Şimdi Ara

Suzuki SX4 S-Cross (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
725
Cevap
16
Favori
79.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sukurela

quote:

Orijinalden alıntı: faysoft

quote:

quote:

Arkadaşlar şu ürünü almak istiyorum, sıkıntı olur mu sizce? Uyum sorunu, direksiyondaki kumandalar, hoparlörler vs..

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Suzuki-Sx4-2014-S-Cross-2014-DVD-Player-Android-4-2-2-With-Capacitive/1893797614.html

Ürün çok güzel.Uyumlu ve şık görüneceğine eminim.100-150 arası montaj ücreti de ödeyebilirsin.
    Ben de şu an yusuf yusuf bekliyorum.2 gün önce Aliexpresten 3 çadır siparişi verdim.1700 tl civarı.Gümrüğe takılma ihtimalim yüksekmiş.75 eura yada 100 dolar üstü %20 gümrük vergisine tabi oluyormuş.Sıkıntı da cabası.Şu an arayıştayım.Her an siparişimi iptal edebilirim.Önce araştırmadım.Satıcı adam uyardı beni.Yerinde olsam Türkiye'den bakarım.Nerede yaşıyorsunuz.Ya da hiç gerek yok.Akıllı telefona navigasyon yükleyin,telefonla görüşmeyi de araba sağlıyor zaten.Park sensörleri de çok iyi.Benim ki glx ön-arka park sensörü var.Hiç sıkıntım yok.Ben taktırmaktan vazgeçtim.Görüntü olarak düşünürsen tabi ki taktır.Çok güzel görünür.

Ben manisadayım. navigasyonum var zaten, fakat hem kamera için hem de navigasyon sabit olsun diye istiyorum. orjinali 2000 tl dedi bayii, aliexpresste 900 tl. Benim gl+ arka park sensörü de arızalı gibi, çok ötüyo. işte gümrüğe takılma meselesi de var tabi

Manisada bu işleri yapan yeri bulup baktırmak lazım. En fazla 1000 e biter bu iş. Çerçeve tam uymalı. Orjinal birşey olmalı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar P den R ye geçerken hafif zorluyor neden yapıyo bunu?Herkezde böyle mi yoksa sadece benim araçta mı var? Özellikle denedim, el frenini çekmeden boşa aldım sonra p ye aldım hepsini denedim yani. size zahmet aracı çalıştırdıktan sonra P den R ye alın sonra tekrar P ve tekrar R. tekrar P ve tekrar R, bu şekilde bir deneyebilir misiniz? hatta video çekebilirseniz çok sevinirim..

• P'ye almadan once n'ye alip el frenini cekip sonra ayaginizi frenden cekip aracin yukunu el frenine bindirip sonra tekrar frene basip p'ye almayi denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brdst

P'ye almadan once n'ye alip el frenini cekip sonra ayaginizi frenden cekip aracin yukunu el frenine bindirip sonra tekrar frene basip p'ye almayi denediniz mi?

Denedim hocam, aşırı bir sertlik değil, o şekilde yaptığımda kolay geçiyor fakat bugün sabah özellikle denedim R ye tekrar P ye tekrar R ye tekrar P ye bu şekilde birkaç geçiş yaptım aracı hareket ettirmeden, hafif bi zorlama oluyo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brdst

P'ye almadan once n'ye alip el frenini cekip sonra ayaginizi frenden cekip aracin yukunu el frenine bindirip sonra tekrar frene basip p'ye almayi denediniz mi?

Denedim hocam, aşırı bir sertlik değil, o şekilde yaptığımda kolay geçiyor fakat bugün sabah özellikle denedim R ye tekrar P ye tekrar R ye tekrar P ye bu şekilde birkaç geçiş yaptım aracı hareket ettirmeden, hafif bi zorlama oluyo.

Arkadaş iyi tarif etmiş. Bizde öyle birşey yok. Yokuşlarda oluyordur muhtemelen. N ye alıp el frenin iyice çekin. P ye alın. Vitesdeki düğmeye basmayı unutmayın. Tekrar araca binince p de çalıştırırken frene basın. R ye alın el frenini indirin. Yani önceki sıralamanın tersini yapın

• Lpgyi test ettim. Şu ana kadar 530 km yaptım brcyle. Şehir içi 4 km mesafe dur kalk bol. Genelde 2 yetişkin 2 çocuk 100 kmde 25 tl yakıyor. Benzin lpg ortalaması bu. Uzun yolda 18-20 tl olur. Sabahları 1-2 km sürüyor lpgye geçiş. Yol bilgisayarı 8.3 - 8.5 arası sürekli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar şu ürünü almak istiyorum, sıkıntı olur mu sizce? Uyum sorunu, direksiyondaki kumandalar, hoparlörler vs..

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Suzuki-Sx4-2014-S-Cross-2014-DVD-Player-Android-4-2-2-With-Capacitive/1893797614.html

Ürün çok güzel.Uyumlu ve şık görüneceğine eminim.100-150 arası montaj ücreti de ödeyebilirsin.
    Ben de şu an yusuf yusuf bekliyorum.2 gün önce Aliexpresten 3 çadır siparişi verdim.1700 tl civarı.Gümrüğe takılma ihtimalim yüksekmiş.75 eura yada 100 dolar üstü %20 gümrük vergisine tabi oluyormuş.Sıkıntı da cabası.Şu an arayıştayım.Her an siparişimi iptal edebilirim.Önce araştırmadım.Satıcı adam uyardı beni.Yerinde olsam Türkiye'den bakarım.Nerede yaşıyorsunuz.Ya da hiç gerek yok.Akıllı telefona navigasyon yükleyin,telefonla görüşmeyi de araba sağlıyor zaten.Park sensörleri de çok iyi.Benim ki glx ön-arka park sensörü var.Hiç sıkıntım yok.Ben taktırmaktan vazgeçtim.Görüntü olarak düşünürsen tabi ki taktır.Çok güzel görünür.

Ben manisadayım. navigasyonum var zaten, fakat hem kamera için hem de navigasyon sabit olsun diye istiyorum. orjinali 2000 tl dedi bayii, aliexpresste 900 tl. Benim gl+ arka park sensörü de arızalı gibi, çok ötüyo. işte gümrüğe takılma meselesi de var tabi

Manisada bu işleri yapan yeri bulup baktırmak lazım. En fazla 1000 e biter bu iş. Çerçeve tam uymalı. Orjinal birşey olmalı.

Alıntıları Göster
    herkese iyi geceler,

sx4 ten s cross a geçiş yapılır mı, düşünceleriniz neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: firat74

herkese iyi geceler,

Beni bilirsen eski sx4 cüyüm 2.5 sene gl otomatik kullandım. 1-2 aydır scross sahibiyim.glx otomatik brc lpgli. Şu ana kadar her yönden memnunum. Yakıtı 2 litre daha az yakıyor. Cvt şanjumandan dolayı ani hızlanması sx4 te daha iyiydi. Uzun yolda yüksek hızda sx4 ün direksiyonu daha stabildi. Ama bu daha fazla güven veriyor. Yol tutuşu çok iyi. Çukur set geçişleri scrossun çok iyi.

• quote:

quote:

herkese iyi geceler,

Beni bilirsen eski sx4 cüyüm 2.5 sene gl otomatik kullandım. 1-2 aydır scross sahibiyim.glx otomatik brc lpgli. Şu ana kadar her yönden memnunum. Yakıtı 2 litre daha az yakıyor. Cvt şanjumandan dolayı ani hızlanması sx4 te daha iyiydi. Uzun yolda yüksek hızda sx4 ün direksiyonu daha stabildi. Ama bu daha fazla güven veriyor. Yol tutuşu çok iyi. Çukur set geçişleri scrossun çok iyi.

Sukurela...aractan memnun oldugunuzu anladim. Lpg ye gerek var mi scross larda. Sanirim bir sonraki arac s cross olacak.

• quote:

quote:

quote:

herkese iyi geceler,

Sukurela...aractan memnun oldugunuzu anladim. Lpg ye gerek var mi scross larda. Sanirim bir sonraki arac s cross olacak.

Fırat74 kardeşim şu an en kötü güzergahta kullanıyorum 4 km ev okul arası. 4 ışık birsürü göbek set tümsek çukur geçiyorum. Sakin sürerim genelde. 2 büyük 2 çocuk sürekli. 8-8,3 arası ortalamam. Sx4 te bu değer 10-11 i görüyordum. Aracımın kmsi 4800 km de. Benzinle 35-40 tlyken. Şimdi 23-25 tl arası benzin lpg ortalamam var 100 kmde. Bana göre değer. Brc sıkıntı da çıkarmıyor. Çekiş problemi de yok. 2 yıl motor kaskosu da yaptırdım. Yeni bakım da yaptırdım serviste 200 tl tuttu ayrıca. Yağ ve filtreler. Garanti de devam ediyor.

• Haftasonu konya eskişehir konya arası gittik. 3 yetişkin 2 çocuk. 100 kmde 20 tl yaktı. Toplamda 150 tl yaktık. Yol bilgisayarı 5,7 gösterdi. Ordu konya arasında tek başıma 5,4 ortalama yapmıştım. Yüklüde ve boşta fazla farkettirmedi yani. Klima hep açıktı. Ara hızlanması sollaması çok seriydi. Hız sabitleyici ayarlayınca üstteki artı tuşuna basınca normalden daha çabuk hızlanıyor. Otomatik vites küçültüp 120 ye ulaşınca 7 ye alıyor hemen. Nissan xrailin cvtsi otomatikteyken 6 ya kadar atıyormuş. Manuelle 7 ye alıp devrini düşürüyorlar. Bu araçta böyle birşey yok. Hem manuel hem otomatikte 7 yi görüyoruz. Devir 2000-2200 arası 110-130 km hız aralığında. Yol tutuşundan konforundan çok memnun kaldım. Direksiyon sertliği çok iyiydi. Hızlandıkça sertleşiyor. Gezeleme yapmıyor. Çukurları setleri fazla hissettirmiyor. Lastik yüksekliği 55 olsa konfor daha da artacak. Her araçta olacak bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukurela -- 25 Mayıs 2015; 14:54:47 >

• quote:

Haftasonu konya eskişehir konya arası gittik. 3 yetişkin 2 çocuk. 100 kmde 20 tl yaktı. Toplamda 150 tl yaktık. Yol bilgisayarı 5,7 gösterdi. Ordu konya arasında tek başıma 5,4 ortalama yapmıştım. Yüklüde ve boşta fazla farkettirmedi yani. Klima hep açıktı. Ara hızlanması sollaması çok seriydi. Hız sabitleyici ayarlayınca üstteki artı tuşuna basınca normalden daha çabuk hızlanıyor. Otomatik vites küçültüp 120 ye ulaşınca 7 ye alıyor hemen. Nissan xrailin cvtsi otomatikteyken 6 ya kadar atıyormuş. Manuelle 7 ye alıp devrini düşürüyorlar. Bu araçta böyle birşey yok. Hem manuel hem otomatikte 7 yi görüyoruz. Devir 2000-2200 arası 110-130 km hız aralığında. Yol tutuşundan konforundan çok memnun kaldım. Direksiyon sertliği çok iyiydi. Hızlandıkça sertleşiyor. Gezeleme yapmıyor. Çukurları setleri fazla hissettirmiyor. Lastik yüksekliği 55 olsa konfor daha da artacak. Her araçta olacak bir durum.
    aracın süspansiyonları nasıl, çünkü kullandığımız kia ceedin süspansiyonları çok sert, kasise girince çok rahatsız ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert25

aracın süspansiyonları nasıl, çünkü kullandığımız kia ceedin süspansiyonları çok sert, kasise girince çok rahatsız ediyor.

Süspansiyonları yumuşak konforlu. Virajdada esnemiyor. Atıverecek gibi durum hiç olmuyor. Çukurlardan setlerden geçiş iyi. Lastiklerden kaynaklanan durum var sadece. Özellikle arka tekerler yola çivilenen setleri hissettiriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Süspansiyonları yumuşak konforlu. Virajdada esnemiyor. Atıverecek gibi durum hiç olmuyor. Çukurlardan setlerden geçiş iyi. Lastiklerden kaynaklanan durum var sadece. Özellikle arka tekerler yola çivilenen setleri hissettiriyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, araça 22binde 1.5 yıllık, son 2 aydır kapı gıcırtısı başladı, sizde de var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nucro

Arkadaşlar, araça 22binde 1.5 yıllık, son 2 aydır kapı gıcırtısı başladı, sizde de var mı?

swift sağ ön kapıda olmuştu, menteşelere WD40 sıktım 1 yıldan fazladır ses yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: nucro

Benimki 6000 de genelde oluyor. Araç yıkanırken ıslanıyor kapılar sebep genelde bu. Sıvı Gres satın aldım. Ayda bir kapı menteşelerine ve siyah parça var kapıyı tutan ince çubuk. Oraları yaglıyorum ses kesiliyor. Würth marka sıvı gresten al yıllarca kullan

• Merhaba arkadaşlar iyi forumlar:) bende gl+ dizel alarak aranıza katilmak istiyorum. Malumunuz araba 2013 model 66000 fiyat verdiler. Fiyat uygun mudur? 2013 model olunca 2 sene beklemekten oluşabilecek herhangi bir sorun olurmu? Teslim alırken nelere dikkat etmeliyim? Simdiden cevaplarınız için tsk ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: koray1997

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar:) bende gl+ dizel alarak aranıza katilmak istiyorum. Malumunuz araba 2013 model 66000 fiyat verdiler. Fiyat uygun mudur? 2013 model olunca 2 sene beklemekten oluşabilecek herhangi bir sorun olurmu? Teslim alırken nelere dikkat etmeliyim? Simdiden cevaplarınız için tsk ederim.

Merhaba. Aracın sıfırı 70000 gözüküyor artı plaka vb masraflar. 66000 bu araç ve özellikler için iyi. Benimki glx benzin otomatik. Sırf otomatik diye tercih ettim. Yoksa dizeli çok iyi. Kalkış ara hızlanma benzine göre çok iyi. Belki 65000 e zorlarsan daha iyi olur. Bu tarz araçların boş benzinlisi bile 65-70 binden başlıyor. Bu fiyata scross çok uygun. Sadece aküde sorun çıkabilir. Onu da garantiden değişiyorlar zaten. Bende aynısı oldu. Anahtar tesliminden sonra 5 yıl garantin başlıyor. Hiçbir sıkıntın olmaz. Düzenli yıllık servise götürürsün dizel olunca 10 bin km bakımı. Fiyatlar 300-400 tl çıkar dizele. Dokunmatik ekran vb ihtiyacın olmaz. Her özellik var araçta kesin memnun kalırsın.

• Cvb için tsk ederim akuyu sordum kesinlikle sıkıntı olmaz ona göre ayarlanır falan dedi alırsak anlayacağız ama korkum yolda sıkıntı çıkarması :(
    ayrıca fiyata sigorta ve plaka masraflari dahil değil onlari kendim yaptıracagim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_1997 -- 12 Haziran 2015; 20:17:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray1997

Cvb için tsk ederim akuyu sordum kesinlikle sıkıntı olmaz ona göre ayarlanır falan dedi alırsak anlayacağız ama korkum yolda sıkıntı çıkarması :(
    ayrıca fiyata sigorta ve plaka masraflari dahil değil onlari kendim yaptıracagim ..

Yolda falan kesinlikle sıkıntı çıkarmaz. Akü marş basıyorsa tamam. 3-4 gün 1 er saat gezdiniz mi işlem tamam. Zaten verirken akünün durumunu ölçerler öyle teslim ederler. Başka hiçbir yerinde de sıkıntınız olmaz.

• Teşekkür ederim. Nasipse yarın teslim alacagim aracı, aldıktan sonra ilk izlenimlerim paylasirim. Iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.