Şimdi Ara

swift - yazılım - üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 1 haftadan beri swift öğrenmeye çalıyorum ( lise mezunuyum) ama iş ilanlarına baktığımda geneli lisans istiyor ve bende 2 yıllık bir bölüm okumak istiyorum ( yaşım 21 olduğu için zaten 4 yıllık için iyi bir sıralama yapamam) atü üniversitesi bulut bilişim operatörlüğü veya büyük veri analistliği okumayı düşünüyorum. benim bilen arkadaşlara ise sorum 3 farklı şekilde olucak

1. lise mezunu birisi swift öğrenerek işe girebilir mi ?
    2. bulut teknolojisi veya büyük veri analistliği mezunu olan birisi için swift bilmek avantaj sağlar mı
    3. yada bulut teknolojisi veya büyük verl analistliği mezunu olan birisi yazılımcı olarak çalışabilir mi

• Hocam bu tarz alaylı bir şekilde sektöre girmek istiyorsanız yapacağınız en iyi şey kendinizi gösterebileceğiniz şeyler olmalı.

Öncelikle swift öğrenmeye çalışıyorum şu kadar zamandır öğreniyorum gibi bir olaya hiç gerek yok algoritma bilmek yani neyi nerde kullanacağını bilmek bir işi çözmek önemli.

Bol bol proje geliştirin ve yayınlayın github hesabı stac overflow hesabı açın hem buradan problemleriniz çözersiniz hem başkalarına yardım ederek kendinizi geliştirirsiniz.

küçükten büyüğe doğru işleyen çalışan projeler yazın proje dökümanı yazı yayınlayın.Yani bir işe başvururken diplomanıza değil yaptığınız işlere baksınlar büyük avantaj olur.

Okul olarak açıktan 2 yıllık bilgisayar programcılığı veya uzaktan öğretim okuyabilirsiniz.

Dediğim gibi önemli olan o işi yapmak ve bunu gösterebilmek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehm ci için yazılım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.