Şimdi Ara

Swift 3 SF314-54 2.slot olarak hdd eklemek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Swift 3 SF314-54 notebook'um var. 128 gblik nvme2 ssd bulunmakta, ben 1 tb lik 2.5" hdd eklemek istiyorum, yabancı forumlarda eklenebildiğine dair yorumlar okudum fakat nasıl yapılacağını çözemedim açıkçası, yardım edebilir misiniz, teşekkürler.

• Anakart üzerinde 2.5 inc hardisk takılabilecek herhangi bir bağlantı gözükmüyor. Anakartın diğer tarafında varsa onu bilemem.

Edit:Resme tekrar baktım çok ince bir kasaya benziyor muhtemelen anakartın diğer tarafında da 2.5 inc hdd için bir bağlantı bulunmuyor . 250 lik ssd yi 1 tb lık nvme ssd ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Ancak alacaksanız alırken dikkat etmelisiniz bilgisayarınızın desteklediği ssd türü ile alacağınız uyumlu olmalı. kimi sate veriyorunu kullanırken kimi pci express kullanabiliyor ve bu ssdlerin uzunlukları da farklı boylarda olabiliyor.İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnoa -- 12 Mayıs 2020; 20:45:18 >
  • Basit. hdd kablosuna sahip olmanız lazım. sonrada hdd sabitleme slotu lazım. bu ikisi ile birlikte olursa takabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 12 Mayıs 2020; 20:50:21 >
  • anakartta takılacak bir yer göremedim, işaretleyebilir misiniz? hdd kablosundan kastınız nedir sata3 mü?
  •  Swift 3 SF314-54 2.slot olarak hdd eklemek
    buda 2.5 kiti isteme linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 12 Mayıs 2020; 21:12:31 >

• verdiğiniz link us ve kanada için geçerli, bu ülkeler hariç kit isteme şansımız yokmuş, kendimiz alamaz mıyız bir yerden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srtcm -- 12 Mayıs 2020; 21:32:36 >
  • Acer türkiyeye sordunuz mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet cevap bekliyorum
  • srtcm S kullanıcısına yanıt
    Kesin olarak hdd takılıyor ama Acer’in vereceği cevabı merak ediyorum. Bizi de bilgilendirir misiniz lütfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkili servisten henüz cevap gelmedi fakat yabancı forumlardan araştırdığım kadarıyla kendimiz takabiliriz, yassı sata 3 hdd kablosu ile anakarta bağlanabiliyormuş, fakat hdd yi sabitlemek için bir aparat bulamadım, nasıl sabitleyebilirim fikri olan var mı acaba yardım edebilir misiniz?
  • Hocam kablosu dahil amazonda var ama 61$ denmiş...
    www.amazon.com
    Amazon.com: Acer Swift 3 SF314-54 SF314-54G Hard Drive Bracket Caddy 60.GXKN1.002: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/Acer-SF314-54-SF314-54G-Bracket-60-GXKN1-002/dp/B07Q9FCBSX/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=

Akillica birsey diyeyim... 3m in süngerli cift taraflı bantlarından alıp diski etrafini sarar oraya sabitlerdim. en azından hareket etmezdi. kabloyuda nette bulabilirsin. en mantıklı olanı o olur

• anladığım kadarıyla normal sata 3 hdd kablosu da işe yarıyormuş? bu linkte başka bir kablo var ikisi de oluyor mudur?

• amazondaki fiyat sizi yanılmasın orada kargo dahil degil kargosu 38$ cik...
    biri satıyor sahibinden de

aliexpress linki.
    tr.aliexpress.com
    Yeni orijinal dizüstü HDD Acer S40 10 SF314 56 8265U N17W7 swift3 450.0E70A.0001 HDD Sata sabit sürücü kablosu konektörü| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/i/32999997366.html

• selam, alıp taktınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.