Şimdi Ara

SWATCH REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 31.01.2017 tarihinde kız arkadaşımın bana hediye olarak aldığı swatch suob132 modelli saatin teşhir ürünü olduğunu 4-5 gün sonra öğrendim. Tabi kız arkadaşım bu konulara pek hakim olamadığı için saati aldığım gibi AKASYA AVM SWATCH mağazasına gittim. Böyle böyle bir olay yaşanmış, kutusu bile farklı model saatin kutusu dedim. lafları ağzıma tıktılar kullanmışsınız, geri almamız mümkün değil denildi. bende incelemeye gitsin ona göre karar verilsin dedim. saatimi bıraktım. tabi ben kendimi izah edemediğim için evde kururur haldeyim. Ayriyetten bana hiç bir şekilde sorulmadan rapora '' kısa sürede iz oluşması '' diye not bırakılmış. Hiçbir şekilde bu ürün teşhir ürünüdür ve böyle birşey yaşanmıştır diye yazılmamış.
    Kız arkadaşım ocak ayının 31'inde saati alıyor.
    4 şubatta bana veriyor
    11 şubatta ben hemen saati mağazaya götürüyorum fakat 7 gün zarfında saati 1 gün taktım. zaten şüphelenmiştim kutusundan çıkardığımda ne jelatini vardı üzerinde ne de farklı bir şey. şimdi ben nasıl yol izlemeliyim bu işten hiçbir şey çıkaramadım. akıl hocalarına ihtiyacım var

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satıcı ürünün teşhir olması durumunda bunu belirtmek durumundadır. Yaşadığınız ilçenin kaymaksmliginda bulunan Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swatch Turkiye ve uluslararasi merkezine mesaj atabilirsin, ayrica sikayet sitelerine o sahsin ismini de belirterek sikayette bulunabilirsin.

• mesajlarınız için teşekkür ederim. swatch'a mesaj bıraktım fakat mail atamadım. email adresini bilemediğimden. mesajımı bıraktım dün gece bugünde dönen olmadı bakalım sonuç ne olacak?

• direk tüketici hakem heyetine git dava aç mağza hakkında

• evet sonunda saatimin değiştirilme kararı alınmış. yeni saatimle mutluyuz. beni bekleten satış danışmanına sevgilerimi iletiyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.