Şimdi Ara

Swissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile, ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bitti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Güncel, şansınızı deneyebilirsiniz

• Arkadaşlar kampanya devam ediyor, biraz önce Kazı-Kazandan dağıttıkları kendi tokenlerinin (CHSB) Huobi'de listeleneceği haberi geldi. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz:

Swissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile,  ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bittiwww.huobi.com
    CHSB (Swissborg) Huobi Global' de 23 Şubat 2022 Tarihinde Pioneer Zone' da Listeleniyor-Huobi Global-Resmi Huobi Web Sitesi
    https://www.huobi.com/support/tr-tr/detail/84899921755981

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 23 Şubat 2022; 17:48:15 >
  • Güncel

• Devam ediyor

• Güncel

• kampanya devam mı

• turkceoguz kullanıcısına yanıt

Devam ediyor hocam

• Güncel

• Güncel

• 10.03.2022 Editi: Bu tarihten itibaren referansım ile kayıt olan arkadaşlardan, bana gelen kazı kazandan ne kadar çıkarsa yarısını size geri ödüyorum. Örnek olarak 50 Euro gelirse 25 Euro geri ödüyorum. Kazı kazanı açarken ekran görüntüsünü size atacağım, böylelikle her şey şeffaf bir şekilde gerçekleşecek. Forum dışı arkadaşlar ile telegram üzerinden iletişim kurabiliriz.

• Güncel

• Güncel, devam ediyor

• Güncel, kampanya devam ediyor

• Güncel, kampanya devam ediyor.

• Kampanya devam ediyor

• Güncel, kampanya devam ediyor

• Merhaba referansin ile uye olup para aktarimi yaptim :) 2€ cikti malesef, sende durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stjarna kullanıcısına yanıt

İsim neydi hocam, özel mesaja yazın isterseniz yardımcı olayım hemen.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.