Şimdi Ara

svchost sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • svchost.exe internetimi %100 kullanıyor.kaynak izleyicisinden kapatsamda yinede aralıklarla hortluyor.bits kapadım olmadı.yardım

• Görev Yöneticisi'nden o işleme sağ tık yapıp "Dosyanın Konumunu Aç"a basarak bulunduğu klasörün ve görev yöneticisinin ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
  •  svchost sorunu
     svchost sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasantemel -- 4 Şubat 2018; 11:41:31 >

• hasantemel H kullanıcısına yanıt
    Görev Yöneticisi'nden "İşlemler" kısmına gelecektiniz, ekran görüntüsünü paylaşacaktınız. İşleme sağ tık yapıp, "Dosyanın Konumunu Aç"a basacaktınız. Onun da ekran görüntüsünü paylaşacaktınız.
    Dosyanın bulunduğu klasör "System32"de veya sistem ile ilgiliyse yapabileceğimiz bir şey yok. Arka planda güncelleme vs. yapıyor olabilir.
    Ama eskiden bu dosyanın ismini taklit eden bazı zararlılar vardı. O yüzden sistemi taramadan geçirin. Eğer temiz çıkarsa bir şey yapamayız.
  • şuanda 1709 a güncelledim.sorun kalmadı.teşekkür edrim.
  • svchost.exe windows'un arka planda çalışan uygulamaları için bir çalışan bir işlemdir diyebiliriz. Windows'a geri bildirim yapma güncellemelerin indirilmesi gibi durumlar buradan geçer. Genelde svchost'un internet yemesi windows'un arka planda güncelleme indirmesidir. Update'i kapatarak kotalı internetiniz varsa bu durumun önüne geçebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.