Şimdi Ara

ehm ci için yazılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hazırlık çok boş geçiyor bu yüzden yazılım öğreneyim dedim. C ile başlamak en mantıklısı diyolar fakat nereden ve nasıl yapacam bilmiyorum. BTK Akademi vardı reisimizin platformu orada mı ilerlesem yoksa başka öneri varsa alırım. Bir de olm ehm ci adamsın yazılım yerine şunu şunu yap diyebileceğiniz bir şey var mı

• Fehmi uyar c dersleri güzel öneririm.

İngilizce biliyorsan deitel’in kitabı da iyi, dili çıkaran kişi zaten.

C başlangıç için ideal dil. Kesin çalış, bana hazırlıkta c çalışmak baya bir rahatlık sağladı.

Ha bir de ingilizceye önem ver, sizin okul yetersiz bu konuda. More to read 1-2 al bitir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çık gez, eğlen eğlenebildiğin kadar da eğer eğitim de düşünüyorsan gömülü sistem istiyorsan C, makine öğrenimi-data benzeri ise Python veya R öğrenebilirsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha hazırlıksın gitar al onu çalmayı öğren iş yapıyo ce me sttret

• İleride DEVLET kadrosuna atanırım diye bayağı bir BTK Akademi sertifikası almıştım. Şöyle söyleyeyim, Linkedinde baktığım DEVLET kadrosunda çalışan kişilerin hepsinde BTK Akademi sertifikaları vardı. Aklında bulunsun derim.

• Jamser kullanıcısına yanıt

Allah devletimize zeval vermesin

• bizden olmaz emmoglu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lememo L kullanıcısına yanıt

sen bırak onları dediğimi yap.

1. ingilizceyi iyi öğren, bölüme geçince eline grammar ve reading kitabı almak ölüm gibi gelir. şimdiden hallet
    2. sosyal ortamlara gir, karı kızla tanış, bölümde bulamazsın
    3. zaman kalırsa fehmi uyar C derslerine başla
    4. Oyun oyna, gez, toz dizi film bak ne yapıyorsan yap
  •  

• Btk teknofest zart zurt önemli. Devlet harbiden kayırıyor. Devletin kurumlarının ortak olduğu 2 şeye başvurdum ikisinden de red yedim. Biri yapay zeka ile ilgiliydi ve az biraz bilgili olmanı istiyorlardı. Ben de kullanabilecegim her seyi kullandım. İstatistik ve Bilgisayarı ayrı ayrı belirttim. Aldığım coursera, datacamp ve ibmdeki ilgili kursları gösterdim. Ama almadılar. Linkedin'de dolasinca dil bolumu okuyan veya benim kadar bilmeyen cogu kisiyi aldiklarini gordum. Cogunda bu t3 vakfının veya btk tarzi yerlerin sertifika cart curtlari vardi. Yani 2000 kisinin yarisi benden cok sey biliosa geri kalan yarisindan daha iyi olduguma eminim. Bence backgroundum da daha saglam.

Bu arada merak eden olursa diye yaziorum başvuru sınavında yapay zekaya en yakîn sorduklari şey basit bir matrix sorusuydu :D öyle ölçtüler kimin ai bilip kimin bilmedigini soruları da yanlisti. Ona ragmen fulledim. Her neyse Devletin sundugu seyleri kullanıp anlatın. Ben kullanmamaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 3 Aralık 2024; 17:1:38 >

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

btk kullanacaktım vazgeçtim tşkler    

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.