Şimdi Ara

Swissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile, ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün ben de arkadaşıma yaptım hocam, ona 12 bana 2 çıktı. Anlamadığım ikimize de aynı çıkması gerekmiyor muydu. Ona 12 çıkınca bir an heyecanlanmadım değil Swissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile,  ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bitti 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel, kampanya devam ediyor.

• Güncel, devam ediyor.

• Temsili kullanıcısına yanıt

Ben 4 5 kere yaptım hep 2 çıktı malesef ya 12 süpermiş

• Kampanya devam ediyor arkadaşlar.

• Güncel

• Herkes yararlanabilir, güncel.

• Güncel

• Arkdaşlar referans kampanyası devam ediyor, bazı arkadaşlar kampanyadan yararlanmak için aynı ip adresinden birçok farklı swissborg hesabına transfer işlemi gerçekleştirdiği için ban yemişler, telegram kanallarından da kampanyanın devam ettiğini teyit ettim, referansımla kayıt olanlar için kampanya devam ediyor.

Kampanya detayları: https://help.swissborg.com/hc/en-gb/articles/360010650017-Countries-eligible-for-the-SwissBorg-Rewards-Program

Swissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile,  ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bitti

• Güncel, devam etmekte. Bilet kazanan arkadaşlar kaç euro kazandıklarını paylaşsınlar bizimle.

• Hocam 5-6 tane açtık nerdeyse hep 2 euro çıktı şansımıza işte

• dangerhan D kullanıcısına yanıt

Hocam bizde şans olsa zaten..Swissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile,  ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bitti Swissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile,  ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bitti 

• Güncel, kampanya devam etmekte.

• Güncel, aklınıza yatarsa şansınızı deneyinSwissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile,  ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bitti 

• Güncel, kampanya bitmeden faydalanmak isteyenler kaçırmasın.

• Güncel

• Güncel, kampanya devam ediyor.

• Güncel, şansınızı deneyebilirsiniz.

• GoldHawkZone kullanıcısına yanıt

Kaygınızı anlayabiliyorum ama 60$ değerinde xrp alıp göndermeniz 2 dakika sürmüyor. 2 dakikada nasıl bir değer kaybından bahsediyorsunuz? Bahsettiğiniz bu durumla alakalı hiç sorun yaşanmadı şu ana kadar. Üstelik yorumları okuduysanız eğer Usdt nin sadece erc 20 ağı ile gönderildiğini bu yüzden fee ücretlerinin çok yüksek olduğunu bundan dolayı en mantıklısının xrp göndermek olduğundan bahsetmişim. Bnb'den bahsetmişsiniz xrp değer kaybediyor da bnb stabil coin mi? Ağ hızlarını kıyaslıyor olsanız da xrp anında hesaba geçiyor zaten tüm işlem toplasan 10 dakikadan fazla sürmüyor. Kazı kazan yaptıktan sonra anında xrp ye dönüştürüp tekrar borsanıza çekebilirsiniz ardından xrp'yi de usdt ye çevirirsiniz, yarını örnek vererek -15 dolar olabileceğinden bahsetmişsiniz neden bekletiyorsunuz ki cüzdanda xrp olarak? Tüm işlemlerin 10 dakikada gerçekleştiğinin farkında mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 20 Şubat 2022; 23:48:17 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.