Şimdi Ara

SWAT 4 TSS yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende SWAT 4 vardı.iyi güzel oynuyodum.daha sonra internetten SWAT 4 TSS yi indirdim.onu kurarken (patch) swat 4 'ün orjinal olmadığını yazıyo.nasıl düzelticem bunu.
    :(

• SWAT 4 ü sil tekrar yükle ama crack yapma bu sefer olması lazım.
  • pinky demon dediğini yaptım ama yine olmadı.Aşağıya açıklamalı olarak sorunumu dile getirdim.Umarım derdime derman bulabilirim.

İnternetten indirdiğim SWAT 4 897 MB.
    Son olarak indirdiğim SWAT 4 TSS ise 599 MB.
    SWAT 4 TSS2'yi kurarken ilk başta patch 4.1.1 i kurmam gerektiği yazıyor.Önce autorunda açılan menüden Install SWAT 4 Patch'e tıklıyorum.Şöyle bi yazı çıkıyor:
    Incorrect language version of SWAT 4 found.
    This patch is only for installation with French or UK versions of SWAT 4.

Ben de daha sonra Install'e tıklayıp şansımı bu kez burda deniyorum.Fakat burda da şu yazı çıkıyor:
    Your version of SWAT 4 - The Stetchkov Syndicate is not current.Please aplly the patch by following the prompts from the Autorun menu.
    Bu yazının altındaki TAMAM'a tıkladığımda yine autorunda açtığı menüye geliyor.

Yani tam bir kısır döngü oluşuyor.Bu işlemleri SWAT 4'e crack yapmadan denedim.(Ayrıca crack yapmadan SWAT 4'ü açmaya çalıştığımda ingilizce olarak deneme süresi bitti.Oyunu satın alın anlamında yazı çıkıyor.Benim şüphelendiğim şey acaba benim indirdiğim SWAT 4 oyunu trial olup gerçek değil mi?Bu sorunlar ondan mı kaynaklanıyor.Ama bir de şu var SWAT 4'ü crackleyip açtığımda 13 bölümü de oynayabiliyorum.

Bu kez de SWAT 4'ü crackleyip aynı işlemleri uyguladığımda patchi yüklerken son anda 'swat4.exe' dosyası hatalı diye bir yazı çıkıyor.Bendeki crack dosyası 8,09 MB.Acaba bu crack dosyasında mı bi sorun var ki SWAT 4 TSS'yi kuramıyorum.Sizin elinizdeki crackler kaç MB ve bildiğiniz başka crack linkleri var mı?
    Ayrıca indirdiğim SWAT 4 TSS'nin içinde crack klasöründe 2 klasör içinde crack dosyaları var.Yolları şöyle:
    E:\crack\Content\System\swat4.exe
    E:\crack\ContentExpansion\System\swat4X.exe

Bunlardan birincisini oyunu kopyaladığım yerdeki Content\System\swat4.exe yerine kopyaladım.Fakat diğerini nereye kopyalayacağımı bilmiyorum.Sorun buradan kaynaklanabilir mi?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Not:Umarım derdimi anlaşılır bir şekilde anlatabilmişimdir.

• Dostum senin sorunun elindeki Swat 4 den kaynaklanıyor tam sürüm olmadığı belli ayrıca sendeki swat 4 ün boyutu da az piyasada 2 cd olan oyunu alıp bide öyle dene sorunun kesin düzelecektir.
  • benimde bir sorum olcak ben şimdi 4.1.1 patcihini yuklicem ama o expansion packde yolda indiriyorum ve sonradan yuklicem.sroum şu patchi kurduktan sonra crakc yaparsam expansion packi yuklemem için hepsini silip tekrar baştanmı yuklemem gerekir?aynı patch 4.1.1i yuklemek için gerektigi gibi...
  • onu yapmadan önce orijinal exe sini bul monte et öyle paketi yüklemeyi dene
    oyunların yüklenmesi başlı başına eziet
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

benimde bir sorum olcak ben şimdi 4.1.1 patcihini yuklicem ama o expansion packde yolda indiriyorum ve sonradan yuklicem.sroum şu patchi kurduktan sonra crakc yaparsam expansion packi yuklemem için hepsini silip tekrar baştanmı yuklemem gerekir?aynı patch 4.1.1i yuklemek için gerektigi gibi...

Sen şimdi Tss yi indir.Mevcut swat ı hiç bozma.
    Daha sonra indrdiğin tss'nin içinden pack i bul onuda yükle.
    en son tss yi kur daha sonra tts yi crack le.Crack lemessen de çalışır ama deamon tool s mount etmen gerekir.
    Olmassa pm atın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun cvplar için şmd orj exeyi hiç bozmadan bacuk yapcam ondan sora cracklicem expansion pack geldiginde ise o orj exeyi yapıştırıp oyle yuklicem sonra tekrar crakck yapıcam olmazsa yine rahatsız ederim sizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fırat86

pinky demon dediğini yaptım ama yine olmadı.Aşağıya açıklamalı olarak sorunumu dile getirdim.Umarım derdime derman bulabilirim.

İnternetten indirdiğim SWAT 4 897 MB.
    Son olarak indirdiğim SWAT 4 TSS ise 599 MB.........................

Swat4 ü orjinal olarak kur.
    TSS cd ne bak 1.1 update hangisi.
    2 tane ingilizce versiyon var biri UK biri EN (US)
    Senin swat4 versiyonun indirdiğin TSS nin 1.1 update ile uyumsuzdur.
    ftp://ftp.sierra.com/pub/sierra/swat4/updates/
    Buradan diğerini çek. Yani Cd deki update EN ise UK yi, UK ise EN i çek.
    Çektiğin update i kur.
    Daha sonra TSS yi kur.

• bende SWAT 4 war ama oyunu kurarken 2 tane şey weriyo bi üstte bi altta üstteki tıklanmıyo tıklasam oyunu kurcam olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: EgE_Boİ

Arkadaşlar hepinize merhaba önce kendimi tanıtayım nickim EgEBoİ{TR}Bravo Team her gece kasarım swat yalnız bugün farkettim online moda girdiğimde server listeleri ekranıma gelmio internet bağlı ama hiç bir yazı yada hata vermio arada takılıo tekrar kendi kendine arama yapıo ama çıkmıo sizce neden dir Paylaşımlarınız için teşekkürler şimdiden iyi oyunlar.. (bu arada benim swat copy )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.