bende mpx200 wardı güzel telefon gerçekten ama sadece iş telefonu yani iş telefonu derken işlem telefonu mp3 video programlar fln filan .. karizma yoq !!! sx1 de karizma war mp3 de war video da war kamera da war ama windows yok .. yani ben sx1 alıcam arkadaşlar mpx200 ü abime verdim.. sx1 alıcam kullanıcam mpx200 de ocak ayının sonlarına dogru kalkıcakmıs hepsiburada'dan mail geldi bana mailleştik yani kalkmadan 10 gün önce sölicekler bana o zmna kadar sx1 ile idare ederim bakarım sx1 i çok sevdim hiç satmam ama sevmezsem satıcam onu mpx200 alıcam denemiş olucam hiç diilse .. bu arada 1 aylık sx1 e kaç para verir telefoncular ?? ( bu arada sx1 in mp3 ü güzel mi yani discman olarak da kullanılabilir mi ? mpx200 discman olarak kullanabilir bana göre bu da öyle mi ? )
yorumlarınızı bekliorum .. benim gibi düşünenler bence çok olmalı çünkü çok mantıklı yazdım ..
ocagın sonunda dek mpx200 satılacagı kesin bir bilgi mi?
orası öyle sx1 komple telefon dost düşman bunda müttefik...mpx200 biraz geçici gibi geliyor...
nasıl olsa daha piyasalardan kalakcak gibi gozukmuyor mpx200. fiyatını da abartamazlar. ya aynı kalır ya da düşer birazcık daha.
sx1in mp3 ü çok kalite
bir aylık sx1 maximum 350 milyon eder haberin olsun,sıfırı 430a düşmüş bu telefon.
way be hey gidi günler 430 ha...1 milyardan .... TELEFON=SOYGUN kimsede suç yok soyulmak isteyen olduktan sonra.... laf kimseye değildir kendim de dahilim bu döngüye...
Sx1.. 1 ay önce 720 Milyona almıştım.. Döngüye bak.. Ama olsun.. Yinede kızmıyorum.. Telefon 450 Milyona düşsede benim gözümde Değeri Milyardan Fazla..
quote:
Orjinalden alıntı: TheLoft
Sx1.. 1 ay önce 720 Milyona almıştım.. Döngüye bak.. Ama olsun.. Yinede kızmıyorum.. Telefon 450 Milyona düşsede benim gözümde Değeri Milyardan Fazla..
işte gerçek kullanıcı ve olgun insan profili...ayna düşmüş kırılmışsa kırıkları toplamak gerek.. ya da farklı bir gerekçeyle yola devam etmek gerek nasılsa...
ya mpxe geçici demek ne kadar mantıklı bilemem ama sx1 de baba telefon be. kullan en azından kullandım dersin. ben ikisinide kullandım kısa süre şimdi mpx200 aldım. bence iyi yapıyorsun. gerçi nakka kardeşe de hak vermek lazım adamda p910i var ondan sonra tüm telefonlar geçici, basit filan gelir
dostum gerçekten biraz öyle ya yavaş yavaş ekrana alıştık arkadaşta 6600 var şimidi şöyle daha bir ilkel kalıyor artık kötüleme adına değil ha...göze öyle geliyor halbuki benim t68i den sonra ona bakardım büyülenirdim....
Bu lafının üstüne sx1 almassam namerdim..
quote:
Orjinalden alıntı: TheLoft
bence hepsi geçici heves HAAA isadami falan olur is içindir ona yarar o ayri DIYECEM AMA dayanamiycam bende alicam galiba sx1 den
aslında sx1 in bu fiyata düşmesi gerçekten çok üzücü.bunu hakeden bi telefon değil..daha fazlasına layık
ahh ahh sx1 bee hep seni isterim tam alıcaktım seni sonra bi gördüm mpx200 ü kafam karıştı windows dediq hevesLendiq :)) arkadasLar sx1 6600 ın aynısı mı ya menü olarak çünkü ben 6600 dan nefret eden biriim sattım hatta onu 1 aylıkken ( köpek yavrusu gibi la 1 aylık fln) menüleri fln aynı ekranı :( nası olcaq yafs 6600 çok yavaş telefon sx1 de o kdr yavaş mı ? sonra video kalitesi mpx200 kadar ii mi ? yani video izlerken takılmalar yapıo mu ? çünkü s65 cx65 fln takılmalar yapıo video izlerken cwp bekliorum ..
bu arada en geç ocak sonunda kalkıcakmıs piyasadan mpx200 bi daha da getirilmicekmiş !
Ben fiyatının düşmesine üzülmedim çünkü bu kalite bu fiyata tek seçenek bırakır insanlara ve yaygınlaşır. BULLSHIT dostum eğer siyahını alırsan ne kadar kullanırsan kullan ben senden alırım. Endişe etme kalmaz elinde. saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme