Şimdi Ara

Suzuki vitara mitsibushi asx vw tiguan hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

En konforlusu, en az yakanı, 2. Eli en güçlüsü, en çok satanı tiguan

8-9lt'den aşağı yakmayan Tiguan mı en az yakanı. Ağır fanboy olmak da ne zormuş.

Trendline ismini tr'de boşline diye değiştirmek lazım. Öve öve bitiremediğin arabada cam tavan var mı? Güvenlik olarak amerikadan onaylı mı? sitesine giriyorum güvenlik g si geçmiyor tanıtım sayfasında çünkü ülkemizde güvenlik gereksiz bir opsiyon.

Ne yani atmosferik benzinli asx daha mı az yakıyor.

Boşline dediğin aracın donanım listesine bir bak

Mivec dohc motora sahip, siradan bir atmosferik degil, diger tum mitsubishiler gibi.

Hayirli gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ASX de kullandım Vitara da...

Vitara içeride ucuz bir hava sezdiriyor. 7yaşındaki b sınıfı aracımın plastikleri daha kaliteli. Kapıdaki plastikler hele...

Amortisörlerin çalışma aralığı zayıf geldi. Köstebek yuvasına dönmüş şehiriçi yolda limitlerine ulaşıp bam güm ediyor. atmosferik de olsa motoru eski değil yeni teknoloji yakıtı o yüzden fena değil deniliyor. Ortadaki ekran manyak

Vitara alacak olsam 1.4turbo 4çeker olanına bakardım aldığına değer :)

@beyinsis
    Turbo az yaktırmaz, sadece nickinle uyumlu araç sahibine sahte ve doğru olmayan fikirler verir
    Baktım hiçbir şey yok. Sanırsın VW uzaydan teknoloji getiriyor da japonlar çin malı araba üretiyor. Neyse arabanın önündeki avuç kadar krom parçasına 10-20bin TL fazla ödemeye devam edin. Birileri japonlar kadar dürüst olmayıp motorunda hile yapsın.

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Ben listede görmedim turboşarjlı motorları, olsa tabiki ilk seçenek o olur.

İçerinin biraz kalitesiz olduğunu ben de duydum, ne kadar ekmek o kadar köfte diyelim ona da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.