Şimdi Ara

SwiftKey 3 Türkçe karakterler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler SwiftKey 3 de türkçe karakterleri nasıl kapatacağız. Klavyenin sağında solunda ş,ı,ü,ğ filan çıktı. klavye alanı küçüldü sinir oldum. sabahtan beri kurcalıyorum da kapatmayı beceremedim.

• Bende de klavye birden Türkçe karakterleri ekledi, doğru düzgün yazamamaya başladım.

Forum'larında bu özellikle ilgili başlık açmışlar. Hala "planlanıyor" şeklinde gözüküyor an itibariyle. Yani herhangi bir yabancı dili, US/UK klavye ile kullanmak..

Geçici çözüm olarak şu şekilde çözdüm.

Klavye dilinin seçildiği yerde İngilizce UK ya da US seçeneğini download et ve hem Türkçe, hem de o yeni dil seçeneği aktif olsun ikisi de.

İkisini de aktifleştirince bir klavye seçeneği çıkıyor English'in yanında. Ona tıkladığında "QWERT Turkish" seçili.. Onu en üstteki QWERT ile değiştir.

Sonra herhangi bir mesaj aç. Space tuşuna basılı tuttuğunda menü çıkıyor, onu sağa kaydır, yani İngilizce klavye seç. Bu şekilde Türkçe tamamlama aktifken İngilizce klavyeyle yazabiliyorsun.

• Aynı sorun bende de var mis gibi yazıyordum bir güncelleme geldi bütün düzenimi alt üst etti.5 papel bayılmıştık s3 gibi telefonlarda sorun değil ama küçük ekranlı telefonlarda işkenceye dönüyor.Umarım en kısa zamanda bunu bir seçenek haline getirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzz13

Bende de klavye birden Türkçe karakterleri ekledi, doğru düzgün yazamamaya başladım.

Forum'larında bu özellikle ilgili başlık açmışlar. Hala "planlanıyor" şeklinde gözüküyor an itibariyle. Yani herhangi bir yabancı dili, US/UK klavye ile kullanmak..

Klavye dilinin seçildiği yerde İngilizce UK ya da US seçeneğini download et ve hem Türkçe, hem de o yeni dil seçeneği aktif olsun ikisi de.

İkisini de aktifleştirince bir klavye seçeneği çıkıyor English'in yanında. Ona tıkladığında "QWERT Turkish" seçili.. Onu en üstteki QWERT ile değiştir.

Sonra herhangi bir mesaj aç. Space tuşuna basılı tuttuğunda menü çıkıyor, onu sağa kaydır, yani İngilizce klavye seç. Bu şekilde Türkçe tamamlama aktifken İngilizce klavyeyle yazabiliyorsun.

Arkadaşlar bende şöyle bir çözüm uyguladım. Swiftkey 4'ü telefonunuzdan kaldırın. Daha sonra internetten Swiftkey 3 indirin. Swiftkey 3'ü kurun ve yapılandırın. Daha sonra Swiftkey 3'ün üzerine Swiftkey 4'ü kurun. Eğer tekrar klavye ve dil ayarlarıyla oynamazsanız Türkçe tamamlama ve İngilizce klavyeyle kullanabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ftongut

quote:

Orijinalden alıntı: Oguzz13

Bende de klavye birden Türkçe karakterleri ekledi, doğru düzgün yazamamaya başladım.

Arkadaşlar bende şöyle bir çözüm uyguladım. Swiftkey 4'ü telefonunuzdan kaldırın. Daha sonra internetten Swiftkey 3 indirin. Swiftkey 3'ü kurun ve yapılandırın. Daha sonra Swiftkey 3'ün üzerine Swiftkey 4'ü kurun. Eğer tekrar klavye ve dil ayarlarıyla oynamazsanız Türkçe tamamlama ve İngilizce klavyeyle kullanabiliyorsunuz.

dostum sana ne kdar teşekkür etsem azdır,,

o kadar araştırdım bulamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.