Şimdi Ara

SX1 BATARYA ŞİŞMESİ(0.3CM BOMBE YAPTI) NORMALMİ (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGUN 2.EL SX1 DEN ÇIKMA ORJİNAL BATARYA ALDIM ADAM DEDİ BAYADIR SARJ OLMUYOR (BATARYA 1 YILLIKMIŞ) 8 SAAT SARJ ET DEDİ BENDE TAKTIM ŞU AN OLUYOR Bİ BAKIYIM DEDİM AÇTIM KAPAĞI ODA NE BATARYANIN ARKA KISMI BİRAZ BOMBE VARDI ZATEN 0.1 MM GİBİ BİRAZ DAHA BOMBELENMİŞ (BAYADIR SARJ OLMADIĞI İÇİN GALİBA). Bİ SORUN YARATIRMI NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ ISINMA FALAN YOK , CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

TEŞEKKÜRLER, SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 11 Eylül 2007; 4:08:23 >

• Benim 2 senelik bataryam zamanla şişti, çalışmasında bir sorun yok, ancak 2 yerine 1 gün gidiyor.
    Ancak o bataryayı kullanmayı bıraktım. Patlar matlar.
    Riske girme derim ben.
  • orjinal batarya bence patlama olmaz çünkü ısı-gerilim-yüksem akım önleyici devre var içinde orjinal bataryaların

performans düşük olsun önemli değilde

patlama yaparmı bunun cevabını istiyorum

saygılar
  • Bataryanın şişmesi kesinlikle normal değildir. Patlama riski söz konusu...
  • benim şişen batarya da orijinal.

patladıktan sonra orijinal olup olmaması pek bir şey farkettirmez sanırım.
    şişen bataryanın her zaman bendini aşıp patlaması söz konusudur.
  • aşırı şişme yok 0.3cm kadar bi şişme var ve sx1 kullanan çoğu arkadaşımın bataryası böyle . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 11 Eylül 2007; 4:07:54 >
  • bi forumda bataryadan anlıyan bi arkadaş şey demişti sadece daha iyişarj edidiğini gösteriyor bu durum ..sadece bekleme süren azalır dedi

patlama söz konusumu orjinal batarya sadece bombe var meme yapmış ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence böyle ufak birşey için kendini tehlikeye atmaya değmez patladığını düşünsene ya sağlığına bi zarar gelse değer mi
  • 1-değmezde kardeşim piyasada orjinal yok zaten sx1 in toplatıldı hepsi üretimide durdu.
    2-yansanayisi var ama onuda tercih etmek istemiyorum
    3-0,3 mm şişlik var bataryanın arka uç bölgesinde orjinal olduğu için diyorum patlama olmaz inşallah kullanıcam mecburen
  • ya 2 yıl garantili 5 yılda sanırım garantisiz hizmet vermek zorunda servisler yani bunun yedek parçalarınıda satmak zorunda olduklarını düşünüyorum bu konuyu daha detaylı araştırmak lazım eğer öyleyse size batarya bulmak zorundalar yap bi telefon çok tutsun yıllarca hala konuşulan bir tel olsun e sonradan batarya vs gibi parçalarını temin edeme olamzki
  • haklısın zumazum napiyim her yeri dolaştım sabah çıktım 6 da eve geldim bulamadım orjinal her yeri aradım bulşamazsında dediler

2.el çıkma bi batarya aldım üstü çok az şişme yapmış okadar inşallah sorun yaratmaz
  • inşallah sorun çıkarmaz ama olacak şey değil sen yap bi cihazı sal ortaya sonra parçası bulunmasın hele ki sx1 gibi efsane olmuş bir cihaz için müşteri hizmetlerini falan arasan bilmiyorumki kötü durum umarım birşey olmaz. ama bu şekilde yapmaları hiç hoş bişey değil satış sonrası hizmetler sıfır bir daha telefon alırken demekki bunlarıda düşünücez
  • zumazum evet bi daha telefon alırken zaten teknik servisi ve ürün çeşitliliği bol olan firmalardan alcağım kesin gerçekten canımdan bezdirdi çok uğraştordo beni her bakımdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.