Şimdi Ara

Suzuki SX4 S-Cross (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
725
Cevap
16
Favori
79.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araçla lpgde sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. İyi bir marka ve montajla tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinadangelencerez

quote:

Orijinalden alıntı: faysoft

Arkadaşlar bugün LPG taktırdım, iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. Pişman olmaktan korkuyorum. Çok olumsuz yorum var lpg hakkında, çok iyi yorumlar da var. daha önce neden taktırmamışım diyenler acaba kendini mi kandırıyor diye de düşündüm. Bu arada aynaların tek tuşla katlandığını bugün tesadüfen öğrendim. :)

Hayırlı olsun dostum.Koklaya koklaya gidersin artık.
    Lpg garantiyi bozuyor muymuş öğrenebildin mi peki? Ben de ilerde taktırmayı planlıyorum.
    Bir de bir sorum daha olacak.Sport modu yok araçta malum.Fakat bir iki defa sanki sport moda alınmış gibi geç vites değiştirdi.Acaba hızlı kalkışla bunun bir ilgisi mi var mıdır?

Sağolasın kardeşim, LPG yüzünden birşey olursa evet bozuluyormuş. Ben de BRC nin kendi garantisini yaptırdım. 180 TL . 100.000 km ve 3 yıl garantisi var. LPG yüzünden motor aksamına birşey olursa ödüyo. Dostum sport modu yok evet ama ben honda civic den farklı olarak şunu gördüm gazı köklersen vites atmadan hızlanıyo, ayağını hafif gazdan çekersen vites atıyo, honda da öyleydi ama bu daha geç vites atıyo gibi geldi bana. Hızlı kalkışla ilgisi var yani. Yakıtı hiç ölçemedim. Uygun bir ortam olursa ölçüp sonuçları forumda paylaşırım ;) Tüp taktırmak biraz uğraştırıyo, sızdırmazlık, muayene...ama performanstan memnunum, hantallık hissetmiyorum, benzinlide de zaten hafif bir hantallık var. Bunu sizler de farkediyorsunuz. Dediğim gibi yakıtı ölçmek kaldı geriye. Arabamı iyice sevmeye başladım..

Suzuki SX4 S-Cross

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faysoft -- 17 Mart 2015; 21:20:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sukurela

Sağolun arkadaşlar. Glx farkına değecini düşündüm. İyi ki almışım diyorum. Eşim qasgaici. Ben suzikiciyim. Bundan sonra da vitarayı düşünüyorum. Onu bekledim bayağı mayısa uzattılar gelişini. Bu sınıfta birçok arabadan iyi. Millet kullanmadan bilmeden kötülüyor suzikiyi. Servise gitmeye fırsatım olmadı. Telefonla aradığımda garantiden çıkacağını söylediler. Ayrıntısını bilmiyorum ama motor ve elektriktir. Diğer kısımlara zararı teması olmayınca sıkıntı olmaz. Servis bakımını yaptırdıktan sonra diğerleri garantidedir hala.
    Vitesle alakalı olarak D deyken bile yavaşlarken isterseniz direksiyondan direk eksiye alıp vites düşülebiliyor. Ya da arttırılıyor. Eğer aniden hızlanmak isterseniz gazı kökleyin gaz kesiciye kadar gider 5000 devirde vites değişir. Akıllı otomatik. Sürüşünüze göre devri değişir. Az yaksın derseniz sakince 1500 devirde vites değişir. 50 kmde 7. Vitesi görüyorum

Ben de glx ten ziyade 4x4 ü tercih ederdim. Tabi glx ve 4x4 olsa daha iyi olurdu ama :)
    Yaklaşık 1 ay önce vatandaşın biri glx 4x4 ü 60.000 e verdi. Sabahın köründe aradım adamı, abi sattık dedi ya, ilanı kaldırmayı unutmuş :( Beynimden vurulmuşa döndüm.
    GLX ve AllGrip :((((

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün LPG taktırdım, iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. Pişman olmaktan korkuyorum. Çok olumsuz yorum var lpg hakkında, çok iyi yorumlar da var. daha önce neden taktırmamışım diyenler acaba kendini mi kandırıyor diye de düşündüm. Bu arada aynaların tek tuşla katlandığını bugün tesadüfen öğrendim. :)

Lpg garantiyi bozuyor muymuş öğrenebildin mi peki? Ben de ilerde taktırmayı planlıyorum.
    Bir de bir sorum daha olacak.Sport modu yok araçta malum.Fakat bir iki defa sanki sport moda alınmış gibi geç vites değiştirdi.Acaba hızlı kalkışla bunun bir ilgisi mi var mıdır?

Sağolasın kardeşim, LPG yüzünden birşey olursa evet bozuluyormuş. Ben de BRC nin kendi garantisini yaptırdım. 180 TL . 100.000 km ve 3 yıl garantisi var. LPG yüzünden motor aksamına birşey olursa ödüyo. Dostum sport modu yok evet ama ben honda civic den farklı olarak şunu gördüm gazı köklersen vites atmadan hızlanıyo, ayağını hafif gazdan çekersen vites atıyo, honda da öyleydi ama bu daha geç vites atıyo gibi geldi bana. Hızlı kalkışla ilgisi var yani. Yakıtı hiç ölçemedim. Uygun bir ortam olursa ölçüp sonuçları forumda paylaşırım ;) Tüp taktırmak biraz uğraştırıyo, sızdırmazlık, muayene...ama performanstan memnunum, hantallık hissetmiyorum, benzinlide de zaten hafif bir hantallık var. Bunu sizler de farkediyorsunuz. Dediğim gibi yakıtı ölçmek kaldı geriye. Arabamı iyice sevmeye başladım..

Suzuki SX4 S-Cross

Allah nazardan saklasin dostum.nazar boncugu as bitane.kirmizi da tatli duruyormus.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Suzuki SX4 S-Cross

Allah nazardan saklasin dostum.nazar boncugu as bitane.kirmizi da tatli duruyormus.

Amin, sağolasın, beyazlara alıştınız tabi ;)

• 2. arabam kırmızıydı seat altea.Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun derler.Çok dikkat çekici oluyor.Trafikte en az kaza yapan araç rengi.Allah kazasız iyi günlerde bindirsin.
  • quote:

2. arabam kırmızıydı seat altea.Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun derler.Çok dikkat çekici oluyor.Trafikte en az kaza yapan araç rengi.Allah kazasız iyi günlerde bindirsin.

İnşallah, Allah cümlemize kaza bela varmesin.
  • Dün servise gittim.Usb çalışmıyordu.Meğerse benim flash disk hatalıymış.Teyp kendini korumaya almak için hata veriyormuş.Belediyenin hediye ettiği flashdisk bu kadar olur.
    Lpg taktırmaktan bahsettim.Sadece motor garantisi gider dediler.En az 30-40 bin kmyi geçince takılmalı dedi usta.Sübapların oturması için.Ya da bakımların düzenli yapılması lazım diyorlar .Brcde istediğin devirden sonra enjektörler %10 oranında benzin püskürtüyor.Mesela lpgde gidiyorsun,3000 devire ayarlattın.3000 devri geçince sübap koruması için benzin de kullanıyor araç.Eski sx4ümde yaptırmıştım.Benzin deposuna her 5000 kmde bir würth vb.enjektör temizleyici atmak lazım ve brc lpg deposuna da enjektör temizleyici atılıyor brcde özel ekipmanla.70-80 tl civarı.Bunlar yapılırsa sıkıntı olmazmış.
    Yapılmazsa eğer;araçta stop etme,geç çalışma,titreme olmaya başlarmış.Bu da sübapların işinin bittiğini gösteriyor.Magnezyum sübap çeliklerle değişir.O da 1500-2000 civarı masrafmış.
    Aracı yerden yükseltebilir miyiz diye araştırmaya girdim.Servis önermedi.Lastikçi 205/55/17 ve üstü sürtme yapar dedi.Amortisörcü lak lak vurmaya başlar amortisöre hareket alanı kalmaz ses yapar dedi.Üstteki çıtayı da yenisiyle değişmediler orjinal diye.Ben de bagaj barı taktırdım çıtaların üstüne.Fena olmadı.Fotoğraf paylaşamıyorum burada bir türlü.Hep hata veriyor.
    http://www.4x4otoaksesuar.com/U814,106,tavan-bari-120-cm-volkswagen-amarok-port-bagaj.htm

• quote:

Dün servise gittim.Usb çalışmıyordu.Meğerse benim flash disk hatalıymış.Teyp kendini korumaya almak için hata veriyormuş.Belediyenin hediye ettiği flashdisk bu kadar olur.
    Lpg taktırmaktan bahsettim.Sadece motor garantisi gider dediler.En az 30-40 bin kmyi geçince takılmalı dedi usta.Sübapların oturması için.Ya da bakımların düzenli yapılması lazım diyorlar .Brcde istediğin devirden sonra enjektörler %10 oranında benzin püskürtüyor.Mesela lpgde gidiyorsun,3000 devire ayarlattın.3000 devri geçince sübap koruması için benzin de kullanıyor araç.Eski sx4ümde yaptırmıştım.Benzin deposuna her 5000 kmde bir würth vb.enjektör temizleyici atmak lazım ve brc lpg deposuna da enjektör temizleyici atılıyor brcde özel ekipmanla.70-80 tl civarı.Bunlar yapılırsa sıkıntı olmazmış.
    Yapılmazsa eğer;araçta stop etme,geç çalışma,titreme olmaya başlarmış.Bu da sübapların işinin bittiğini gösteriyor.Magnezyum sübap çeliklerle değişir.O da 1500-2000 civarı masrafmış.
    Aracı yerden yükseltebilir miyiz diye araştırmaya girdim.Servis önermedi.Lastikçi 205/55/17 ve üstü sürtme yapar dedi.Amortisörcü lak lak vurmaya başlar amortisöre hareket alanı kalmaz ses yapar dedi.Üstteki çıtayı da yenisiyle değişmediler orjinal diye.Ben de bagaj barı taktırdım çıtaların üstüne.Fena olmadı.Fotoğraf paylaşamıyorum burada bir türlü.Hep hata veriyor.
    http://www.4x4otoaksesuar.com/U814,106,tavan-bari-120-cm-volkswagen-amarok-port-bagaj.htm

Ben sana söyleyecektim, flash çalışıyor mu diye, tam da öyle olmuş. Bu bahsettiğin püskürtmeden yaptırdım, harareti önleyerek sübapları koruyormuş. Qasqai bizim arabadan yüksek. Ben de lastiği değiştirmeyi düşündüm ama gerek yok. Yanaklar çok ince, geniş lastik alsak daha hoş görünmez mi? Şu an bizim araçlarda bulunan lastiğin ölçüsü neydi?

• Yere basan genişliği çok yaktırır ondan sıkıntım yok. Yerden yükselse iyi olacak. Konyadayım,kışın kar lastiği alacak olursam ebat yükseltmeyi düşünüyorum.
    Bizim ölçü Glx ve gl+ da 205.50.17
    Glde 205.60.16
    Şu duruma bakarak bize 205.55.R17 lastik olacak gibi.

• 5 yıllık Splash kullanıcısı olarak daha büyük bir araç ihtiyacından dolayı crossover tarzı araç bakıyorum Captur,500L,2008 modelleri ni şu aşamada internet üzerinden araştırdım ama hepsi dualogic,edc tarzı vitesler olduğu için geçişleri sarsıntılı hatta arıza problemleri ,malzeme kaliteleri,motor performansları nedeni ile hiçbiri aklıma tam olarak yatmadı.Splashtan maşaallah diyeyim 5 yılda hiçbir sorun çıkarmadı ama bugüne kadar hiç satmamayı denememiş olsamda "2.elinin zayıf olması" ,gerektiğinde yedek parçanın "uzun zamanda gelmesi ve pahalı olması "söylemleri nedeni ile yukarıda bahseetiğim markalara baktım ama dediğim gibi içime sinmedi.Servilerle,arızalarla uğraşana kadar yine bildiğim sorunsuz olduğunu bildiğim Suzukiye ,S-cross gl+ modele yöneldim donanım olsun ,cvt sorunsuz vites olsun ,tüketim olsun gayet mantıklı ama bayide hala 2013 ler satılıyor olması soru işareti bu arabalar 2 yıldır ana merkezin parkında yatıyor,bu bir sorun olmaz mı?Durdukları yerde parçalları vs.problemli hale gelmiş olma ihtimali var mıdır?Ayrıca,belli olmasa da dolu hasarlılar.5 yıllık garanti satın alındığı tarihten itibaren mi başlar acaba?2015 modellerin ne zaman geleceği belli değil gelse de daha yüksek fiyata gelir.Ve Boyner getirecek deniliyor artık ,ama Boyner baktı ki 2-3 yıl sonra beklediği gibi gitmedi işler distribütörlükten çıkarsa ve Suzuki TR'den çıkarsa?Şu hali ile ite kaka da olsa Türkiye'de varlığını Devam ettiriyordu Suzuki!Çok uzattım ama anlayacağınız gibi benim kafa bayağı karışık....Bir de Yeni Vitara olayı var ama sanırım o Scrosstan da yüksek olur fiyat olarak?Scross sahibi arkadaşlar varsa tüketimden,konfordan,yalıtımdan,vitesten memnunlar mı?2013 olduğu için beklemekten kaynaklanan bir problemle karşılaştılar mı?Bir de bu scrossun var olan teybinin yerine serviste garanti bozulmadan geri kameralı ekran takılıyor mu?Cam tavanın perdesi herhalde vardır,elektrkli mi perde yoksa elle mi çekiliyor?Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pendo -- 24 Mart 2015; 22:32:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pendo P kullanıcısına yanıt
    vites konfor ve yakıt tüketimi daha önce yazılmıştı.yalıtımdan ve sert süspansiyonlardan memnun olmadığı yazmıştım sanki daha önce.Çok rahatsız edici değil ama benim beklentilerimi karşılamadı sanırım.Yalıtım ve süspansiyonları diğer modellerle kıyaslamak gerek.yakıt olarak karşılaştırdığınız modellerle kafa kafayadır sanırım.cvt büyük artı yakıt ekonomisinde.
    2013 model olmasından dolayı bir sıkıntı yaşamadım.sadece muane zamanı 3 yıl değil de 2 yıl üzerinden değerlendirildi aldığımda.
    Cam tavan perdesi elektirikli, serviste garantiyi bozmadan geri görüş kamerası + navigasyon takılabiliyor.Bence bir test sürüşü yapın.Donanım olarak gayet iyi.Ben alırken cvt şanzıman ve donanım için almıştım.İyi ki almışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

5 yıllık Splash kullanıcısı olarak daha büyük bir araç ihtiyacından dolayı crossover tarzı araç bakıyorum Captur,500L,2008 modelleri ni şu aşamada internet üzerinden araştırdım ama hepsi dualogic,edc tarzı vitesler olduğu için geçişleri sarsıntılı hatta arıza problemleri ,malzeme kaliteleri,motor performansları nedeni ile hiçbiri aklıma tam olarak yatmadı.Splashtan maşaallah diyeyim 5 yılda hiçbir sorun çıkarmadı ama bugüne kadar hiç satmamayı denememiş olsamda "2.elinin zayıf olması" ,gerektiğinde yedek parçanın "uzun zamanda gelmesi ve pahalı olması "söylemleri nedeni ile yukarıda bahseetiğim markalara baktım ama dediğim gibi içime sinmedi.Servilerle,arızalarla uğraşana kadar yine bildiğim sorunsuz olduğunu bildiğim Suzukiye ,S-cross gl+ modele yöneldim donanım olsun ,cvt sorunsuz vites olsun ,tüketim olsun gayet mantıklı ama bayide hala 2013 ler satılıyor olması soru işareti bu arabalar 2 yıldır ana merkezin parkında yatıyor,bu bir sorun olmaz mı?Durdukları yerde parçalları vs.problemli hale gelmiş olma ihtimali var mıdır?Ayrıca,belli olmasa da dolu hasarlılar.5 yıllık garanti satın alındığı tarihten itibaren mi başlar acaba?2015 modellerin ne zaman geleceği belli değil gelse de daha yüksek fiyata gelir.Ve Boyner getirecek deniliyor artık ,ama Boyner baktı ki 2-3 yıl sonra beklediği gibi gitmedi işler distribütörlükten çıkarsa ve Suzuki TR'den çıkarsa?Şu hali ile ite kaka da olsa Türkiye'de varlığını Devam ettiriyordu Suzuki!Çok uzattım ama anlayacağınız gibi benim kafa bayağı karışık....Bir de Yeni Vitara olayı var ama sanırım o Scrosstan da yüksek olur fiyat olarak?Scross sahibi arkadaşlar varsa tüketimden,konfordan,yalıtımdan,vitesten memnunlar mı?2013 olduğu için beklemekten kaynaklanan bir problemle karşılaştılar mı?Bir de bu scrossun var olan teybinin yerine serviste garanti bozulmadan geri kameralı ekran takılıyor mu?Cam tavanın perdesi herhalde vardır,elektrkli mi perde yoksa elle mi çekiliyor?Teşekkürler...

2.5 sene önce splash ve sx4 ü 0 aldık annem ve kendime.Splashı annem sorunsuz kullanıyor.Bende sx4 ü sıfır fiyatının üstüne 1000 tl kar ederek sattım.15 gündür 2013 model 2014 mayıs çıkışlı S cross glx otomatik kullanıyorum.Garantisi Mayıs 2014 te başladı.5 yıl garantisi var,bakımları serviste yaptırırsam.Şu an 4000 km oldu.Çok çok memnunum.Sadece aküsü bitmiş beklemekten onu da garantiden sıfırladılar.İhtiyacımızın hepsini karşılıyor.Konforu yeterli,sessiz,motor sesi az geliyor,gelen seste çok güzel.Çukurları az hissettiriyor.Vites geçişleri çift kavrama gibi çok hassas ve sanki tek vites gibi.Direksiyondan vites bile yeter bu aracı almak için.Bagajı 430 litre artı altta da gizli bölme var.Yanlarda ıvır zıvır şişe falan koyacak yerler var.Captur,fiat 2008 modellerini inceledim,test sürüşü yaptım.Captur oyuncak araba gibi,çok basit duruyor.Gidişi sürüşü güven vermedi.Yüksekliğinden dolayı güvensiz.İç kalitesi yetersiz,her 15.de yüksek bakım fiyatları var.
    Fiatın malzeme kaitesi ve marka algısı zayıf.Düğmeler çıkı çıkıveriyormuş.Motoru zayıf.Dizelde ilk kalkışı kötü.2008 de fiyatı yüksek.
    Scross bunlardan bakım fiyatı,sorunsuzluğu,genişliği,donanımı ile öne çıkıyor.Sen keyifle sürecem diyorsan s cross al.Herkeste olanı alıp napacaksın.
    Yakıtı az yakıyor.Lpgye uyumlu.Ben hafta sonuna taktıracam Brc marka.Tavan perdesi hem otomatik,hem manuel ayarlanabiliyor.Aracı alınca dokunmatik taktırasım vardı.Artık hiç ihtiyaç duymuyorum.Park sensörü ön ve arkada var.Yol bilgisayarı ekranından 3 çizgiyle görüntülü gösteriyor,sağ-sol ve önü ayrı ayrı.Telefonla kablosuz görüşme sorunsuz.Kolçak içinde Usbde sorunsuz mp3 ve trac cd çalıyor.Ses yeterli.Navigasyonuda akıllı telefonundan halledersin.İstersen serviste 1500-2000 tl arası takılıyor,ya da dışarda 500-1000 arası taktırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukurela -- 25 Mart 2015; 20:45:24 >

• sukurela S kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için çok teşekkürler.Diğer düşündüğüm araçları test edip Scrossla karşılaştırma yapmanız benim için çok iyi oldu.Ben de Scrossta karar verdim gibi ama 2013 lerde otomatik kalmamış.Nisan mayıs gibi gelecekmiş.Bekleyeceğim ama umarım tarih atmaz ve fiyatları çok yükseltmezler.
    Bir de Scrossun motor ve yoL sesini içeriye çok aldığı söyleniyor?Splashı bilen biri olarak karşılaştırsanız ona göre daha mı çok alıyor?Ve biliyorsunuz Splashın oturma pozisyonu yüksek,Scross ne kadar crossover olsa da splashtan az yüksekliği bu durumda splasha göre daha mı içeri gömülünüyor?Tekrar teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yorumlarınız için çok teşekkürler.Diğer düşündüğüm araçları test edip Scrossla karşılaştırma yapmanız benim için çok iyi oldu.Ben de Scrossta karar verdim gibi ama 2013 lerde otomatik kalmamış.Nisan mayıs gibi gelecekmiş.Bekleyeceğim ama umarım tarih atmaz ve fiyatları çok yükseltmezler.
    Bir de Scrossun motor ve yoL sesini içeriye çok aldığı söyleniyor?Splashı bilen biri olarak karşılaştırsanız ona göre daha mı çok alıyor?Ve biliyorsunuz Splashın oturma pozisyonu yüksek,Scross ne kadar crossover olsa da splashtan az yüksekliği bu durumda splasha göre daha mı içeri gömülünüyor?Tekrar teşekkürler...

Oturma pozisyonu yüksek. Ön iki koltukta yükseklik alçaklık ayarı var. Motor sesi splashtan az. Önceki sx4 ten çok çok az. 7 ileri olduğuna ve ses yalıtımı biraz daha iyi. Şehir içinde rahatsız etmiyor. Uzun yolda da çok iyi. Sadece tümseklerde ve stabilize ve bozuk yolda biraz sesli. O da idare edilir. Mercedes değil sonuçta. Aynı sesi aynı sınıf birçok arabada duyarsın. Parasını hakediyor. Bacanakta asx var o daha gürültülü mesela. İstersen 500-1000 tl arası yalıtım yaptırırsın ama gerek yok. Araç olarakta istanbulda beyaz 9000 kmdeki ve kayserideki araçları öneririm 2.el düşünürsen.

• quote:

quote:

Oturma pozisyonu yüksek. Ön iki koltukta yükseklik alçaklık ayarı var. Motor sesi splashtan az. Önceki sx4 ten çok çok az. 7 ileri olduğuna ve ses yalıtımı biraz daha iyi. Şehir içinde rahatsız etmiyor. Uzun yolda da çok iyi. Sadece tümseklerde ve stabilize ve bozuk yolda biraz sesli. O da idare edilir. Mercedes değil sonuçta. Aynı sesi aynı sınıf birçok arabada duyarsın. Parasını hakediyor. Bacanakta asx var o daha gürültülü mesela. İstersen 500-1000 tl arası yalıtım yaptırırsın ama gerek yok. Araç olarakta istanbulda beyaz 9000 kmdeki ve kayserideki araçları öneririm 2.el düşünürsen.

Kayseride bir gümüş rengi var, çok hoşuma gitti, eğer bunu almamış olsaydım onu alırdım...çok değişik bir renk

• Arkadaşlar şu ürünü almak istiyorum, sıkıntı olur mu sizce? Uyum sorunu, direksiyondaki kumandalar, hoparlörler vs..

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Suzuki-Sx4-2014-S-Cross-2014-DVD-Player-Android-4-2-2-With-Capacitive/1893797614.html
  • quote:

Arkadaşlar şu ürünü almak istiyorum, sıkıntı olur mu sizce? Uyum sorunu, direksiyondaki kumandalar, hoparlörler vs..

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Suzuki-Sx4-2014-S-Cross-2014-DVD-Player-Android-4-2-2-With-Capacitive/1893797614.html

Ürün çok güzel.Uyumlu ve şık görüneceğine eminim.100-150 arası montaj ücreti de ödeyebilirsin.
    Ben de şu an yusuf yusuf bekliyorum.2 gün önce Aliexpresten 3 çadır siparişi verdim.1700 tl civarı.Gümrüğe takılma ihtimalim yüksekmiş.75 eura yada 100 dolar üstü %20 gümrük vergisine tabi oluyormuş.Sıkıntı da cabası.Şu an arayıştayım.Her an siparişimi iptal edebilirim.Önce araştırmadım.Satıcı adam uyardı beni.Yerinde olsam Türkiye'den bakarım.Nerede yaşıyorsunuz.Ya da hiç gerek yok.Akıllı telefona navigasyon yükleyin,telefonla görüşmeyi de araba sağlıyor zaten.Park sensörleri de çok iyi.Benim ki glx ön-arka park sensörü var.Hiç sıkıntım yok.Ben taktırmaktan vazgeçtim.Görüntü olarak düşünürsen tabi ki taktır.Çok güzel görünür.

• quote:

quote:

Arkadaşlar şu ürünü almak istiyorum, sıkıntı olur mu sizce? Uyum sorunu, direksiyondaki kumandalar, hoparlörler vs..

Ürün çok güzel.Uyumlu ve şık görüneceğine eminim.100-150 arası montaj ücreti de ödeyebilirsin.
    Ben de şu an yusuf yusuf bekliyorum.2 gün önce Aliexpresten 3 çadır siparişi verdim.1700 tl civarı.Gümrüğe takılma ihtimalim yüksekmiş.75 eura yada 100 dolar üstü %20 gümrük vergisine tabi oluyormuş.Sıkıntı da cabası.Şu an arayıştayım.Her an siparişimi iptal edebilirim.Önce araştırmadım.Satıcı adam uyardı beni.Yerinde olsam Türkiye'den bakarım.Nerede yaşıyorsunuz.Ya da hiç gerek yok.Akıllı telefona navigasyon yükleyin,telefonla görüşmeyi de araba sağlıyor zaten.Park sensörleri de çok iyi.Benim ki glx ön-arka park sensörü var.Hiç sıkıntım yok.Ben taktırmaktan vazgeçtim.Görüntü olarak düşünürsen tabi ki taktır.Çok güzel görünür.

Ben manisadayım. navigasyonum var zaten, fakat hem kamera için hem de navigasyon sabit olsun diye istiyorum. orjinali 2000 tl dedi bayii, aliexpresste 900 tl. Benim gl+ arka park sensörü de arızalı gibi, çok ötüyo. işte gümrüğe takılma meselesi de var tabi

• quote:

quote:

quote:

Ben manisadayım. navigasyonum var zaten, fakat hem kamera için hem de navigasyon sabit olsun diye istiyorum. orjinali 2000 tl dedi bayii, aliexpresste 900 tl. Benim gl+ arka park sensörü de arızalı gibi, çok ötüyo. işte gümrüğe takılma meselesi de var tabi

Manisada bu işleri yapan yeri bulup baktırmak lazım. En fazla 1000 e biter bu iş. Çerçeve tam uymalı. Orjinal birşey olmalı.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.