arkadaşlar bu hatayı verip kesiliyor baglantım, neden olabilir? yardımcı olursaniz sevinirim. tskler.
Öncelikle sisteminize bir firewall kurun ve ardından Windows'un tüm yamalarını indirin.. Firewall olarak ZoneAlarm'ı tavsiye ederim..
Aslında dün Norton birdenbire aylardır sorunsuz çalıştığı lisansını kabul etmedi, kaldırdım ben de. Akabinde bir kaç saatte bir bu sorun ortaya çıkmaya başladı. Uyarıya dokunmazsam bilgisayara hiç bir şey olmuyor, bağlantı devam ama uyarıyı kapatır veya tamam felan dersem bağlantım gidiyor !?
Nod32'nin en son çıkan sürümünü yükledim dün, artı bir firewall kurmama gerek var mı acaba !?. Bir de ben de eski bir zone alarm kullanıcısıyım ama sistemimi (xp pro, 512 mb ddrram, ati 9550 elran kartı) gerçekten çok fazla yoruyordu. Önerilere açığım :).
Not: Xp'yi update etmeyi sevmiyorum, sanki microsoftun lisans doğrulama ajanı pc'yi engelleyecekmiş gibi düşünüyorum :) ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme