Şimdi Ara

Suzuki SX4 S-Cross (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
725
Cevap
16
Favori
79.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kinadangelencerez

Amin herkese kazasız belasız sürmek nasip etsin :)
    Servisi arayıp konuştum yarın sabah bakacaklar bakalım neymiş sıkıntısı.
    Bu aracın amblemini değiştirsen peynir ekmek gibi satar.Şu an ş.içi ş.dışı karışık 7.8 gösteriyor.Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak.

Aracınız hayırlı olsun.Bende de eski kasa var.2-3 aya kadar otomatiğini düşünüyorum kısmetse.Yorumlarınızı,olumlu olumsuz durumları yazmanızı bekliyoruz.Lpg takılabiliyor bilginiz olsun..Vites geçişleri nasıl.
  • ÖTV ile ilgili bir duyumu olan arkadaş varmı?

İki farklı görüş olkudum forumlarda..
    1.1600cc altıdaki arabalarda ÖTV indirimi olacakmış.
    2. 1600cc arabalarada ÖYV artışı yapılacakmış.

Hangisi doğru acaba....
  • quote:

Orijinalden alıntı: astrabestan

ÖTV ile ilgili bir duyumu olan arkadaş varmı?

İki farklı görüş olkudum forumlarda..
    1.1600cc altıdaki arabalarda ÖTV indirimi olacakmış.
    2. 1600cc arabalarada ÖYV artışı yapılacakmış.

Hangisi doğru acaba....

1,5 üstü araçlara %5 ötv artışı gelecek diye duydum.
    http://www.gazetevatan.com/ercan-inan-690744-yazar-yazisi-oto-vergisine-yeni-duzen-5-er-puanlik-vergi-artisi/

• Arkadaşım sağol bu haberi görmemiştim.
  • sukurela S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, darısı başınıza :)
    Vites geçişleri ile ilgili ufak tefek sıkıntılarım var.Henüz alışamadığımdan ötürü mü bilmiyorum.
    Yokuş yukarı çıkarken durmadan devri yükseltip düşük viteslerde kalıyor.
    Hafif yoğun trafikte yani düşük hızlarda deviri düşük tutup titreme yapıyor.Daha rodaj aşamasında olduğum için bu noktalarda manuel olarak müdahele ediyorum şimdilik.Bir önceki aracım 4 ileri tam otomatikti, belki de sürüş stilimden veya arabaya alışamamdan ötürü olabilir.Diğer arkadaşlar bu konuya açıklık getirirse bende bilgilenmiş olacağım.Bir de süspansiyon biraz sert.Performans için bişi diyemeyeceğim rodaj bitsin öyle zorlicam biraz.Bunların dışında donanımı ve yakıtı çok iyi.Özellikle anahtarsız giriş ve çalıştırma harika.
  • quote:

Teşekkür ederim, darısı başınıza :)
    Vites geçişleri ile ilgili ufak tefek sıkıntılarım var.Henüz alışamadığımdan ötürü mü bilmiyorum.
    Yokuş yukarı çıkarken durmadan devri yükseltip düşük viteslerde kalıyor.
    Hafif yoğun trafikte yani düşük hızlarda deviri düşük tutup titreme yapıyor.Daha rodaj aşamasında olduğum için bu noktalarda manuel olarak müdahele ediyorum şimdilik.Bir önceki aracım 4 ileri tam otomatikti, belki de sürüş stilimden veya arabaya alışamamdan ötürü olabilir.Diğer arkadaşlar bu konuya açıklık getirirse bende bilgilenmiş olacağım.Bir de süspansiyon biraz sert.Performans için bişi diyemeyeceğim rodaj bitsin öyle zorlicam biraz.Bunların dışında donanımı ve yakıtı çok iyi.Özellikle anahtarsız giriş ve çalıştırma harika.

Merhabalar bu arac tam otomatik degilmi..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar Qashqai skypack ile Suzuki s-cross 4X4 arasında kalıyorum. s-cross kullanıcılarından tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum..

• İnternette FİYAT BİLGİSİ'nin altında "S-Cross modelleri 2013 model yılına aittir." notu var. Bu not tüm modellerde var. Ankara bayilerini aradım ve "2013 stoğu çok olduğu için 2014 modeller getirilmedi" cevabını aldım. Bu ne demek oluyor, anlamadım. Bazı firmalar seçenek olarak eski model sunuyor ama istediğimde yeni modeli de alabiliyorum. Bu "MALLAR ELİMDE KALDI" demek ki, böyle olsa bile prestij olarak çok hatalı bir yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhosafci -- 26 Kasım 2014; 15:56:55 >
  • Bayiden alınan bilgiye göre lpg li modeller gelecekmiş. Süre belirsiz, bu aralar gelirse ciddi ciddi düşünüyorum. Hayırlısı bakalım

• Bugün 2013 benzinli otomatik için 63500 fiyat verdiler. Bu gidişle 2015 yılında da bu 2013 model arabalar la satışa devam ederler.Esasında Suzukinin deniz motoru ve motorsiklet ürün gamı olmasa çoktan havluyu atarlardı.
  • onat kullanıcısına yanıt
    1 ay önce o fiyata almıştım.Biraz daha sıkıştırsanız düşerler belki...
    2015 modeli getirmezlerse kendi bacağına sıkmış olacaklar.Bizim insanlarımız neden alternatif olarak bu aracı düşünmezler anlamıyorum.Gerçekten 1.6 atmosferik motora göre az yakıyor.Kimse suzuki almaya yanaşmaz ama herkes fiyatını ve yakıtını duyunca hayret ediyor.
    Aracın varlığından haberi olmayan insanlar var o ne diye soruyorlar :D Nissan boy boy reklam yapıp milleti kazıklarken sus pus oturursan daha çok beklersin 2013 modelleri eritmeyi çekik göz.
  • quote:

1 ay önce o fiyata almıştım.Biraz daha sıkıştırsanız düşerler belki...
    2015 modeli getirmezlerse kendi bacağına sıkmış olacaklar.Bizim insanlarımız neden alternatif olarak bu aracı düşünmezler anlamıyorum.Gerçekten 1.6 atmosferik motora göre az yakıyor.Kimse suzuki almaya yanaşmaz ama herkes fiyatını ve yakıtını duyunca hayret ediyor.
    Aracın varlığından haberi olmayan insanlar var o ne diye soruyorlar :D Nissan boy boy reklam yapıp milleti kazıklarken sus pus oturursan daha çok beklersin 2013 modelleri eritmeyi çekik göz.

Kocam, araç kesinlikle güzel.ellerinde 2013 model lansman rengi 22000 km de bir araçları var ve 59000 tl diyorlar.Araç oldukça temiz di ve buna biraz daha pazarlık yapabilirim.
    Araçtaki tek sıkıntı arka koltuklara oturduğunuzda başınızn tavana değdi değecek konumda olması. Siz otomatikle şehir içi ne tüketiyorsunuz. Karma tüketim yanıltıcı oluyor çünkü araçların çoğu uzun yol-sabit sürette zaten az tüketiyor.

• onat kullanıcısına yanıt
    Az yakıyordan kastım muadili atmosferik otomatik şanzımanlara göre az yakıyor.Sizin idealiniz ne kadar bilmem ama şehir içi karma 7.7yi geçmedim.Bir kere köprü trafiğinde dur kalkta 7.8 oldu ama sonra tekrar indi.Şehir içi kullanımından kasıt büyük çoğunluğu ev ve iş arasında.Git gel 20 km.Onun dışında hafta sonları evin önünden çıksam adım başı trafik zaten İstanbul'da.Bir keresinde gece üçbuçukta yolu boş bulup düz yolda hız sabitleyicisini 140'a sabitledim 2400 deviri geçmedi.Böyle güzel bir özelliği var hangi araç ile karşılaştırmanıza bağlı olarak.
    Rahatsızlığım yüzünden düz vites araç kullanamıyorum bu aracı alırken de otomatik şanzımanı ve lpg uyumlu olması büyük etken oldu benim için.Aynı şanzıman lancer da olsaydı gider onu alırdım ya da captur'da.Bizim evde bir adet de scenic var.Bazı ufak tefek ayrıntıları suzukiden daha çok hoşuma gidiyor.

Arka koltuk baş mesafesine gelirsek arkaya basketbolcu oturtmayacağımdan ben onu pek sıkıntı etmedim.Arkadaşlarımla beraber seyahat ederken onlar arkada rahat edebiliyor.O da yeter benim için.Uzun süre binmeyi düşünüyorsanız glx alın derim.gl+ bana yeter de artar bile diyordum alırken ama insanoğlu çok nankör şimdi keşke glx alsaymışım diyorum.
    Haftaya kısmet olursa ziebart ses yalıtımı da yaptıracağım.Ondan sonra kaza bela olmazsa 5 sene binerim.Zaten ötv indirimli aldığımdan satamaycağım

Listenizde başka hangi araçlar var bilmiyorum ama umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinadangelencerez -- 2 Aralık 2014; 16:59:34 >

• kinadangelencerez kullanıcısına yanıt
    değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Şimdi 2013 model bu araca 63500 vermek var, 2014 model kia spo comfort tam otm araca 64000 tl vermek var. İki aracı yan yana getirdiğimizde Kia çok heybetli duruyor.Tek sorun aracın şehir içi tüketim verisi 11 lt.
  • Arkadaşlar araç yarım kontakta ve kapılar açıkken bas bas bağırıyor.Tamam uyarması güzel bişi ama temizlik filan yaparken hiç hoş olmuyor
    Bunu iptal etme gibi bir şansım var mı?
    Bir de karter muhafazası yaptırmak istiyorum, servise sormadım fakat adım gibi eminim onlarda yoktur.En son follow me modülü istiyorum dediğim de türkçesi ne oluyor ki diye sormuşlardı.Sanayide karter muhafaza yapan yerler var mıdır var ise kartal veya bostancıda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?
    1-2 güne ziebarttan ses yalıtımı yaptıracağım bakalım ne kadar etkili olacak.Karter korumayı da taktı mı tamamdır.

Bu arada ebay ve aliexpress de güzel aksesuarlar var.Kapı eşiği, pedal takımı bir de paçalık aldım.aliexpress daha uygun gibi.ilgilenenlerin dikkatine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinadangelencerez -- 9 Aralık 2014; 0:01:12 >

•  Suzuki SX4 S-Cross

Aracın karter muhafazası yokmuş.Follow me modülü taktırmak istiyorum daha önceden garantiyi deldirmeden taktıran oldu mu? Cam kaldırma modülünü 200 liraya gibi yapıyorlar ama hiç düşünmedim.Belki yazın ihtiyacım olursa...
    Ziebartta bu aralar deli gibi indirim var.Ses yalıtımı+pas önleme+diamond boya koruma+koltuk koruma çok uyguna yaptılar.Motor temizliği ve aynaları kaplamaları da eşantiyon oldu.
    İşe yarayacak mı göreceğiz.İşe yaramasa da en azından uçuk fiyattan yaptırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinadangelencerez -- 10 Aralık 2014; 17:48:58 >

• Sonradan ses yalıtımı yapılmaz diyorlar ama siz bilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Benim beklentim yüksek değildi zaten.En azından aracın altını koruma altına almış oldum.
  • Su arabayi düzgün bir fiyattan satsalarda korkmadan alsak. Adam 70-80 bin TL fiyat çekiyor . Araba çok güzel ama piyasasi yok . birde üzerine o fiyati basinca hala 2013 modelleri satmaya calisiyor. Biraz düzgün bir fiyattan ddüşük satsa, peynir ekmek gibi satar. Ama boyle bir pazarlama stratejisiyle yakında havlu atar birakir gider muhtemelen.

• Suzuki yakında kapatıp gidecek chevrolet gibi elinde tutam varsa çıkarmaya baksın. 2014 araçlar bu sebeple getirilmedi. 2015 de gelmeyecek diye duyum aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.