Şimdi Ara

Suzuki SX4 S-Cross (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
725
Cevap
16
Favori
79.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FSerkanozsoy

Aracı 1 aydır kullanıyorum son derece memnunum sadece 2 sorunum var birincisi Çeki demiri taktırmak istiyorum 2. side arka kapılar açılıp kapanırken hafif bir ses geliyor ama ortalama yakıt şehir içinde 5,5 litre civarında süspansiyonuda güzel, direksiyonuda, gücüde

İyi günlerde kullanın aracınızı.Wd 40 yağlayıcı alın,ayda bir kapının hareketli kısımlarına vb.yerlere sıkınca ses çıkmaz.Ayrıca daha rahat açılıp kapanıyor,hafifliyor gibi oluyor kapılar.Çeki demiri sanırım ruhsata işleniyor,sıkıntılı durum biraz.Teknen falan varsa şart.
  • Fiyatlar tekrar 68 bin oldu.63 binden dolu hasarlı araçları satmışlar.Bir bayii hariç diğerlerinde yok istanbul'da.
    Suzukiyi severdim ama bu hareketleri biraz uyanık geçinen aptalları hatırlattı.Madem 63 bine hasarlı araç vereceksen delikanlı gibi durumu açıkla.Bayiiye gidince şok olmayayım.Dimi?
  • Çok teşekkür ederim servise gittim ilk yağlamayı onlar yaptılar aynen sizin dediklerinizi söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahdiktas

Fiyatlar tekrar 68 bin oldu.63 binden dolu hasarlı araçları satmışlar.Bir bayii hariç diğerlerinde yok istanbul'da.
    Suzukiyi severdim ama bu hareketleri biraz uyanık geçinen aptalları hatırlattı.Madem 63 bine hasarlı araç vereceksen delikanlı gibi durumu açıkla.Bayiiye gidince şok olmayayım.Dimi?

B'nde adam gıbı bır kampanya yaptı demiştım.....

İşin ıc yüzü çıktı ortaya....

Fıyatlrın daha dua düşmesini beklerken artırım yaptılar...

Bu polıtıkayla bıraz zır satar...

Sanık satmaya da nıyetı yok...

Kasım Aralık gıbı kampanyası fıyatına gelebılse şükür eder oldum....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatum

quote:

Fiyatlar tekrar 68 bin oldu.63 binden dolu hasarlı araçları satmışlar.Bir bayii hariç diğerlerinde yok istanbul'da.

B'nde adam gıbı bır kampanya yaptı demiştım.....

İşin ıc yüzü çıktı ortaya....

Fıyatlrın daha dua düşmesini beklerken artırım yaptılar...

Bu polıtıkayla bıraz zır satar...

Sanık satmaya da nıyetı yok...

Kasım Aralık gıbı kampanyası fıyatına gelebılse şükür eder oldum....

Ben 63 binden aldım, hasarlı falan değildi aracım ama Suzuki bildiğin tok satıcı, bayiye sormuştum bu durumu;
    Türkiye Suzuki için karlı bir pazar değil ama global firma olduğu için ülkede bulunmak zorunda demişti.

• quote:

Dün bende suziki servisindeydim.Bi dolu muhabeti dönüyordu.5-6 milyar aşağı satılıyor,dolunun ezdiği yerler düzeltiliyor,lokal şekilde boyanıp boyalı şekilde satın aldığını kabul ettiren imza attırılıyor; satılıyor diyordu servis çalışanı.Ayrıca Konyada suziki scross kalmamış,yeni sipariş verdik dizel modellerden dediler.
  • Genel merkezlerine çemkirdim ama kimse umursamadı :D
    Madem hasarsız aracı 64 binden satabiliyorsun neden tekrar 68'e çekiyorsun anlamıyorum.Hasarlıların bazıları hala gümrükteymiş.Tekrar düşerler yıl sonuna doğru :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nongrata

Arkadaşlar;
    GL+ modeli var bende, anahtarlığı kullanarak, camları ve sunroof'u otomatik kapatmanın bir yolu var mı?

İyi bir elektrikçi 150-200 tlye yapar.Çok yaptıran var.Sistemi farklı değilse olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruveydaela

quote:

Arkadaşlar;
    GL+ modeli var bende, anahtarlığı kullanarak, camları ve sunroof'u otomatik kapatmanın bir yolu var mı?

İyi bir elektrikçi 150-200 tlye yapar.Çok yaptıran var.Sistemi farklı değilse olur bence.

Arabanın 5 yıl garantisi var, servis dışında butür bir işlem yapıldığında garanti bozulmaz mı? Servis bu iş için 500 tl alırım dedi.
  • Merhaba arkadaşlar,
    benzinli otomatik 4x2 yada 4x4 kullanan var mı?
    yakıt değerleri nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sputnikk -- 19 Eylül 2014; 10:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sputnikk

Merhaba arkadaşlar,

en son ışık yandıktan sonra 215 tl ile depoyu doldurdum, ışık yanıncaya kadar sehir içi 650 km yaptım, genelde 3-4 km lik kısa mesafelerde kullanıyorum aracı, uzun yolda çok daha az yakıyor.
    arabam benzinli otomatik 4x2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nongrata -- 22 Eylül 2014; 15:55:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sputnikk

Merhaba arkadaşlar,

en son ışık yandıktan sonra 215 tl ile depoyu doldurdum, ışık yanıncaya kadar sehir içi 650 km yaptım, genelde 3-4 km lik kısa mesafelerde kullanıyorum aracı, uzun yolda çok daha az yakıyor.
    arabam benzinli otomatik 4x2

Teşekkürler.
  • Bende duydum bu dolu muhabbetini.Bayi banada yarın fiyat verecek dolu hasarlı olanlar için. GL+ dizel 4x4 ile GLX 4X4 otomatik benzinli arasında kaldım.Dizelin gücü ve ekonomisi, otomatiğinde konforu beni cezbediyor. Bide benim için xenon far çok önemli.Hayırlısı bakalım alabilecekmiyiz istediğimiz rengi bulmak ta zor galiba. Bir kenarda da Subaru XV de duyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ruveydaela

quote:

Arkadaşlar;

Arabanın 5 yıl garantisi var, servis dışında butür bir işlem yapıldığında garanti bozulmaz mı? Servis bu iş için 500 tl alırım dedi.

Arıza çıkartırsa belki sorun çıkartırlar.Belki de hiç fark etmezler sıkıntı olmaz.

• slm,

2014 de kaç adet Scross satıldı acaba zira forum baya sakin.

Fiyatlar gevşemeye başladı sanırım. Dizel 4x2 GL+ için 66.500 e kadar fiyat veriliyor.

Qashqai 1.5 dci 77bin (tekna paket GL+ dan daha az donanım var) ile arasında kaldım, hangisini tercih etmeli.

Bu arada Nissan her 10binde bir 700TL servis ücreti çıkarıyor, Suzukide neredeyse yarısı ve garanti 5 yıl 150bin km.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyselh

slm,

2014 de kaç adet Scross satıldı acaba zira forum baya sakin.

Fiyatlar gevşemeye başladı sanırım. Dizel 4x2 GL+ için 66.500 e kadar fiyat veriliyor.

Qashqai 1.5 dci 77bin (tekna paket GL+ dan daha az donanım var) ile arasında kaldım, hangisini tercih etmeli.

Bu arada Nissan her 10binde bir 700TL servis ücreti çıkarıyor, Suzukide neredeyse yarısı ve garanti 5 yıl 150bin km.

selamlar,
    Dizel 4x2 GL+ için 66.500 fiyatı hangi bayi verdi acaba?
  • Uzun uğraşlar sonucu bugün 4x2 gl+ otomatik şanzıman olan modelini teslim alabileceğim sanırım.
    Diğer arkadaşlar nasıl aldı bilmiyoırum ama çekmeköydeki akyıldız bayii burnumdan fitil fitil getirdi aracı alım işlemlerinde.
    ötv muafiyetli alacağım daha önce hiç bu durumda olan birilerine sattınız mı diye sormama rağmen vergi dairesine gidip ötv ile ilgili bütün işleri ben hallettim.kendi adamları yokmuşmuş.işlerim hızlı yürüsün diye ben koşturdum.üstelik her vergi dairesine gidişimde evraklarımın eksik olduğunu belirtip geri gönderdiler bayiye.Hem sattık diyor hem prosedürü bilmiyor ve ağırdan alıyor.
    Daha sonra motor şaseyi proformaya yanlış yazmışlar bana söylemiyorlar bankadan öğreniyorum, aracın fiyatını 43.500 gösterip daha sonra asıl faturada biraz daha düşük göstermişler.
    Kredi aldığım banka ancak %50 sine kadar kredi veriyordu engelli aracı olduğu için.Aracın fiyatını düşürdüklerinden sebep mis gibi kredimi hallaç pamuğuna çevirdiler.Sağolsun garanti tuzla şubesindeki pınar hanım bir de bu işlem için uğraştı da kredi iptal olmadan halletti.Bugün en son muameleci arayıp abi evrak eksik dediğinde bütün gemileri yakıp iptal edecektim sinirden.Allahtan o işlemi ivedilikle yaptılar yoksa tasvip etmediğimiz küfürleri sıralayacaktım.Velhasıl son fırçadan önce işleri sürekli ağırdan aldılar.Sanki arabayı zorla satın alıyormuş gibi filan hissediyorsun bir yerden sonra.Neyse ki araç bedelinin hepsini vermedim.Aracı teslim alırken hepsini keseceğim.
    Tam tamamına 3 günümü yediler boru değil

• Aracı bu akşam teslim aldım sonunda.
    Yalnız navigasyon taktıran arkadaşlara bir sorum olacak.Önceki arabam 2001 model olduğu için bu kadar elektronik aksama aşina değilim Kullanım kılavuzunda da aradığım sorunun cevabını bulamadım.
    Navigasyonu açtığımda bulunduğum konumu değil de Beyazıt'ta bir yer gösteriyor.Ayarlardan gps'e baktım etkin gözüküyor.Manuel olarak konum bul dedim yine aynı noktayı buldu.Ayrıca gps değerlerinde konum olarak sayısal hiçbir değer yazmıyor.Fabrika ayarlarına döndüm olmadı, gps'i etkin dışı yapıp tekrar uydularla bağlantı kurup doğru konumumu saptamasını istedim ama tekrar beyazıtı gösterdi.şaka gibi.yardımcı olacak arkadaş var mıdır nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinadangelencerez

Aracı bu akşam teslim aldım sonunda.
    Yalnız navigasyon taktıran arkadaşlara bir sorum olacak.Önceki arabam 2001 model olduğu için bu kadar elektronik aksama aşina değilim Kullanım kılavuzunda da aradığım sorunun cevabını bulamadım.
    Navigasyonu açtığımda bulunduğum konumu değil de Beyazıt'ta bir yer gösteriyor.Ayarlardan gps'e baktım etkin gözüküyor.Manuel olarak konum bul dedim yine aynı noktayı buldu.Ayrıca gps değerlerinde konum olarak sayısal hiçbir değer yazmıyor.Fabrika ayarlarına döndüm olmadı, gps'i etkin dışı yapıp tekrar uydularla bağlantı kurup doğru konumumu saptamasını istedim ama tekrar beyazıtı gösterdi.şaka gibi.yardımcı olacak arkadaş var mıdır nasıl çözebilirim?

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, Allah kasasız sürüşler nasip etsin. Biraz sancılı bir süreç olmuş, geçmiş olsun.
    Navi cihazında bir sorun vardır. Ben bugüne kadar hep navitech marka portatif cihazlar kullandım. Açık alanda sabit konumda en fazla 1dk içerisinde uydulara bağlanıyor.
    Bir arkadaşım geçmiş yıllarda aracına multimedya navigasyon sistemi taktırmıştı, yaklaşık 15 dk da uyduya bağlandığını söyleyince uyardım, aldığı yere geri götürmüştük cihazı değiştirmişlerdi. Dilerseniz açık alanda sabit konumda bir 10-15 dk kadar bekleyin. Duruma göre servisle bir görüşün derim.

• sputnikk S kullanıcısına yanıt
    Amin herkese kazasız belasız sürmek nasip etsin :)
    Servisi arayıp konuştum yarın sabah bakacaklar bakalım neymiş sıkıntısı.
    Bu aracın amblemini değiştirsen peynir ekmek gibi satar.Şu an ş.içi ş.dışı karışık 7.8 gösteriyor.Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.