Şimdi Ara

sx1 açılmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    açmaya çalışıyorum bi iki saniye beklio dıt edip kapanıyo..
    acaba sorun nedir ?
    ne yapmam lazım ?

şimdiden çok teşekkürler...

• Aynısı bende de 2 kere oldu.1.de şans eseri açıp hemen formatladım.Diğerinde buradan bir arkadaş sarjın bitmiş olabileceğini söyledi(bataryanın yarısı doluydu)Şarja takıp denedim ve oldu.Sende şarja takıp dene istersen
  • saolasın abicim deniyim bi..
  • o şarj olayını ben söylemiştim sanırım :) Oluyor... Sonra format at ama... Önemli birşeyler yoksa...
  • telefonu açmadanda hard format atabiliyosun bu açılmamanın sebebi programlardan oluyo korkacak bişi yok yani uyumsuz program veya çok sayıda program yüklersen olabilio böyle şeyler bu arada hard format

* # no(kapama tuşu) bu tuşlara basarak aç telefonu ama elin basılı kalsın üstte bi bar çıkar ve dolmaya başlar o bar çıkınca basmayı bırakabilirsin
  • @Tehlike

Ama ben format atmamıştım.Bence format atmadan dene eğer olmazsa basarsın formatı.
  • o durumda hard format da işe yaramayabiliyor... şarja takıp denmesi gerek... ŞArj ne aaka bilmiyorum ama denedim bizzat onayladım :)
  • Bana olmuştu... İstanbul dışındaydım. Şarja taktım ilk hata verdi... sonra kapayıp bi daha açtım açıldı... Bu sefer yolda yaptı zor oldu yani :D:D:D
  • Aynen,önce hata verdi sonra açıldı,ama formata gerek kalmadı.Sanırım benimki 1 programdandı onu silince düzeldi.
  • abi şarj bi işe yaramadı..
    format da atamam 280 tane tel no war..
    naapıcam..
  • abi başka bi yolu yok mu?
  • Abi şarjdayken denedin değil mi açmayı? Kartı çıkar şarjdayken telefonu açmayı dene... Hata verir önce kapatıp tekrar açarsın... Açılması lazım.. Açılmazsa sanırım servis yolu gözüktü demektir...
  • AÇILMADI
  • alla alla nolcak yaw?
  • yardımcı olabilecek biri yok mu?
    dıt edip kapanıyo
  • Hmm hafıza kartını çıkartman gerekebilir.. Bir de öyle dene yoksa servis yolu gözükmüş sanırım... Şarjda ne kadar tuttun bu arada?
  • Hmm hafıza kartını çıkartman gerekebilir.. Bir de öyle dene yoksa servis yolu gözükmüş sanırım... Şarjda ne kadar tuttun bu arada?
  • abi hepsini denedim..
  • dostum hard format at 280 isim eninde sonunda gitçek malesef .sanki serveis başkabişey mi yapcak. hem hard format telefona çok faydalı oluyo.benimkide kapanmıştı .açılmıyodu.kapanmadan önce kamera ile 5-6 resim çekince donuyodu bataryayı çıkarıp takmak gerekiyodu.* # ye basılı tutup açtım.hiç bişeyi kalmadı.
  • sen en iyisi format at tel numaralarını da sim kartta yedeğini alın bundan sonra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.