Şimdi Ara

Swatch Saat Ücretsiz Bakım Günleri (5-18 Mart 2012) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
10.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim saatin kordonu üzerinde iki adet taşları düştü acaba bunu hallederlermi
    Bulunduğum ilde swatch bayiisi yok bu taşları değiştireceklerini bilsem haftasonu ankaraya gitmeyi düşünüyorum...
  • ÜCRETSİZ BAKIM YAPIP TEMİZLİYECEKSE DEĞERLENDİRMEKTE FAYDA VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: kk_32

Benim saatin kordonu üzerinde iki adet taşları düştü acaba bunu hallederlermi
    Bulunduğum ilde swatch bayiisi yok bu taşları değiştireceklerini bilsem haftasonu ankaraya gitmeyi düşünüyorum...

kordon garanti kapsamında bile değil ki.benim bu yüzden sıkıntımda var. kordona hep para istiyorlar.
  • sanki geçen sene kordonlarda indirim vardı?
  • Benim sorduğum soru hakkıında bilgisi olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

gecen sene pil degisiminde camura yattı swatch taksim
    bu sene kordon degisimi isteyen plastık kordonlu bi swatch var ama
    kordon degıstıreceklerını hıc sanmam
    :(

başka yerde değiştirdiler mi peki

bende capitole pil değişimi için gitmeyi düşünüyorum giden var mı pil için
  • Ben de mart ayını bekliyordum 1 adet pili bitmiş saatim var. Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilbar

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

gecen sene pil degisiminde camura yattı swatch taksim
    bu sene kordon degisimi isteyen plastık kordonlu bi swatch var ama
    kordon degıstıreceklerını hıc sanmam
    :(

başka yerde değiştirdiler mi peki

bende capitole pil değişimi için gitmeyi düşünüyorum giden var mı pil için

taksimden başkasına gitmedim açıkcası

çinden 10 adet pili 1.50 dolara aldım
    taktım kullanıyorum
    bittikçe yine değiştiricem :)

muadil firmaların pil kodlarınıda vereyim işine yarayan olur belki

bi saatinki AG4 G4 LR66 LR626 SR626w 376 *377
    digerininki AG2 397 396 LR726 SR726 SR726SW G2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 5 Mart 2012; 21:31:37 >

• koca casio neden böyle kampanyalar yapmıyor
  • Saatimin pili zayıflamıştı. Bir alışveriş merkezinde swatch standı görünce, gidip değiştireyim dedim. Pil değişti, fiyatını sordum, ücretsiz dediler :)
  • Swatch saat almam bir daha kimseyede almasını tavsiye etmiyorum. Eşimin hediye ettiği saat garantisi bitince bozuldu ne hikmetse sürekli geri kalıyor. Ben düzeltiyorum o geri kalıyor pili değiştirdim sonuç aynı. Geçen seneki bakım günlerinde gittim anlattım sorun bu dedim pili ölçtüler piller dolu dediler. Tamiri ne kadar tutar diye sordum. Altında açılabilecek bir kapak olmadığı için tamir imkanı yokmuş. Çöpe atmaktan başka seçenek yok. Bu nasıl teknolojidir anlamadım madem garanti süresini 5 yıl yap kullanalım. Yok 2 yıllık garanti bitince 5-6 içinde bozuldu saat ne hikmetse. İnternette araştırınca benimle aynı sorunu yaşayanların olduğunu gördüm. Kimseye tavsiye etmiyorum Swatch saat almayı.
  • pil bitmişse ücretsiz değişim yapıyorlar arkadaşlar denendi ama profilaktik olarak zayıf pili değişmiyolar ille bitmesi lazım
  • Bugüne kadar kullandığım en uzun ömürlü saat, Swatch... Hala da severek kullanıyorum.

Bu meretin pili bitince, illaki Swatch bayisindemi değiştirmek gerekiyor? Başka bir yerde değişse olmuyormu yani???
  • 1.5 sene önce saatimin pili bittiği için sıradan bir saatçiden değiştirmiştim.

bugün swatch bayiine gittiğimde pili ölçtü, dolu dedi ve değiştirmedi.

sadece ekranını parlattı ki bu işlemi ne zaman gitseniz ücretsiz olarak yapıyorlar zaten. nasıl bir kampanya bu anlamadım
  • helal valla swatch 'a güzel olay. malesef saatine sahip değilim olsam hemen bakımını yaptırırdım. Uğraşmaya değmez diyen arkadaslar bence gidin yaptırın büyük paralar veriyorsunuz sizler için güzel fırsat degerlendirin elbet denk gelirsiniz mağazasına..
  • Konya da swatch bayisi yok ama swatch satan yerler var onlar da uyguluyorlar mı?
  • benim saatinde pili bitmişti baktım pil değişimlerine 5 lira istiyorlar. çinden AG9 pil siparişi verdim 10 tanesi 2 lira... saatim swatch irony crono.... pil yatağını madeni para 1 lira ile rahatça açabilirisiniz boşuna saatçilere bir pil için 5-10 lira bayılmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

Konya da swatch bayisi yok ama swatch satan yerler var onlar da uyguluyorlar mı?

Hocam Adese'de magaza sayilmaz ama stand tarzı bi swath ürünleri satan yer var , ona bi gitmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

Konya da swatch bayisi yok ama swatch satan yerler var onlar da uyguluyorlar mı?

Hocam Adese'de magaza sayilmaz ama stand tarzı bi swath ürünleri satan yer var , ona bi gitmek lazım.

Evet orda pil değiştirtmiştim. Umarım bu uygulamada geçerlidir orda bi gidip sormak gerek
  • Dün ankamall'deki swatch bayisine gittim cam ve kasadaki çizikleri halletmişler ama pil tamamen boş olmadan değiştirmiyoruz dediler. Ben de üstelemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.