Ben teşekkür ederim |
Swissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile, ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bitti (2. sayfa)
-
-
Güncel, devam etmekte.
-
2€ harici çıkan oldu mu ? 5 kişiye yaptım hep 2€...
-
3 kupon kazıdım 3'ü de 2 :) neyse ki çekim-dönüştürme işlemlerindeki ücretler çok düşük ve hızlı.
-
Evet hocam uygulama çok hızlı ve kullanışlı fakat ödül konusunda biz mi şanssızız yoksa herkeste mi böyle bilmiyorum, başka bir forumda 100, 35, 13 euro çıkaran gördüm ama bende hep 2 :))
-
Arkadaşlar internetin köşelerinde biraz araştırma yaparken bu karşıma çıktı, ne kadar doğruluğu var tartışılır tabi ama deneyen birisi olursa mutlaka yazsın.
-
Uygulamaya birazdan 60$ xrp atıp sabah kazı kazan yapıcam, bakalım ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 5 Şubat günü uygulama üzerinden üyelik oluşturdum ve hızlı bir şekilde KYC doğrulaması yaptım. Hatta bununla kalmayıp ikinci seviye doğrulamayı da yaptım. Bu gece tam 04:16 saatinde 64$ civarında XRP gönderdim. Gönderim Ripple Protocol üzerinden yaptım. Gönderim yaparken adres ve etiketi defalarca kontrol ettim. Fakat 1 saat geçmesine rağmen XRP coinlerim hesaba yatmadı. Telegram üzerinden bu sorunla karşılaşanlar var. Ortalama XRP kaç saatte ulaşıyor. Ulaşmayan oldu mu?
Hocam şuana kadar ben arkadaşlarımda da yaptım, hiç sorun yaşayan olmadı. Swissborg uygulamasından desteğe yazdınız mı bu konu hakkında?
-
Evet destekle iletişime geçtim. Bazı sorunlar yaşıyoruz ve teknik ekip bunun farkında dedi. Çözüme ulaşıldığında bana bildirilecekmiş. Nedense bu işin patladığını düşünüyorum. Sanki su içeceğiz gibi o paranın üstüne.
Hocam öyle olacağını sanmam, biraz önce denemek için çekim yapabildim hatta 2 dakikadan az sürede binance hesabıma geçti. Sizde bir değişiklik var mı?
-
2 euro geldi
-
-
Sevindim hocam adınıza, yok mu 100€ çıkaran?
-
Bende sorun devam ediyor. Binance hesabımdan gönderdiğim XRP hala gelmedi. Destek ekibi ile gün boyu konuştum. Cevaplar hep aynı olabildiğince hızlı çözeceklermiş. Benden önce gönderenlerin bile hesabına ulaşmamış para. Konuşma görselini bırakıyorum.
Anladım hocam, beklemekten başka bir çare yok gibi. Durum değişince mesaj atarsanız sevinirim.
-
Bu konuyu okuyan arkadaşlara bir çağrıda bulunmak istiyorum. Olayda bahsi geçen borsa 2 gündür sorunu çözemedi. Benden önce yatıranların bile sorununu çözmediler. Sosyal medya üzerinden baktığımda bu sorunu yaşayan herkes Türk kullanıcılardan oluşuyor. Yabancı kullanıcıların parasında kayıp sorunu yaşanmıyor. Mümkünse uzak durun bu borsadan.
Dün ben binance üzerinden sorunsuz yatırıp bonus ile beraber çekim yapabildim hocam, size böyle denk gelmesi üzücü ama, bir gelişme var mı durumla ilgili başka arkadaşıma yaptıracağım şimdi?
bende bugun işyerinde arkadaşıma yaptım ikimizde bonus ile birlikte btctürke xrp olarak çektik
-
Bugün gün içinde sert bir dille avukatımla konuşacağım diye mesaj attım. Yaklaşık 30 dakika sonra sorunu çözdüler. Bana çok inandırıcı gelmedi sorun olduğu, bile isteye bana ait olan coini hesabımda göstermediler. Sonuç olarak bende 2 euro kazandım. Konu sahibine teşekkür ederim. Borsa hakkında görüşlerim hiç pozitif değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X