Şimdi Ara

Suzuki SX4 S-Cross (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
725
Cevap
16
Favori
79.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koray1997

Teşekkür ederim. Nasipse yarın teslim alacagim aracı, aldıktan sonra ilk izlenimlerim paylasirim. Iyi forumlar

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Çevredekilerin lafına aldırmadan güzel günlerde kazasız belasız binin. Çok güzel bir karar verdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi dilekleriniz icin tesekkurler hepimize kazası belasız binme nasip etsin Rabbim.

• arkadaşlar selam.malum benzin fiyatı aldı başını gitti.lpg taktırmayı düşünüyorum.garanti durumu ne oluyor bu durumda? lpg li kullanan bir arkadaş vardı, memnun mudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinadangelencerez

arkadaşlar selam.malum benzin fiyatı aldı başını gitti.lpg taktırmayı düşünüyorum.garanti durumu ne oluyor bu durumda? lpg li kullanan bir arkadaş vardı, memnun mudur acaba?

Arabamız zaten az yakıyor ama lpg benzinden ucuz. Boş yere fazla para vermeye gerek yok. Ben 4000 km sonra lpg taktırdım. Brc 2 yıl ek garanti yapıyor. 140 tl civarı. motor elektronik lpg kaskosu 3500 tlye kadar karşılıyor lpgden kaynaklı zararı.2 yıl sonra tekrar yenilenebiliyor. Suziki sadece motor garantisinin biteceğini söyledi. Benim önceki sx4 e de sıfırdan taktırmıştım. Aynı motor zaten. Dayımda şu an sx4ün brc lpglisi var. 100000 kmyi devirdi. Hiç sıkıntı yaşamadı. Şu an 6500 kmye geldi hiçbir sıkıntım yok. Şehiriçi 8-9 litre arası 23-24 tl yakıyor benzin de dahil. Uzun yolda 5,2-5,7 arası yakıyor. Yüklü klima açık,yüklü araç verileri. Lpgyle 18-19 tl yakıyor. Sübap zarar görmesin diye 3500 devirden sonra %10 benzinde püskürtüyor enjektörlere. Kesinlikle lpgyi tavsiye ederim.

• sukurela S kullanıcısına yanıt
    sevgilim dostum bilgilendirmelerin için teşekkür ederim.araba sınıfına göre az yakıyor dediğiniz gibi ama benzin fiyatları uçtu.üstelik çok km yapmaya başladım.istanbul içinde dere tepe in çık trafikti derken baş edemez oldum.uzun yolda zaten sıkıntı yok cc ile 140 km hızla bile iyi yakıyor.
    ben de brc düşünüyorum.Bostancı 2a mühendisliği tavsiye ettiler.3500 devirden sonra yağlama sistemi ekstra ücret dahilinde satılıyor sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinadangelencerez -- 22 Haziran 2015; 0:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinadangelencerez

sevgilim dostum bilgilendirmelerin için teşekkür ederim.araba sınıfına göre az yakıyor dediğiniz gibi ama benzin fiyatları uçtu.üstelik çok km yapmaya başladım.istanbul içinde dere tepe in çık trafikti derken baş edemez oldum.uzun yolda zaten sıkıntı yok cc ile 140 km hızla bile iyi yakıyor.
    ben de brc düşünüyorum.Bostancı 2a mühendisliği tavsiye ettiler.3500 devirden sonra yağlama sistemi ekstra ücret dahilinde satılıyor sanırım?

Extra ücret yok o sistemde. Orjinalinde var zaten. İsteğe baglı. Arabayı bilgisayara baglayınca kaç bin devirde istersen ayarlıyorlar. Ben 3000 istedim çok yakar benzin dedi. 3500 e ayarladılar. O devire gelince yaglamadan ziyade benzin enjektörlerinden %10 oranında benzin püskürtüyor. Benzin gazla beraber sübaplara giriyormuş. Böylece sübaplar ısınmıyor zarar görmüyor uzun ömürlü oluyor. 1550-1900 e kadar brc için fiyat isteniyor. Ben 1750+sigorta 140 a yaptırmıştım 9 taksit.

• Tüm forumdaslarimizin bayramini kutlar esenlik ler dilerim hayırlı bayramlar...

• Sx4 s-cross da klima sistemi motordan bağımsız mi çalışıyor? Klima aracı çekişten dusuruyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sukurela

quote:

Orijinalden alıntı: koray1997

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar:) bende gl+ dizel alarak aranıza katilmak istiyorum. Malumunuz araba 2013 model 66000 fiyat verdiler. Fiyat uygun mudur? 2013 model olunca 2 sene beklemekten oluşabilecek herhangi bir sorun olurmu? Teslim alırken nelere dikkat etmeliyim? Simdiden cevaplarınız için tsk ederim.

Merhaba. Aracın sıfırı 70000 gözüküyor artı plaka vb masraflar. 66000 bu araç ve özellikler için iyi. Benimki glx benzin otomatik. Sırf otomatik diye tercih ettim. Yoksa dizeli çok iyi. Kalkış ara hızlanma benzine göre çok iyi. Belki 65000 e zorlarsan daha iyi olur. Bu tarz araçların boş benzinlisi bile 65-70 binden başlıyor. Bu fiyata scross çok uygun. Sadece aküde sorun çıkabilir. Onu da garantiden değişiyorlar zaten. Bende aynısı oldu. Anahtar tesliminden sonra 5 yıl garantin başlıyor. Hiçbir sıkıntın olmaz. Düzenli yıllık servise götürürsün dizel olunca 10 bin km bakımı. Fiyatlar 300-400 tl çıkar dizele. Dokunmatik ekran vb ihtiyacın olmaz. Her özellik var araçta kesin memnun kalırsın.

Fiyatlara plaka ruhsat masrafları dahil değil mi?

• Ne yazikki plaka ve ruhsat masrafları dahil değil :((

• lpg takıldıktan sonra 66 lirayla yaklaşık 350 km yol yaptım bayramın birinci günü.dünya varmış.
  • Ben araçtan memnunum ama rüzgar sesinsen şikayetçiyim yapılacak birşey var mı?

• Merhaba Arkadaşlar,

Suzuki sx4 S-Cross düşünüyorum. GL+ donanımlısı ve otomatik şanzımanlı olmak kaydıyla. Malum sitede 56 bin liraya ilanlar mevcut. 54-55 liraya düşürüp almak mantıklı bir seçim olur mu?

Sizlere birkaç sorum olacak:

1) Araçta kronik sorun var mı?

2) Yakıt tüketimi şehir içi 6.8 gösteriyor. İstanbul da bu tüketim verisinin ne kadar üzerinde seyrediyor? 8-9 lt görür müyüz?

3) Bakım maliyetleri ne durumda? 15 binde bir mi yapılyor ve ortalama fiyat ne çıkıyor?

• 10binde bir 300 küsür tutuyor. Ses yalıtımı ve iç malzeme kötü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar.

Daha önce aracımızın (opel corsa) hasardan ötürü serviste olmasından ötürü, sigorta bize suzuki s-cross vermişti. !0 kadar kullandık ve çok rahat ettik.

Şimdilerde aracımızı satıp suzuki alsak mı diye düşünüyoruz. Tabii aklımızda golf, polo, astra ve juke gibi kararsızlıklar da var.

Bizi düşündüren Suzuki servis ağı ve arabanın piyasada çok olmaması.

Almamızı önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Merhaba Arkadaşlar,

Suzuki sx4 S-Cross düşünüyorum. GL+ donanımlısı ve otomatik şanzımanlı olmak kaydıyla. Malum sitede 56 bin liraya ilanlar mevcut. 54-55 liraya düşürüp almak mantıklı bir seçim olur mu?

Sizlere birkaç sorum olacak:

1) Araçta kronik sorun var mı?

2) Yakıt tüketimi şehir içi 6.8 gösteriyor. İstanbul da bu tüketim verisinin ne kadar üzerinde seyrediyor? 8-9 lt görür müyüz?

3) Bakım maliyetleri ne durumda? 15 binde bir mi yapılyor ve ortalama fiyat ne çıkıyor?

1.Araçta herhangi bir kronik sorun yok. Cam açıkken hafif bir ses geliyor hepsi bu. Suziki ve vb japon arabaları sorun ve masraf çıkarmaz. Parçası da en geç 1 haftada bulunur. Babamda ford kuga var. Sürekli masraf arıza çıkarıyor. Haftalarca serviste bekliyor. Akrabalarımda bende dahil 4 tane suziki var sorunsuz.
    2.karadenize gittim geldim dağ yokuş yollarda. 5 kişi bagaj full. Ortalamam 6 litreyi geçmedi. 110-120 km hız genelde. Şehir içinde 7.5 litreyi zor geçer. Lpgyle uzun yolda 20-21 tl. Şehir içinde 25 tl civarında geziyorum.
    3. İlk bakımı yıl dolunca 5000 kmde yaptırdım 200 tlye. Yağ değişimi. Yag klima hava filtresi değişimi vb. Her 15000 kmde bakım var. Dizeller 10000 kmde bir.
    Genel olarak çok seviyorum arabamı. Şubattan beri 0 kmden 12000 kmye geldim. Hiç sorun yaşamadım. 3000 kmde lpg taktırdım. Uzunyolda virajlara yüklü boş farketmiyor sorunsuz hızlı giriyorum. Denize gittim. Kumda altını vurmadan kalmadan gezdim. Konforu pratikliği ,vites geçişleri sorunsuz. Elektrikli gibi gidiyor araç.

• Teşekkür ederim yanıtınız için.

2 gün önce Beylikdüzü'nde bulunan Suzuki bayisine gittim. İçerisi bomboştu. Hiç araç yoktu. Görevli personele neden boş olduğunu sorduğumda, yeni araçların Eylül gibi geleceği cevabını aldım. Suzuki'nin araç satamadığının kanıtı işte. Bu kafayla giderlerse hiç satamazlar. Bayide araç olmaz mı yahu? Neyin kafasını yaşıyor bunlar?

• Beylikdüzü'nde bulunan Suzuki bayisine bende gidecektim. Yeni araç yoksa Eylül ayına kadar beklenecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Teşekkür ederim yanıtınız için.

2 gün önce Beylikdüzü'nde bulunan Suzuki bayisine gittim. İçerisi bomboştu. Hiç araç yoktu. Görevli personele neden boş olduğunu sorduğumda, yeni araçların Eylül gibi geleceği cevabını aldım. Suzuki'nin araç satamadığının kanıtı işte. Bu kafayla giderlerse hiç satamazlar. Bayide araç olmaz mı yahu? Neyin kafasını yaşıyor bunlar?

2014 Kasım başında Swiftimin 40.000 km bakımı için Beylikdüzü bayisine gittiğimde de hiç araç yoktu. "2015 Mayıs gibi gelecek" demişlerdi.
    2015 Mayıs ayı son haftası cam değişimi için gittiğimde yine hiç araç yoktu, "distribütör değişikliğinden etkilendik araçlar 2015 Eylülde gelecek" dediler. Ayrıca ülke genelinde hiçbir bayide 0 km araç yoktur dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: seraaser

Beylikdüzü'nde bulunan Suzuki bayisine bende gidecektim. Yeni araç yoksa Eylül ayına kadar beklenecek mi?

Boşuna gitmeyin. Bomboş içerisi. Adamlar telefon numaramı alıp, araçlar geldiğinde sizi arayalım demeyi dahi düşünmüyorlar. Gerçekten çok yazık.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.