Şimdi Ara

Swatch Saat Ücretsiz Bakım Günleri (5-18 Mart 2012) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
10.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayrampaşa forumda varmıydı arkadaşlar sswatch?
  • bursa beşevler carrrfour daki swatch standı var ortada,pili değiştirdiler,ufak bir çizik vardı "yapamayız zarar veririz saate" dediler.
    Ayrıca "saniye oku dönmüyor" dedim,kız da bana "uzun zaman kullanmadığınız içindir"dedi.
  • Hemen her sene faydalandığım bir servis. Her yıl bu zamanlarda oluyor. Özellikle benim gibi 10'a yakın swatch saati olanlar için ideal. Şimdiye kadar hiç pil masrafı olmadı desem yeridir. Şu anda da pili biten 5-6 swatch saatim var. Hafta sonu götürelim
  • Swatch otomatik saatim var ve İzmitte bu kampanyadan yararlanamadım..Her gittiğim yer garanti belgesi istiyor 3 4 senelik saatin garanti belgesini nerden bulayım ?

Pil değiştiren yada bakım yaptıran arkadaşların başına böyle bir şey geldimi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 8 Mart 2012; 19:31:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Swatch otomatik saatim var ve İzmitte bu kampanyadan yararlanamadım..Her gittiğim yer garanti belgesi istiyor 3 4 senelik saatin garanti belgesini nerden bulayım ?

Pil değiştiren yada bakım yaptıran arkadaşların başına böyle bir şey geldimi acaba ?

Benden hiçbirşey istemediler, saati bırakın 10-15 dk sonra alabilirsiniz dediler.
  • Bu kampanya, otomatik saatlerin bakımı, mekanizma parçalarının temizlenmesi veya saatlerin tamiri gibi işlemleri içermiyor. Mineral cam olanların çiziklerinin silinmesi, saatin genel dış temizliği ve bitmişse pilinin değişimini içeriyor.
  • ya benim adını bilmiyorum kayış ya da kordon mu deniyor işte orası koptu ücret kapsamında mıdır yoksa ücretsiz yaptırabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Swatch otomatik saatim var ve İzmitte bu kampanyadan yararlanamadım..Her gittiğim yer garanti belgesi istiyor 3 4 senelik saatin garanti belgesini nerden bulayım ?

ankara armadaya hanımın eski swatch unu götürdük. 30 dakka sonra hem dış kasayı temizlemişler hem metal kayışı temizlemişler hemde yeni pil takmışlardı. hiç bir şey istemediler
  • Tamir için verdim saatimi. Görevli bana "İki hafta sonra aramazsak bil ki tamir olmuyor gelip buradan alabilirsin saatini" dedi.
  • İzmir'de ücretsiz pil değiştiren bayi varmı? 2adet pili bitik var. geçen hafta sordum 10lira demişti
  • Arkadaşlar ben de Forum İstanbul'daki mağazaya gittim. Kordonu koptuğu için değiştirmek istedim. Bedava olmayacağını, normal fiyattan %15 indirimle değiştirebileceğini söyledi oradaki eleman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece görüşü

Arkadaşlar ben de Forum İstanbul'daki mağazaya gittim. Kordonu koptuğu için değiştirmek istedim. Bedava olmayacağını, normal fiyattan %15 indirimle değiştirebileceğini söyledi oradaki eleman.

aynı sorun bendede vardı kordon değişimi için aynı cvbı aldım airporttaki arkadaştan ve çok ilgisizdi resmen. Bende Cevahirdeki swatcha gittim başka bi parça takarak halletti arkadaş saolsun çok ilgiliydi...
  • ben alalı nerdeyse 2 sene oluyor pili hala bitmedi. ortalama pilin kullanım süresi nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

ben alalı nerdeyse 2 sene oluyor pili hala bitmedi. ortalama pilin kullanım süresi nedir acaba?

3 seneden önce bitmez :)
  • Pendik Pendorya veya neomarin veya da Viaport'tan hangisinde var swatch. Bilen var mı?
  • Carrefour İçerenköy'de Swatch saatimin bitik pilini ücretsiz değiştirdiler...Teşekkürler Swatch...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Carrefour İçerenköy'de Swatch saatimin bitik pilini ücretsiz değiştirdiler...Teşekkürler Swatch...

İçerenköy derken Kozyatağı'ndaki Carrefour mu?
  • Benim tanıdığım 2-3 saatçi var,saat bozulmadan bakıma gönderme,para tuzağı bunlar diyor.Doğru mudur ki?
  • dün gittim bi ufak bakım pil değişimi ücretsiz yaptılar ad soyad cep no aldılar okadar yarın son gün kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Carrefour İçerenköy'de Swatch saatimin bitik pilini ücretsiz değiştirdiler...Teşekkürler Swatch...

İçerenköy derken Kozyatağı'ndaki Carrefour mu?

Evet...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.