Şimdi Ara

SwiftKey Klavye Uygulaması inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Klavye gerçekten en iyisi ama neden hala T9 desteği sunmuyor anlamış değilim.

• berkans kullanıcısına yanıt
    Ne demiş " Suyun üstünde yürüsen yüzme bilmiyor derler ". O yüzden boşvereceksin hocam böyle köstekleri Bunun gibi saygısızları hayatınızın her köşesinde istisnasız bulabilir - denk gelebilirsiniz. Şahsına ait övgüye sanki çok ihtiyacınız varmışcasına yermeyi bilir. Soracaksın " Dostum sen hayırdır ? Ne katkın var dünyaya ? " Açtığımız parantez kadar etkili olmayan insanlar boşver hep varlığını sürdürecek bu köstekuslar
  • sony'de bu parmak kaydırarak yazma özelliği standart klavyede var zaten.bence normal kalvyeden daha zor bir yöntem.bir süre deneyip eskiye döndüm.nesi pratik hiç anlamadım.fiziksel klavye gibisi yok.

bu arada başlıkta video demişsiniz ama haberde video görmedim ben.sildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 18 Ocak 2016; 11:34:21 >
  • 4 farkli dil destekleyen (fazlasini bilmiyorum) swype 'tan farki nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökaydinho

Klavye gerçekten en iyisi ama neden hala T9 desteği sunmuyor anlamış değilim.

Bu konuda touchpal en iyisi hemde kasmıyor.

• Abi sende gerek şekil şemal gereksede ses tonuyla tam mahalle ağır abisi havası var. Takım elbise giysen yarın gel Kurtlar Vadisi'nde oyna derler.
  • Ben 2 yıldan fazladır kullanıyorum.

Ücretliyken satın almıştım.

Videoda söylendiği gibi sosyal hesaplarla senkronize kullanıyorum. Arada başka klavyeler de kullandım ancak hiçbirinden SwiftKey kadar keyif almadım.

Senkronizasyon sayesinde benim aslında hangi kelimeyi yazacağımı, ardından hangi kelimelerin geleceğini neredeyse sorunsuz tahmin etmeye başladı.
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Hocam eleştirinin dozu ağır olduysa özür dilerim. Swiftkey yıllardan beri android'de olan bir klavye, hatta en popüler olanı. Yıllar içinde birçok günc alarak hem görsel hem de yazılımsal olarak gelişti. Ancak son dönemde çok çok büyük bir değişim geçirmedi. Face, whatsapp, twitter, instagram, chrome vb gibi uyg bu şekilde incelerseniz de aynı tepkiyi verirdim. Mesela swype, touchpal, fleksy, go, ginger gibi klavyelerin karşılaştırması olsa anlarım ama bu haberi bakınca "şimdi bu haber ne alaka" diye sormadan edemiyorum. Misal MS'in klavyesinin Android'e geleceği ile alakalı bir haber vardı. Klavye gelince incelemesini yapsanız olabilir, çünkü ilk defa geldiği için haber değeri taşıyabilir ama yılların uygulamasını haber yapınca çok garip duruyor.
    Bu arada ben telefonda Fleksy, tablette touchpal X kullanıyorum. Her 2sinden de memnunum. Özellikle Fleksy'yi kullanmayı "öğrendikten" sonra vazgeçmek çok zor. Diğer klavyeleri kullanamıyorum hem de Türkçe tahmini diğer klavyelerin çok gerisinde olmasına rağmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung ' un kendi klavyesi bana göre daha güzel.

Orjinal tema desteğiyle birlikte görselliği de güzel hal alıyor.

SwiftKey Klavye Uygulaması inceleme videosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orijinalden alıntı: GökaydinhoKlavye gerçekten en iyisi ama neden hala T9 desteği sunmuyor anlamış değilim.
    Bu konuda touchpal en iyisi hemde kasmıyor.

Touchpal'ın kasım kasım kasılmasından dolayı çok sevmeme rağmen kullanmıyorum. Swiftkey'den vazgeçmem. Bir de Fleksy çok iyi.

• Bazı telefonların klavyeleri çok iyi olabilir. Ancak bu sadece kendi içerisinde kalıyor.

Cihazı fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde, temiz yazılım kurduğunuzda veya başka bir cihaza geçtiğinizde tüm veriler kayboluyor ve her şey baştan başlıyor.

Benim gibi farklı cihazlar kullanan ve kelime düzeltme/tahmin özelliğini kullananlar için SwiftKey gayet doğru bir tercih oluyor.
    SwiftKey Klavye Uygulaması inceleme videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 18 Ocak 2016; 23:17:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Hocam eleştirinin dozu ağır olduysa özür dilerim. Swiftkey yıllardan beri android'de olan bir klavye, hatta en popüler olanı. Yıllar içinde birçok günc alarak hem görsel hem de yazılımsal olarak gelişti. Ancak son dönemde çok çok büyük bir değişim geçirmedi. Face, whatsapp, twitter, instagram, chrome vb gibi uyg bu şekilde incelerseniz de aynı tepkiyi verirdim. Mesela swype, touchpal, fleksy, go, ginger gibi klavyelerin karşılaştırması olsa anlarım ama bu haberi bakınca "şimdi bu haber ne alaka" diye sormadan edemiyorum. Misal MS'in klavyesinin Android'e geleceği ile alakalı bir haber vardı. Klavye gelince incelemesini yapsanız olabilir, çünkü ilk defa geldiği için haber değeri taşıyabilir ama yılların uygulamasını haber yapınca çok garip duruyor.
    Bu arada ben telefonda Fleksy, tablette touchpal X kullanıyorum. Her 2sinden de memnunum. Özellikle Fleksy'yi kullanmayı "öğrendikten" sonra vazgeçmek çok zor. Diğer klavyeleri kullanamıyorum hem de Türkçe tahmini diğer klavyelerin çok gerisinde olmasına rağmen.

Sacma sapan haber seklınde elestırmeseydınız daha dogru olurdu.

Tekrardan soluyorum bılmeyenın hakkını yemeyelım. 100 tane haber var. Bırını pas gecsenız sızın ıcın eksı olmaz.

Dun Fıkret Orman ıle roportaj yaparım bugun gelırım Swıfkey tanıtırım. Bu bızım sacma sapan haber yaptıgımızı gostermez. Zaten yapıyor olsaydık haberlerımız dıger medya kuruluslarında kopyalanmazdı.

Saygılarımla

• F klavye desteği var mı?

• flesky kadar basarili bulmuyorum

• Berkan Bey güzel bir inceleme olmuş yine. İncelemeleriniz iyi ve profesyonel oluyor. Benimde size tavsiyem SuperSwiftkey uygulaması. Ben genelde Xda'daki SuperSwiftkey uygulamasını kullanıyorum. İçinde 120 civarı tema var. Ve sürekli güncelleniyor. Stabilite konusunda onunda eksiği yok. Sakın yanlış anlaşılmasın uygulama orjinal Swiftkey uygulamasına geliştiricilerin eklemiş olduğu kendi temaları ile oluşturulmuş. Paid veya crackli değil yani. Şu an kendi temamı yapma ile de uğraşıyorum. Keyifli oluyor bir bakıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Abi sende gerek şekil şemal gereksede ses tonuyla tam mahalle ağır abisi havası var. Takım elbise giysen yarın gel Kurtlar Vadisi'nde oyna derler.

Teklif bekliyorum bende
  • Bu klavyenin en büyük eksikliği pano (cilpboard) erişimi yok! Oysa Samsung klavyeninde en güzel yanı panoya erişimi...

• Geçmişte Yazılan Kayıtlı Cümleler Veya Kelimelerin Bir Dökümanı Var Mı Acaba?

Yardımcı olursanız Sevinirim

• arkadaşlar swiftkey in çalışma mantığını (özellikle kelime tahmini) teknik olarak açıklayabilecek varmı?

örneğin klavye açıldığında ilk üç kelime çıkıyor yukarda.
    biri "bana" kelimesi. tıklayınca "duşta masaj" "yapmanı istiyorum"
    çıkıyor.

bu kelimeleri kesin olarak daha önce kullanmış mı oluyor?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.