Şimdi Ara

Suzuki SX4 S-Cross (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
725
Cevap
16
Favori
79.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben buldum gibi. Ama gl+ glx bulamadım. Kapora verdim. Çok büyük bir terslik olmaz ise cuma günü 4x4 gl+ sahibi oluyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duyumlarıma göre yeni kasasını Getiricekler ama ne zaman geliri konusunda bir bilgim yok :)
  • silvershadow kullanıcısına yanıt
    Ben 4x4 GL+ aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faysoft

Arkadaşlar bugün LPG taktırdım, iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. Pişman olmaktan korkuyorum. Çok olumsuz yorum var lpg hakkında, çok iyi yorumlar da var. daha önce neden taktırmamışım diyenler acaba kendini mi kandırıyor diye de düşündüm. Bu arada aynaların tek tuşla katlandığını bugün tesadüfen öğrendim. :)

MErhaba. LPG'yi taktıralı 1.5 yıl olmuş. Hangi marka taktırdınız. Bu sürede sıkıntı yaşadınız mı? Yakıt tüketiminiz nasıl.

Araç hala sizdeyse tgabi. Bu arada bende yeni araç aldım. Muayene geldi. Muayeneden önce lpg taktırayım diyorum.

Karar aşamasındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Suzuki yakında kapatıp gidecek chevrolet gibi elinde tutam varsa çıkarmaya baksın. 2014 araçlar bu sebeple getirilmedi. 2015 de gelmeyecek diye duyum aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

quote:

Orijinalden alıntı: faysoft

Arkadaşlar bugün LPG taktırdım, iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. Pişman olmaktan korkuyorum. Çok olumsuz yorum var lpg hakkında, çok iyi yorumlar da var. daha önce neden taktırmamışım diyenler acaba kendini mi kandırıyor diye de düşündüm. Bu arada aynaların tek tuşla katlandığını bugün tesadüfen öğrendim. :)

MErhaba. LPG'yi taktıralı 1.5 yıl olmuş. Hangi marka taktırdınız. Bu sürede sıkıntı yaşadınız mı? Yakıt tüketiminiz nasıl.

Araç hala sizdeyse tgabi. Bu arada bende yeni araç aldım. Muayene geldi. Muayeneden önce lpg taktırayım diyorum.

Karar aşamasındayım.

BRC SEQ32 çaktık. Hayırlısı bakalım.

• sukurela S kullanıcısına yanıt
    benim aracımın lastik dişleri gayet iyiydi fakat konfor arttırmak için lastik değiştirmeyi kafaya koymuştum. Baya bi araştırma yaptım. 215 /55r17 yapmak için tanıdık bir lastikçiye telefon açtım sordum çok büyür olmaz dedi önce. 215/50r17 de karar kıldık sonra ben bu 2017 de gelecek yeni scross modelinin tanıtım videosunu izlerken lastiklerin 215/55r17 olduğunu görünce lastikçide aldım soluğu çünkü yeni modelde kasa ve herşey aynı ön burunu bi değiştirmişler bide ufak bi makyajlama yapmışlar. dedim 215/55r17 olur sen tak ters bir durum hissedersen sökeriz. kumho 4 mevsim 215/55r17 h sense modelini 1000 tl ye taktırdım. ne ses ne lakırdı var 1,5 haftadır kullanıyorum. konfor arttı tümseklerden geçişlerim artık daha sessiz araç lastiğe oturdu sürtme falan yapmıyor. göstergemde yakıt tüketiminde de şimdiye kadar bir değişiklikte olmadı. araç az yükseldi ve daha şık durdu görüşümce. ben memnunum keşke daha önceden değiştirseydim diyorum şimdi 😀 bilginiz olsun arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muslum07 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Sx4 s cross glx alacagim 2. El aracin gl + mi glx mi oldugunu nasil anlarim ruhsatta veya aracta bi yerde yaziyormu glx diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gökhanekiz G kullanıcısına yanıt
    glx ler deri koltuk. ön farlar gündüz led zenon otomatik yükseklik ayarı olur..önde park sensör olur.

yağmur ve far sensörleri olur. ayna otomatik kararır.

gl+ da bunlar olmaz. glx görsel olarak bunlar gl+ dan ayırır. ben 4x4 glx bulamadığım için gl+ aldım. glx özellikler güzel.

ben de kış lastiği bakıyorum. tam bu konuyu merak ediyordum. 55 yanak veya 215 taban olsa ne olur diye.

güzel oldu. foto isterük sizin araçtan.

bu bilgiyi diğer başlığa da paylaşalım bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muslum07

benim aracımın lastik dişleri gayet iyiydi fakat konfor arttırmak için lastik değiştirmeyi kafaya koymuştum. Baya bi araştırma yaptım. 215 /55r17 yapmak için tanıdık bir lastikçiye telefon açtım sordum çok büyür olmaz dedi önce. 215/50r17 de karar kıldık sonra ben bu 2017 de gelecek yeni scross modelinin tanıtım videosunu izlerken lastiklerin 215/55r17 olduğunu görünce lastikçide aldım soluğu çünkü yeni modelde kasa ve herşey aynı ön burunu bi değiştirmişler bide ufak bi makyajlama yapmışlar. dedim 215/55r17 olur sen tak ters bir durum hissedersen sökeriz. kumho 4 mevsim 215/55r17 h sense modelini 1000 tl ye taktırdım. ne ses ne lakırdı var 1,5 haftadır kullanıyorum. konfor arttı tümseklerden geçişlerim artık daha sessiz araç lastiğe oturdu sürtme falan yapmıyor. göstergemde yakıt tüketiminde de şimdiye kadar bir değişiklikte olmadı. araç az yükseldi ve daha şık durdu görüşümce. ben memnunum keşke daha önceden değiştirseydim diyorum şimdi 😀 bilginiz olsun arkadaşlar.

Arabaya 4-5 kişi bindiğinde sürtme olur mu acaba.

Şimdi aklıma geldi. Yoksa konforu kesin arttırır.

• Araç dolu olunca sürtme olacağını düşünmüyorum. çünkü yinede esneme için boşluk var. aracın resmini çekince eklerim.
  • yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.. bu aksam kaporamizi verdik. Bi aksilik olmazsa carsamba persembe teslim aliyorum. Yesil glx 4x2

• Fiyat nedir sakincasi yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    resim çektim ama bir türlü eklemeyi beceremedim. neden anlamadım. mail adresini ver yollarım resimleri sende istersen foruma eklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhanekiz

Tesekkurler.. bu aksam kaporamizi verdik. Bi aksilik olmazsa carsamba persembe teslim aliyorum. Yesil glx 4x2

HAyırlı uğurlu olsun. Harika bir araç donanımı iyi. Ben alırken 4x4 GLX yoktu GL+ aldım. GL+ bile tatminkar donanıma sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muslum07

resim çektim ama bir türlü eklemeyi beceremedim. neden anlamadım. mail adresini ver yollarım resimleri sende istersen foruma eklersin.

Allta dosya ekleden ekleyip mesaja ekle linkini ekleyecektiniz. Sıkıntı yok mailimi gönderdim size.
    Kapora vardigimiz vatandas vazgectigi icin alamadik... kismet degilmis. Kis vakti arabasiz kaldim arkadas.

• gökhanekiz G kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Vardır bir hayır. Bizim için söz senettir. Fazla para veren olmuştur. Hiç sevmem dönen kişileri.

Daha iyisi kısmet olacak inşallah size. Sıkmayın canınızı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.