Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SW OUTLAWS / AC SHADOWS / SİLENT HİLL 2 İÇİN KARDEŞ ARIYORUM Satın Al 11 Temmuz 2024 15:11 1 1 SW OUTLAWS / AC SHADOWS / SİLENT HİLL 2 İÇİN KARDEŞ ARIYORUM Merhabalar, Ps tr kazık zamlarından sonra Ps Brezilya hesabından oyun almaya karar verdim. 80 euro’luk oyunlar Ps tr de 2800 TL iken Brezilya mağazasında 2200 TL gibi fiyatlardan satılmakta. Ben al sat işlerini sevmem, o yüzden bu açtığım hesaba bu üç oyun ve ileride de duruma bağlı olarak anlatabilirsek yeni oyunlar da alma niyetindeyim. Amacı bitirdikten sonra satmak değil kardeşlik yapacak olan arkadaşlarla ortak olmak istiyorum bu hesaba. Dün star wars outlaws hesaba alındı, as shadows ve Silent Hill 2 de kardeş bulunduğunda alınacak. İlk etapta sw outlaws için istediğim rakam 850 TL dir. Daha sonra ilerleyen aylarda da As shadows ve Silent Hill 2 çıkışına doğru iki oyun içinde yine bu oyunların %40 bedelini ödeyip devam ederiz. Amacı satmak değil kardeşlik yapacak olan arkadaşlar dm atabilir. Kişi sec olacağından oyunları bu hesap üzerinden oynayacak, ben de pri olarak kullanacağım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Silivri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DUALSENSE VOLKANİK KIRMIZI BİLKOM GARANTİLİ TERTEMİZ SW OUTLAWS / AC SHADOWS / SİLENT HİLL 2 İÇİN KARDEŞ ARIYORUM SATILIK BEYAZ KUTULU TEMİZ DUALSENSE HESABIMA KARDEŞ ARIYORUM