. Sonuçta 2.0 ve 1600 Kg AT bir araba.

Ama ben dizel sevmiyorum AT S cross Benzinli 4x4 olsa hemen alacaktım. Çünkü İdeal yakıt benim için.

Ortalamanın yüksek olması eşim her sabah çocuğu 5km uzaklıktaki okula götürüyor.Dizel ısınmadan yol bitiyor.

Onun haricinde araçtan çok memnunum. Donanım yaşına göre çok iyi.
  • Arkadaşlar aklım gerçekten karıştı.

Türkiye'de izlediğim birçok S Cross testinde araç Benzinli AT 4x4

Bayiler ise 4x4 Benzili AT gelmedi demekte.

Teste gönderilenler özel piyasaya verilmemiş araçlar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Ben de geçen hafta bir S-cross alarak gruba katılmış durumdayım.
    4x2 GLX AT benzinli beyaz. Direksiyonun aşırı yumuşaklıktan normalin üzerinde müdahale istemesi dışında mükemmel bir makine.
    Zamanla ona da alışılır gerçi ama yazılımıyla oynayarak veya başka bir yöntemle direksiyonu biraz sertleştirmek mümkün olur muydu acaba :)
  • arkadaşlar merhaba aranıza katılmayı düşünüyorum ikinci el bir scross la . ama çevremde kullanıcısı yok dizel ve GL+ almayı düşünüyorum 20000 km lere kadar bir araç bakıyorum fiyat olarak ne vermeliyim birde yakıt durumu nedir ayrıca parça sorununu nasıl aşıyorsunuz galiba sıkıntı varmış bilgilendirirseniz sevinirim SW olarak geçiyor ama sanki bir suv görünümü var bu konuda fikriniz nedir ..
  • akokturk A kullanıcısına yanıt
    Malum siteye 20binli km.de gl+ dört çeker beyaz bir tane düşmüş dün. 56 bin TL istemişler.
    Fena fiyat değil bence. Pazarlık edip biraz daha düşürebilirseniz dadından yinmez.
  • Özcan. Ö kullanıcısına yanıt
    dört çekerlerde yakıt nedir acaba ben şimdi inceleyeceğim ama kasım sonuna doğru almayı düşünüyordum nakitim o zaman müsait olacak .. ama yakıt konusunda bilginiz varsa sevinirim çünkü yıllık epeyce yol yapıyorum teşekkürler şimdiden
  • Özcan. Ö kullanıcısına yanıt
    bu gün aradım ilan sahiplerini araçta araçta 10 bin tl lik hasar kaydı varmış . ben de vazgeçtim belki anlaşırız diye aramıştım hayırlısı bakalım ama son dönemlerde fiyatları yukarıya çekiyorlar 2. elde bakalım nerede durduracaklar fiyatları

• arkadaslar merhaba,

özellikle dizel s-cross kullanıcılarına bir iki sorum var destek verebilirseniz sevinirim;

1- s-cross'da suzuki kendi motorlarını mı kullanıyor?
    dizelde önceden fiat motoru kullanıyorlardı mesela.

2- s-cross'ın dizel alternatifleri hem 4x2 hem 4x4 mü?

3- dizel kullanan arkadaşlar varsa, manual şanzımanda; 5 ya da varsa 6. viteste 2500 devir civarında aracın saatte kaç km hızla gittiğini paylaşabilirler mi rica etsem?

4- son olarak dizel motor, uzun yolda ve ortalama kullanımda 100 km'de ortalama kaç lt yakıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayyarcevat -- 18 Kasım 2015; 22:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özcan.

Merhabalar,
    Ben de geçen hafta bir S-cross alarak gruba katılmış durumdayım.
    4x2 GLX AT benzinli beyaz. Direksiyonun aşırı yumuşaklıktan normalin üzerinde müdahale istemesi dışında mükemmel bir makine.
    Zamanla ona da alışılır gerçi ama yazılımıyla oynayarak veya başka bir yöntemle direksiyonu biraz sertleştirmek mümkün olur muydu acaba :)

Ben 1 ay öncesine kadar glx at kullanicisiydim. Ev aldığım için satmak zorunda kalmıştım. Direksiyonu servise sordum. Ayar yapılamıyor. Bu şekilde kullanacaksınız. Zamanla alisirsiniz. Hoşunuza bile gider ileride. Bu araba gerçekten çok güzel. Su an aveoya biniyorum. Arada daglar kadar fark var.
    Diğer arkadaşlar için sunu da belirteyim. Otomatik benzin 4*4 versiyonu var. İlana koyulduğu hafta gider genelde. O yüzden zor bulunur. Zaten fazla da yok. Yakıt olarak 1 litre fazla yakar 8 litreyi geçmez. 1 saniye daha yavaş hızlanması var.

• dizel otomatik giriş donanım getirsinler satar bizim millet direk top donanım fiyatına bakıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp herhangi bir yedek parçaya ihtiyaç duyduğunuzda aracınızın haftalarca hatta bir ayı bile geçen sürelerde herhangi bir suzuki servisinde öylece yatmasını ve arabasız kalmayı tercih ediyorsanız mutlaka alın bu arabayı, 2013 model dizel gl+ sx4 cross sahibiyim, aracım erzurum servisinde kuzu kuzu yatmakta ve şuan araçsız beklemekteyim, doğu anaoluda görev yapan askeri personelim, genel müdürlüklerinede ilettim notu aldılar 2 aya çıkar araç kesin :)
    Şikayet sitelerini incelemeden araç almayın, başınıza gelebilir demedi demeyin
  • akokturk A kullanıcısına yanıt
    bende var 20.000 km.de üzerine geçn hafta kar düştü, foto video mevcut araç şuan erzurum bayisinde sunrof kızağı ve ön kaput siparişi için beklemekte, onun dışında aracı sıfır aldım, herhangi bir kazası vs kesinlikle yok, dizel, navigasyon filan mevcut, 5071010455 düşünrseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedstar 10

bende var 20.000 km.de üzerine geçn hafta kar düştü, foto video mevcut araç şuan erzurum bayisinde sunrof kızağı ve ön kaput siparişi için beklemekte, onun dışında aracı sıfır aldım, herhangi bir kazası vs kesinlikle yok, dizel, navigasyon filan mevcut, 5071010455 düşünrseniz

Öncelikle geçmiş olsun, Paylaşım içinde teşekkür ederim.

Önceki mesajlarımda bu aracı almayı planladığımdan bahsetmiştim, Çok alternatif bakmama rağmen halen araç bende sıcaklığını koruyor ( Bir Japon olmasından dolayı)

Yazdıklarınıza istinaden Türkiye mümessilini aradım biraz önce.

Son durum hakkında bilgi aldım, Eski distribütör 2 sene boyunca araç satmamış, Y.parça getirmemiş.

Biz yeni distribütörüz şuan eski düzensizlikleri vs.. gideriyoruz dedi. Sizin başınıza gelenleri bir kullanıcının sıkıntısı diye anlattım ve doğruladı.

Bu gibi sıkıntıların yaşandığı gerçeğini kabul ettiler ve daha 3 ay oldu biz alalı, mevcut tüm servisler geziliyor, eksik ve kötü olanlar aramızdan ayrılıyor ve yenileri ile görüşülüyor dendi. Hemen düzelmeyecek ama orta vadede düzeleceğini söyledi. Alıp elimde patlamasın dedim araba çünkü buna benzer sıkıntıyı Mazda'da yaşamıştım ( 2 Sene Distribütörsüz kalmıştı)

Hayır dedi 2016 Şubatta da yeni modeller gelecek dendi. Bakalım Halen bende 4x4 Scross bakıyorum tüm bunlara rağmen.

• Bende de 4x4 sevdası var ve tcss li dizel. 100 binden aşağı olmaz ama sevda işte. 50 bine temiz az km li bulursam şimdi almayı bile düşünüyorum.

• What Car 1.6 dizel çift kavrama otomatik incelemesi --- olumsuz düşünceler çok fazla

http://m.whatcar.com/car-news/suzuki/sx4-s-cross-crossover/2015-suzuki-sx4-s-cross-16-ddis-allgrip-tcss-review/1367187

• On tarafta yer alan ızgaralar ve arka koltuk diz mesafesi dikkat çekici..

• Bu video da dikkat edilecek olursa arka koltukların ortasından geçen şaft tüneli yada şaft tümseği gözükmüyor. Çok güzel renklerde dikkat çekici kahve,mavi ve kül grisi...

• Euro NCAP 2013 5Y

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.