Şimdi Ara

SWAT 4 Yardım(acil lütfen arkadaşlar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Swat 4 de bölüm ilerleyemiyorum 1.nci bölümde kaldım nerden gidiliyor bi anlatabirmisiniz????

• hatırladığım kadarıyla restorantlı bölümdü ilki. ve içerde bi iki kişi vuruyodun geri kalanlarıda kelepceliyodun bölüm bitiyodu kardeş sen tam olarak neresinde kaldın bölümün
  • Kardeş bütün adamları öldürdüm kelepçeledim falan ama çıkamadım bir türlü bi yardım edin...
  • silahları da topla
  • Onuda yaptım ondan sonra ne yapacam ??????????????
  • objectives bölümünde yapman geren bir şey var mı?
  • objectives bölümünde yapman geren bir şey var mı? ora nere oluyor ben 4 ü ilk kez aldım hiç bişey anlamadım bi yardım edebilirmisiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KEVRAN

objectives bölümünde yapman geren bir şey var mı? ora nere oluyor ben 4 ü ilk kez aldım hiç bişey anlamadım bi yardım edebilirmisiniz...

oyundayken esc ye bas solda yapman gereken görevleri gösteriyo onlarda yapman gereken bişey kalmadıysa debrief dersin ve next mission yaparsın arkadas onu demek istemiş
  • Ok ben bir deneyim sağolun...
  • Abi ingilizce bölüm bitti yazıo esc ye basınca da harita falan var ordaki görevler yeşil ama next falan göremedim bir yardım arkadaşlar...
  • en sağ üstteki butona tıkla hepsi yeşilse
  • debrief die bi şey var yukarda solda ona basıcan her şey yeşilse....bu arada benden sana tavsiye hiç uraşma pc'de tek başına oyanmayı online oyna orası daha zevkli
  • Arkadaşım burda adamları öldürmek değil tutuklamak amaç adamların hepsini öldürdüysen tabi geçemezsin oyunu

quote:

Orjinalden alıntı: KEVRAN

Kardeş bütün adamları öldürdüm kelepçeledim falan ama çıkamadım bir türlü bi yardım edin...
  • Adamları öldürdükten,kelepceledikten sonra rapor etcen.Bi de yerdeki silahları toplucan.Son olarak da orda silah yapılan bi yer var.Orda uzi benzeri bi silah var onu alıcaksın biticek bölüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.