Şimdi Ara

Swiftech GTZ İlk bakış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Cpu blok az önce posta ile geldi. Öncelikle resimleri paylaşıcam. İlk bakışta kesinlikle kaliteli ve yakışıklı durduğunu ifade ediyim. Akşama sistem hazır hale gelir. Pazar günü zarfında sonuçları burda paylaşıcam.
    evet tetslere Başladım dostlar. Boştaki dereceler dumur etti desem yalan olmaz. Umarım yük altında da gzl sonuçlar alırım ilk testler aşağıda.. Bir iki resimde ekledim.

Sistem Bileşenleri:
    Alphacool Nexxcos Extreme 360 Radyatör
    Aerocool Turbine 2000 X 3 Fanlar
    Laing D5 (Level 3) pompa
    Swiftech GTZ Cpu Su bloğu
    Xspc Rezervuar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilişimciniz -- 29 Eylül 2008; 12:05:24 >

• Keşke testleri yaptıktan sonra konu açsaydınız.Güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Keşke testleri yaptıktan sonra konu açsaydınız.Güle güle kullanın
    quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Keşke testleri yaptıktan sonra konu açsaydınız.Güle güle kullanın

Öncelikle teşekkürler. Heyecanımı paylaşmak istedim. Buraya konu açmanın test öncesi sonrası olmaz bence, paylaşım ortamı sonuçta....
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Güle güle kullan Alkan'cım. Akşama ilk fotoları istiyorum. Test sonuçlarının mükemmel olacağını şimdiden söyleyebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Güle güle kullan Alkan'cım. Akşama ilk fotoları istiyorum. Test sonuçlarının mükemmel olacağını şimdiden söyleyebilirim..

Alıntıları Göster
    Saol cnm abim valla işteyim heyecandan erken çıkıcam zaten bekliyemiyorum...

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım hasyırlı olsun. Benimki de dün itibarıyla tr ye giriş yaptı ama halen elime ulaşmadı.
    Siz nereden aldınız ve hagi kargo şekli ile getirttiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZbrCED

Arkadaşım hasyırlı olsun. Benimki de dün itibarıyla tr ye giriş yaptı ama halen elime ulaşmadı.
    Siz nereden aldınız ve hagi kargo şekli ile getirttiniz.

Alıntıları Göster
    Valla kargo hakkında bişey diyemicem aldığım site posta yoluyla gönderiyor.www.chilledpc.co.uk den alış veriş yapıyorum 4 günü geçirmediler daha.(Nazar değmesin).

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilişimciniz

Valla kargo hakkında bişey diyemicem aldığım site posta yoluyla gönderiyor.www.chilledpc.co.uk den alış veriş yapıyorum 4 günü geçirmediler daha.(Nazar değmesin).

Alıntıları Göster
    Fiyatları, sidewindercomputers.com'a göre pahalı.

Ama hızlı gönderiyorlarsa çok iyi.

Bir sorum olucak apogee gtz almayı planlıyorum, rekorları 1/2 mi 3/8 mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Synx

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: synx

Sidewinder dan gelen pakaette hem 1/2 hem de 3/8 lik rekor var diye bekliyorum. Çünkü fabrika çokışı nöyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Synx

Alıntıları Göster
    1/2 3/8 Hepsi çıkıyo paketten arkadaşlar. Bunlarda şu anda mevcut testten kareler... Sabah montaja geçicem...

• quote:

1/2 3/8 Hepsi çıkıyo paketten arkadaşlar. Bunlarda şu anda mevcut testten kareler... Sabah montaja geçicem...

Alıntıları Göster
    İyi günlerde kullan arkadaşım başarılı overcloklar dilerim.

Yukarıdaki yabancı siteleri ilk defa görüyorum herşey var ve gayet uygun fiyatlar.. Arkadaşlar alış-veriş yapsak acaba kredi kartıyla alakalı bir tehlike olur mu? Gümrükte kalma gibi bir risk var mı veya firmanın ürünü göndermemesi gibi? Yerli sitelerden alış-veriş yapıyorum fakat bu malzemelerin çoğu firebal da bile yok ve gayet uygun fiyatlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

İyi günlerde kullan arkadaşım başarılı overcloklar dilerim.

Yukarıdaki yabancı siteleri ilk defa görüyorum herşey var ve gayet uygun fiyatlar.. Arkadaşlar alış-veriş yapsak acaba kredi kartıyla alakalı bir tehlike olur mu? Gümrükte kalma gibi bir risk var mı veya firmanın ürünü göndermemesi gibi? Yerli sitelerden alış-veriş yapıyorum fakat bu malzemelerin çoğu firebal da bile yok ve gayet uygun fiyatlar..

Alıntıları Göster
    Bu iki sitede göndermemek gibi bir durum olacağını zannetmiyorum. Kredi kartı meselesinde de PayPal kullanmanızı tavsiye ederim. Hiç bir riski yok denilebilir. tabi burada kendi bilgisayarınızın güvenli bir şekilde korunduğunu varsayıyorum.

• quote:

Bu iki sitede göndermemek gibi bir durum olacağını zannetmiyorum. Kredi kartı meselesinde de PayPal kullanmanızı tavsiye ederim. Hiç bir riski yok denilebilir. tabi burada kendi bilgisayarınızın güvenli bir şekilde korunduğunu varsayıyorum.

Alıntıları Göster
    HAYIRLI OLSUN ALKAN ABI KASA SPR SISTEM DAHA SPR
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::FRAGE.PKCN::.

HAYIRLI OLSUN ALKAN ABI KASA SPR SISTEM DAHA SPR

Alıntıları Göster
    Cpu blok hangi metalden yapılmış? resimlerden pek seçemedim? aliminyummu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahmACUN3263

Alıntıları Göster
    çok güzelmiş hayırlı olsun
    tam olarak kaça mal oldu kargosu vs. ile birlikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKaSa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lahmACUN3263

http://www.swiftech.com/ dan bilgileri var. Tamamı bakır.

quote:

Orjinalden alıntı: aKaSa

Topluca malzeme alıyorum ayrıca bi fiyat hakkında yorum yapamicam. Tahminim 120-130 Ytl gibi geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilişimciniz -- 22 Eylül 2008; 9:55:09 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lahmACUN3263

http://www.swiftech.com/ dan bilgileri var. Tamamı bakır.

quote:

Orjinalden alıntı: aKaSa

Topluca malzeme alıyorum ayrıca bi fiyat hakkında yorum yapamicam. Tahminim 120-130 Ytl gibi geldi...

Alıntıları Göster
    benimki az önce elime ulaştı haftasonu amfibi abimele montaj yapacağız. Ben sidewinder dan aldım 69 dolardı ben alırken ama indirim oldu iki gün sonra şimdi 64,95 sanırım. 30 kargo toplam 100$ civarı o da 120-125 arası birşey.

• quote:

benimki az önce elime ulaştı haftasonu amfibi abimele montaj yapacağız. Ben sidewinder dan aldım 69 dolardı ben alırken ama indirim oldu iki gün sonra şimdi 64,95 sanırım. 30 kargo toplam 100$ civarı o da 120-125 arası birşey.

Alıntıları Göster
    benim söylediğim şekilde çekersen malları sıkıntısı yaşamazsın...bunlar tecrübeyle sabittir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thule

benim söylediğim şekilde çekersen malları sıkıntısı yaşamazsın...bunlar tecrübeyle sabittir...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Thule

Hocam benim paketin üzerinde üst üste konulmuş ama sadece bir tanesi görünen üç fatura vardı. Ve her biri 25 dolardı, ayrıca yine herbirinde 17 dolar sdr value diye bir miktar vardı. Acaba adamlar tr yi bilidkleri için mni böyle yaptılar yoksa standardı mı bu?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Thule

Hocam benim paketin üzerinde üst üste konulmuş ama sadece bir tanesi görünen üç fatura vardı. Ve her biri 25 dolardı, ayrıca yine herbirinde 17 dolar sdr value diye bir miktar vardı. Acaba adamlar tr yi bilidkleri için mni böyle yaptılar yoksa standardı mı bu?

Alıntıları Göster
    tam anlamis degilim
    tam sicakliklarda nekadar fark oldu yazarmisin
    yukardaki resimleri inceledim fakat 3 resim cpu monteden sonraki sonuclar?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.