merhabalar 1 haftadan beri swift öğrenmeye çalıyorum ( lise mezunuyum) ama iş ilanlarına baktığımda geneli lisans istiyor ve bende 2 yıllık bir bölüm okumak istiyorum ( yaşım 21 olduğu için zaten 4 yıllık için iyi bir sıralama yapamam) atü üniversitesi bulut bilişim operatörlüğü veya büyük veri analistliği okumayı düşünüyorum. benim bilen arkadaşlara ise sorum 3 farklı şekilde olucak
|
swift - yazılım - üniversite

-
-
Hocam bu tarz alaylı bir şekilde sektöre girmek istiyorsanız yapacağınız en iyi şey kendinizi gösterebileceğiniz şeyler olmalı.
Öncelikle swift öğrenmeye çalışıyorum şu kadar zamandır öğreniyorum gibi bir olaya hiç gerek yok algoritma bilmek yani neyi nerde kullanacağını bilmek bir işi çözmek önemli.
Bol bol proje geliştirin ve yayınlayın github hesabı stac overflow hesabı açın hem buradan problemleriniz çözersiniz hem başkalarına yardım ederek kendinizi geliştirirsiniz.
küçükten büyüğe doğru işleyen çalışan projeler yazın proje dökümanı yazı yayınlayın.Yani bir işe başvururken diplomanıza değil yaptığınız işlere baksınlar büyük avantaj olur.
Okul olarak açıktan 2 yıllık bilgisayar programcılığı veya uzaktan öğretim okuyabilirsiniz.
Dediğim gibi önemli olan o işi yapmak ve bunu gösterebilmek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X