Şimdi Ara

Suzuki vitara mitsibushi asx vw tiguan hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SelamünAleyküm suzuki glx mitsibushi intense tiguan en tridline hangisi alınır?öncelik arka koltuklarda oturanlar rahat etsin yakıt üzmesin uzun süreli bir araç olsun birde benzinli düşünüyorum çünkü dizelle arasında neredeyse 20 bin fark var öyle çok fazla km yapacak değilim.cevap yazacak herkese şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanların zevklerine karışmak cidden haddim değil de, 4 çeker olmayan arazi aracı neden satın alınır?

Yani sizi bu araçlara ney yöneltiyor. Çünkü çeker kabiliyeti olmayan yüksek bir arabaya binmek lpg li arabaya binmekten daha riskli geliyor bana. Yağmurlu bir zeminde o arabayi toparlayabilmek-ki bu araclar genel de aile kullanimi icin aliniyor -... Ne bileyim , belki ben abartiyorum.
  • Vitara b diger ikisi c segmenti, mitsubishinin dayanikliligi ve sorunsuzlugu asikar, ama tiguan gibi cafcafli degil orasi kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 3ü arasından Tiguan açık ara üstündür.Skoda kodiaq ve peugeot 3008 bakmanızı öneririm.

• 4X4 önceliğiniz var ise tabiki vitara. Diğer suvlar kar yağdığında kontak kapatıp eve giderken ben yanlarından yardıra yardıra evime gidiyordum. Bu sizin için önemliyse tabii.

• arka koltuk genişliği açısında tiguan açık ara önde. Ayrıca diğerlerinden daha güncel bir model.

asx sorunsuzluğu, az yakan motoru ve donanımı sebebiyle cazip.

vitara bu ikisnden bir alt sınıfta kalıyor, arkası da geniş sayılmaz.
  • Arazi kabiliyeti, sağlamlık, sorunsuzluk istiyorsan vitara candır. Alternatif olarak da duster düşünülebilir.

Konfor olsun, çok da araziye çıkmayacağım, evladiyelik olmasına gerek yok 2-3 seneye satarım diyorsan tiguan düşünebilirsin.
  • duster al geç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/mitsubishi-asx-ile-80-000-km-ve-5-yil-6-ay-uzun-donem-raporu--127932281

Uzun dönem kullanici incelemem ASX HAKKİNDA.

Sorunuz varsa alabilirim.

Bu bahsettiginiz araclar arasinda en az asx yakar kesinlikle tavsiye ederim

• Tucson al

• Sıfır mı, ikinci el mi? Bütçeniz nedir? Bunları yazmazsanız herkes keyfi öneride bulunur. Eski kazalardan bahsediyorsanız vitara tam bir suv, fakat yeni kasası b sevment crossover. Mitsubishi asx bu üç model arasında en az yakan araç.

• En konforlusu, en az yakanı, 2. Eli en güçlüsü, en çok satanı tiguan

• 3008

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

En konforlusu, en az yakanı, 2. Eli en güçlüsü, en çok satanı tiguan

8-9lt'den aşağı yakmayan Tiguan mı en az yakanı. Ağır fanboy olmak da ne zormuş.

Trendline ismini tr'de boşline diye değiştirmek lazım. Öve öve bitiremediğin arabada cam tavan var mı? Güvenlik olarak amerikadan onaylı mı? sitesine giriyorum güvenlik g si geçmiyor tanıtım sayfasında çünkü ülkemizde güvenlik gereksiz bir opsiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

8-9lt'den aşağı yakmayan Tiguan mı en az yakanı. Ağır fanboy olmak da ne zormuş.

Trendline ismini tr'de boşline diye değiştirmek lazım. Öve öve bitiremediğin arabada cam tavan var mı? Güvenlik olarak amerikadan onaylı mı? sitesine giriyorum güvenlik g si geçmiyor tanıtım sayfasında çünkü ülkemizde güvenlik gereksiz bir opsiyon.

Ne yani atmosferik benzinli asx daha mı az yakıyor.

Boşline dediğin aracın donanım listesine bir bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 29 Temmuz 2017; 21:38:16 >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Evet, asx daha az yakıyor. Atmosferik benzinli diyip geçme, 1.2 ve 1.4 turbolardan az yakan 2.0 atmosferik mazda 3 ü hatırlatırım

• İnsanların zevklerine karışmak cidden haddim değil de, 4 çeker olmayan arazi aracı neden satın alınır?

Yani sizi bu araçlara ney yöneltiyor. Çünkü çeker kabiliyeti olmayan yüksek bir arabaya binmek lpg li arabaya binmekten daha riskli geliyor bana. Yağmurlu bir zeminde o arabayi toparlayabilmek-ki bu araclar genel de aile kullanimi icin aliniyor -... Ne bileyim , belki ben abartiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • suv veya otomobil hangisini almak istiyorsunuz ? jip tarzı birşey almak istiyorsanız bu mutlaka 4x4 ten geçmelidir. altyapısı bilmem neyin yükseltilmişi olan arabadan bir cacık olmaz. bunların arasından açık ara kesinlikle vitara.
  • quote:

yine mesaj nick uyumu geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

İnsanların zevklerine karışmak cidden haddim değil de, 4 çeker olmayan arazi aracı neden satın alınır?

sonuna kadar haklısınız
  • 3 arabayı da kullanmadım bilmem ama Vitaranın donanımlarına ve fiyatına bakınca 'Allah Allah bu dönemde hala ucuza böylesine donanımlı araba alınıyor muymuş' dedim kendi kendime.Ucuz olmasını da küçük olmasına ve atmosferik motorlu olmasına borçluyuz sanırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.