Şimdi Ara

sx1 açılmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    açmaya çalışıyorum bi iki saniye beklio dıt edip kapanıyo..
    acaba sorun nedir ?
    ne yapmam lazım ?

şimdiden çok teşekkürler...

• Aynısı bende de 2 kere oldu.1.de şans eseri açıp hemen formatladım.Diğerinde buradan bir arkadaş sarjın bitmiş olabileceğini söyledi(bataryanın yarısı doluydu)Şarja takıp denedim ve oldu.Sende şarja takıp dene istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem

Aynısı bende de 2 kere oldu.1.de şans eseri açıp hemen formatladım.Diğerinde buradan bir arkadaş sarjın bitmiş olabileceğini söyledi(bataryanın yarısı doluydu)Şarja takıp denedim ve oldu.Sende şarja takıp dene istersen
    saolasın abicim deniyim bi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisyen

saolasın abicim deniyim bi..

Alıntıları Göster
    o şarj olayını ben söylemiştim sanırım :) Oluyor... Sonra format at ama... Önemli birşeyler yoksa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tehlike

o şarj olayını ben söylemiştim sanırım :) Oluyor... Sonra format at ama... Önemli birşeyler yoksa...

Alıntıları Göster
    telefonu açmadanda hard format atabiliyosun bu açılmamanın sebebi programlardan oluyo korkacak bişi yok yani uyumsuz program veya çok sayıda program yüklersen olabilio böyle şeyler bu arada hard format

* # no(kapama tuşu) bu tuşlara basarak aç telefonu ama elin basılı kalsın üstte bi bar çıkar ve dolmaya başlar o bar çıkınca basmayı bırakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dhüngör

telefonu açmadanda hard format atabiliyosun bu açılmamanın sebebi programlardan oluyo korkacak bişi yok yani uyumsuz program veya çok sayıda program yüklersen olabilio böyle şeyler bu arada hard format

* # no(kapama tuşu) bu tuşlara basarak aç telefonu ama elin basılı kalsın üstte bi bar çıkar ve dolmaya başlar o bar çıkınca basmayı bırakabilirsin

Alıntıları Göster
    @Tehlike

Ama ben format atmamıştım.Bence format atmadan dene eğer olmazsa basarsın formatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhüngör

Alıntıları Göster
    o durumda hard format da işe yaramayabiliyor... şarja takıp denmesi gerek... ŞArj ne aaka bilmiyorum ama denedim bizzat onayladım :)

• quote:

o durumda hard format da işe yaramayabiliyor... şarja takıp denmesi gerek... ŞArj ne aaka bilmiyorum ama denedim bizzat onayladım :)

Alıntıları Göster
    Bana olmuştu... İstanbul dışındaydım. Şarja taktım ilk hata verdi... sonra kapayıp bi daha açtım açıldı... Bu sefer yolda yaptı zor oldu yani :D:D:D
  • quote:

Bana olmuştu... İstanbul dışındaydım. Şarja taktım ilk hata verdi... sonra kapayıp bi daha açtım açıldı... Bu sefer yolda yaptı zor oldu yani :D:D:D

Alıntıları Göster
    Aynen,önce hata verdi sonra açıldı,ama formata gerek kalmadı.Sanırım benimki 1 programdandı onu silince düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem

Aynen,önce hata verdi sonra açıldı,ama formata gerek kalmadı.Sanırım benimki 1 programdandı onu silince düzeldi.

Alıntıları Göster
    abi şarj bi işe yaramadı..
    format da atamam 280 tane tel no war..
    naapıcam..
  • quote:

abi şarj bi işe yaramadı..
    format da atamam 280 tane tel no war..
    naapıcam..

Alıntıları Göster
    abi başka bi yolu yok mu?
  • quote:

abi başka bi yolu yok mu?

Alıntıları Göster
    Abi şarjdayken denedin değil mi açmayı? Kartı çıkar şarjdayken telefonu açmayı dene... Hata verir önce kapatıp tekrar açarsın... Açılması lazım.. Açılmazsa sanırım servis yolu gözüktü demektir...
  • quote:

Abi şarjdayken denedin değil mi açmayı? Kartı çıkar şarjdayken telefonu açmayı dene... Hata verir önce kapatıp tekrar açarsın... Açılması lazım.. Açılmazsa sanırım servis yolu gözüktü demektir...

Alıntıları Göster
    AÇILMADI
  • quote:

AÇILMADI

Alıntıları Göster
    alla alla nolcak yaw?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yankiiiii

alla alla nolcak yaw?

Alıntıları Göster
    yardımcı olabilecek biri yok mu?
    dıt edip kapanıyo
  • quote:

dıt edip kapanıyo

Alıntıları Göster
    Hmm hafıza kartını çıkartman gerekebilir.. Bir de öyle dene yoksa servis yolu gözükmüş sanırım... Şarjda ne kadar tuttun bu arada?
  • quote:

dıt edip kapanıyo

Alıntıları Göster
    Hmm hafıza kartını çıkartman gerekebilir.. Bir de öyle dene yoksa servis yolu gözükmüş sanırım... Şarjda ne kadar tuttun bu arada?
  • quote:

Alıntıları Göster
    abi hepsini denedim..
  • quote:

abi hepsini denedim..

Alıntıları Göster
    dostum hard format at 280 isim eninde sonunda gitçek malesef .sanki serveis başkabişey mi yapcak. hem hard format telefona çok faydalı oluyo.benimkide kapanmıştı .açılmıyodu.kapanmadan önce kamera ile 5-6 resim çekince donuyodu bataryayı çıkarıp takmak gerekiyodu.* # ye basılı tutup açtım.hiç bişeyi kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: light in th dark

dostum hard format at 280 isim eninde sonunda gitçek malesef .sanki serveis başkabişey mi yapcak. hem hard format telefona çok faydalı oluyo.benimkide kapanmıştı .açılmıyodu.kapanmadan önce kamera ile 5-6 resim çekince donuyodu bataryayı çıkarıp takmak gerekiyodu.* # ye basılı tutup açtım.hiç bişeyi kalmadı.

Alıntıları Göster
    sen en iyisi format at tel numaralarını da sim kartta yedeğini alın bundan sonra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.