Şimdi Ara

swatch ve hamilton

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar iki model arasında kaldım sizin fikirlerinizi duymak istedim otomatik saattten anlayanlardan.

http://www.miiguru.com/349-hamilton/1760-hamilton-h70555533.html

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=20067&product=Swatch-SVGB400

hamiltonda bildiğim kadarı ile eta 2842 var swatc un ise tam olarak bilmiyorum mekanizma ve genel olarak hangisi sizce? swatch un bu arada kasa plastik o açıdan biraz kötü gibi geldi,

fiyat kosunda ise

hamilton 790 civari. swatch ise 550 lira civarı.

• İkisi fonksiyon açısından birbirinden farklı.

Hamilton düz otomatik, swatch ise kronograf otomatik. Bunları bir kenara bırakırsak mekanizma ve malzeme kalitesi olarak Hamilton daha iyi.
  • 2 saatte farklı uç noktalarda.

swatchın bu modeli bu aralar pek bulunmuyor sanırım.çokta performanslı bir otomatik Kronograf olduğunu düşünmüyorum.

hamilton öneririm ama dediğim gibi tarz olarak çok farklılar ihtiyaç ve zevk bakımından size kalmış.
  • İkisi arasında kaldıysanız ikisinin de görünüşünü beğeniyorsunuz demek ki fakat kalite olarak hangisi derseniz Hamilton tabii ki.
  • Hamilton'ı önce arayıp sorun stokta olmaması büyük ihtimal, o fiyata otomatik Hamilton kalmadı diye hatırlıyorum

Galiba yurtdışından geliyormuş ürünler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 16 Şubat 2012; 15:09:44 >
  • sağolun arkadaşlar fikirler için hamilton genel marka anlamında tabiki daha iyidir fakat 2 ürün arası fiyat anlamında yakın oldukları için kıyaslama gereği duydum. bu arada mekanizma olarak ne açıdan daha iyi hamiton? swatch ta takometre var bildiğim kadarı ile değilmi? swatch bir tek kasa plastik olması takıldı kafama o düşündürücü. sapma olarak farkları varmıdır aralarında acaba ?
  • 790 lira hamilton için ucuz değil mi?Yani orijinal olduğuna emin misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverDies7

790 lira hamilton için ucuz değil mi?Yani orijinal olduğuna emin misiniz?

2842 mekanizmalar 7750 ler kadar pahalı değil o yüzden orjinal olması lazım diye biliyorum?
  • Hamilton'ın makinesi 2842 değil, 2824-2. Kendini ispatlamış ve çok yaygın bir makinedir. Fiyatı da uygun, alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solestar

Hamilton'ın makinesi 2842 değil, 2824-2. Kendini ispatlamış ve çok yaygın bir makinedir. Fiyatı da uygun, alınabilir.

evet onu duymuştum zaten fakat tam bilgi sahibi değilim vede swath un mekanizma hakkındada yeterli bilgim yok sapmaları filan ne civarlardadır diye merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.