Şimdi Ara

Switch tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar fiber 24 mbps 3 routere dagıtıcam bunun icin switch tavsiye edermisiniz . TŞKLER

• switchten ziyade firewalla ihtiyac var gibi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRhackSH

switchten ziyade firewalla ihtiyac var gibi ama
    Tam anlatirmisin. Bana gelen int 3 kişiye dagitcam ethernet kablosu ile routerlere vericem. Araya swicht koymak istedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyhM66 M kullanıcısına yanıt
    router kullanmaktaki amacınız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRhackSH

router kullanmaktaki amacınız nedir ?
    Diğer evlerle int paylaşmak için.
    Yanı şöyle

Benim modem den swicht gitcek ordan da routerlere. Yanı int ortak kullancaz fiber 24 mbt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle modemin üstünde kaç port var?

Router ı kablosuz internet istediğiniz için mi kullanacaksınız?
  • Yerinizde olsam internet paylaşımına girmezdim. Terslik olması durumunda hat kimin üzerine ise başı ii ağırır. Hiç ummayacağınız şekilde.
    Zaten yasal olarak internet paylaşımı yasak olup, bildiğim kadarı ile imzalanan sözleşmede bu husus mevcut.
    Ancak iilada yapacam diyoarsanız;
    İnternet çıkışına loglama cihazı koyun ve herkes de bu loglama cihazı olduğu bilsin. Ama ben geldim abi şu tarihleri sil dediğimde silinmeyecek, düzenli olarak yedeklenecek.
    Çünkü yasal durumda güvenlik kuvvetlerince sizde istenecektir.
    Bu konuda bilenlerden destek almanızı tavsiye ederim.
    Ne olabilir ki derseniz (Arkadaşını herhangi bir devlet büyüğüne hakaret ettiği zaman direk hat sahibi gider) ki bu masumu bir senaryo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz Android Box tavsiye
    9 ay önce açıldı
    Router tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • switchten router wana gir DHCP kapalı olsun... ana sayfasını değiştir... wifi ayarla vede şifre 64 karakter yada 32 karakter olsun alfanumerik büyük ve küçük harte olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdutman

Yerinizde olsam internet paylaşımına girmezdim. Terslik olması durumunda hat kimin üzerine ise başı ii ağırır. Hiç ummayacağınız şekilde.
    Zaten yasal olarak internet paylaşımı yasak olup, bildiğim kadarı ile imzalanan sözleşmede bu husus mevcut.
    Ancak iilada yapacam diyoarsanız;
    İnternet çıkışına loglama cihazı koyun ve herkes de bu loglama cihazı olduğu bilsin. Ama ben geldim abi şu tarihleri sil dediğimde silinmeyecek, düzenli olarak yedeklenecek.
    Çünkü yasal durumda güvenlik kuvvetlerince sizde istenecektir.
    Bu konuda bilenlerden destek almanızı tavsiye ederim.
    Ne olabilir ki derseniz (Arkadaşını herhangi bir devlet büyüğüne hakaret ettiği zaman direk hat sahibi gider) ki bu masumu bir senaryo.
    Dostum dedikleriniz cok dogru. LOGLAMA İŞİ nasıl yapılıyor.. bununla ilgi bir makale yada video var mı

• log tutmak çözümpark
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.