Arkadaşlar internette araştırdım ama kesin bı sonuç bulamadım.. Bu virüsten kurtulma yolu nedir win8 için? Virüs olduğundan eminim avast yaklaşık iki dakikada bir karantinaya alıyor.. Bilen varsa yardım istiyorum
Svchost.exe bir sistem dosyasıdır ve sistem dosyaları her zaman virüslerin tehdidi altındadır. Normalda Svchost.exe virüs değildir. Fakat virüsler Svchost.exe dosyasına bulaşabilir.Ben şuan Windows 8 kullanıyorum ve benim sayabilediğim kadarı ile şuanda aktif olarak 10 adet svchost.exe dosyası çalışıyor. svchost.exe dosyalarını her biri farklı bir servis için çalışıyor olabilirler. Bu sebepten birden fazla svchost.exe dosyası görev yöneticisinde görülebilir. Svchost bir virüs değildir arkadaşım ona virüs bulaşmıştır.O yüzden önce malwarebytes indir güncellemesini yap tam sistem taramsını çalıştır ardından Dr.Web CureIt indir(kurulumsuzdur)çalıştır ondan sonrada Norton Power Eraser indir ve tarat.
quote:
Orijinalden alıntı: legolsm
Arkadaşlar internette araştırdım ama kesin bı sonuç bulamadım.. Bu virüsten kurtulma yolu nedir win8 için? Virüs olduğundan eminim avast yaklaşık iki dakikada bir karantinaya alıyor.. Bilen varsa yardım istiyorum
Problemini bir uzman yardımıyla çözmeni tavsiye ederim.