Şimdi Ara

swordmu daggermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar kararsız kaldım bir nin atagı dierine gore 2 kat fazla.bu işte bi enayilik var ama bacstap harıci herseyi vuruyo sword rogue.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

başka bi forumdan alıntı sizin yorumunuzuda istiyorum

• Mace
  • dostum walla ben dagger gıdıyorum su anda saglam bı sword bulursam hıc sasmam sword gıderım ama bence sword mace 2 lısı ii dir
  • PVP de dagger, Pve de sword...Ama Türkiyedenn bu baglantılarla dagger rogue kasmak zor. PvP daha da zor. Çünkü pvp de rakibini stonelock dan çıkarmaman lazım ve daggerla arkasından calısman lazım. Ama 400+ms latecy ile bu baya bir zor. Adamın arkasına gecersin, sana hala arkasına gecmen lazım diye bagırır oyun. Deli olursun...Genel olarak düşünürsen Pve oynayacaksan eger, yakın döğüşçüsün ama armorun leather. Bu da ters, Instancelarda bosslar sana dondumu 5k demage yersin minimum. Buda demekki healer az gecikse yattın....Bana göre TBC den sonra rogue oynamak, heleki Türkiye baglantılarından imkansız ayrıca mantıksız...Hevesin kırılmasın oyna kendin dene...Oynaması zevkli bir chardır rogue...Ama 70 olunca çokda birşey bekleme...

Level kasacaksan sword git...

Kimse alınmasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

PVP de dagger, Pve de sword...Ama Türkiyedenn bu baglantılarla dagger rogue kasmak zor. PvP daha da zor. Çünkü pvp de rakibini stonelock dan çıkarmaman lazım ve daggerla arkasından calısman lazım. Ama 400+ms latecy ile bu baya bir zor. Adamın arkasına gecersin, sana hala arkasına gecmen lazım diye bagırır oyun. Deli olursun...Genel olarak düşünürsen Pve oynayacaksan eger, yakın döğüşçüsün ama armorun leather. Bu da ters, Instancelarda bosslar sana dondumu 5k demage yersin minimum. Buda demekki healer az gecikse yattın....Bana göre TBC den sonra rogue oynamak, heleki Türkiye baglantılarından imkansız ayrıca mantıksız...Hevesin kırılmasın oyna kendin dene...Oynaması zevkli bir chardır rogue...Ama 70 olunca çokda birşey bekleme...

Level kasacaksan sword git...

Kimse alınmasın...

bağlantılar artık güzel arkadaşım 200 ms ile çok güzel rog oynanıyor bağlantısı kötü olanda alır yf 150 ms ile oynar

edit:ayrıca artık tuşa bastığın zaman lagtan ekranda gözükmese bile yapmış sayılıyor eskiden lagtan yapmıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 10 Ocak 2008; 12:44:04 >

• Evet o 6 ay öncesinin geyiği bağlantı kötü değil arkadaşım artık.Rogue artık anında tepki veriyo herşeye.Ben de şu an 2 sword var gayet de iyi aslında ama benimde kafam karışık bu durumdan dolayı.Bu hafta mace e geçecektim hesapta ama arena puanını tutturamadım.Bu konu ile ilgili görüşlerinizi ben de bekliyorum
  • Pardon ama daha dün akşam Burning Legionda AV de iken 550 ms idi nerde düzelmiş bağlantılar?? Ayrıca burası Türkiye 1 ay düzelir 5 ay gene deli eder insanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rogue
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar acil uyarı yapmak istiyorum, son zamanlarda ard arda 3-4 aynı konulu topicler açılmaya başlandı. LÜTFEN biraz daha araştırma yaptıktan sonra yeni topic açalım.
  • stonelock
  • quote:

Orjinalden alıntı: injection

stonelock

stun olmasın o
  • Level kasıyorsan sword tavsiye ederim.Pvpde sana kalmış bir olay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.