Şimdi Ara

swf olarak bi web sayfasından aldıgım flash menu ustunde oynama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bi web sayfası uzerinden flashla hazırlanmış swf uzantılı bir menuyu yada başka bir görüntüyü flash programı ya da baska bir program ile uzerinde oynamalar yaparak kendi kullanacağım biçime dönüştürebilirmiyim?

saygılar....

• flash_decompiler adlı program ile swf dosyasını fla ya cevirip sonra istedigin gibi degisiklik yaparsın
  • saol ASiK_SHaKeSPeaRe

• bu direk olarak çalmaya girer bunlar yanlış şeyler ama o swf yi alıp inceleyip ondan esinlenip birşeyler çıkarmaya bak doğrusu bu bence.Ama yinede istersen imperator fla programını indir.kullanması çok kolaydır.
  • dostum onun aynısını çalmak diye birşey yok artı bi işime yaramaz.ben yeni yeni flash öğreniyorum.misal bir web sayfasının html kodlarını alarak oynayarak da bişiler öğrenilebiliyor.bende flash ları alıp üzerinde oynamalar yapıcam.eğer benim amacım buysa direkt çalmaya girer diye birşey sözkonusu değil sanırım.

saolasın.

iyi çalışmalar...
  • Imperator FLA ile Flash dosyalarını mı editliyoruz ?
    Ben hiç bişe anlamadım sadece .fla yapıp bırakıyor.
    Örneğin bu adresteki flash bannerların yazılarını değiştirmek için hangi program kullanılacak ?

http://64.69.35.123/~rcenter/122%20Flash%20Banners/

Veya böyle bişe mümkün değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NetX

Imperator FLA ile Flash dosyalarını mı editliyoruz ?
    Örneğin bu adresteki flash bannerların yazılarını değiştirmek için hangi program kullanılacak ?

ustad oradaki swf dosyalarını sadece convert ederek fla yapmaya yarar benim ve arkadasın verdigi program.sonra da Flash MX uzerinde oynamalar yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ASiK_SHaKeSPeaRe

quote:

Orjinalden alıntı: NetX

Imperator FLA ile Flash dosyalarını mı editliyoruz ?

ustad oradaki swf dosyalarını sadece convert ederek fla yapmaya yarar benim ve arkadasın verdigi program.sonra da Flash MX uzerinde oynamalar yapabilirsin.

Sağolasın hocam bilgilendirme için.
    Birazda flash a el atalım

• walla ben çözdüm olayı , teşekkürler yardımlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: slaughter7

walla ben çözdüm olayı , teşekkürler yardımlarınız için

çözdügüne sevindim.yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: slaughter7

selam arkadaşlar

bi web sayfası uzerinden flashla hazırlanmış swf uzantılı bir menuyu yada başka bir görüntüyü flash programı ya da baska bir program ile uzerinde oynamalar yaparak kendi kullanacağım biçime dönüştürebilirmiyim?

saygılar....

diyonki calmicam orencem.. bu nasil baslik bu nasil ogrenmek? ne diyor mesajinda?
    "oynamalar yaparak kendi kullanacagim bicime donusturebilirmiyim"
    yani demiyorsun acaba icinde ne tip actionlar kullanilmis, alip kendime nasil uyarlicam diyorsun sen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.