Şimdi Ara

Swatch Saat Ücretsiz Bakım Günleri (5-18 Mart 2012) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
10.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metintekin

İzmir'de ücretsiz pil değiştiren bayi varmı? 2adet pili bitik var. geçen hafta sordum 10lira demişti

Kipa cigli de degistirdim pilini
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Carrefour İçerenköy'de Swatch saatimin bitik pilini ücretsiz değiştirdiler...Teşekkürler Swatch...

İçerenköy derken Kozyatağı'ndaki Carrefour mu?

Evet...

bugün optimum'daki swatch'da 2 saatin pilini değiştirip, camını temizlettim.

• arkadaşlar samimi olarak söylüyorum swatch kalitesini kaybediyor ve düşürüyor. Kız arkadaşımın geçen hafta almış oldu 130 tl saatin kutusundan çıkardım camı çizik, camının içinde toz parçaları var ve kordonunda da terden oluşmuş lekeler kız arkadaşımda kapalı kutu olduğu için açıp bakma ihtiyacı duymamış. avcılar pelikan alışveriş merkezindeki kızda öyle bir kazık atmış... bu nasıl bir ürün satış anlayışıdır. Ben yeni saat alacak arkadaşlara böyle bir davranışı bildirmek istedim ona göre hareket etsinler.
  • Ben pili ve cam temizliğini ücretsiz yaptırıyorum.

İş yerinde kordonun kopmasından dolayı saati yere düşürdüm.Camı çatladı.Camı değiştirdiler.Kordon tamiri ile beraber 30 tl vermiştim.
    Saatte şu an sorun yok.
  • Konuyu hortlatmış olacağım ama bu sene sanırım ücretsiz bakım günleri olmayacak gibi..

Ben de pili bitik bir saat ile 2-3 aydır mart ayını bekliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Konuyu hortlatmış olacağım ama bu sene sanırım ücretsiz bakım günleri olmayacak gibi..

aynen ya bende bekliyordum ama ses seda yok...
  • Arkadaşlar cam zaten bedava temizleniyor da pil icin olabilir :) bende 8 aydır falan kullanıyorum harbiden taş gibi saat :) dus ve deniz de hic birsekilde çıkarmadan kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Konuyu hortlatmış olacağım ama bu sene sanırım ücretsiz bakım günleri olmayacak gibi..

Ben de bekliyorum. 10'a yakın swatch saatimin pil değişimlerini bu kapsamda ücretsiz yaptırıyordum. Neredeyse yarısının pili bitti.
  • 1 yıldır bekliyordum malesef kaçırdım. Konuyu şimdi okuyorum.
    Evde 3-4 tane çalışmayan Swatch var bi baktırıcam artık seneye.
  • Ben geçenlerde Swatch bayisine sordum. Bu yıl Dr. Swatch günleri olmayacakmış.
  • normal bi saatçiye gidin,keçe ile temizliyor,on numara olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.