Şimdi Ara

sx1 bluethout ile baglamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp nx 5000 laptop um sx1 iri görmüyor sadece sx1 deil 6600 ve 6230 da görmüyor pc den bi ayarmı yapmak lazım ? teşekkürler..

• arkadaşım benim de bluetooth um 6600 ımı gormuyordu...
    nedeni buyuk ihtimalle baglantı ayarlarının dogru olarak yapılmaması
    eger kablosuz ag baglantı alıcın varsa ki vardır ayar ona gore yapıldığı icin telefonu gormeyebilir
    ben kızılotesi ile idare ettim zaten hızları aynı
    simdi de card reader kullanıyorum derdim yok(bi de model denk geleydi)
    card reader tavsiye ederim sana mukemmel hız
  • benimde aynı derdim var
  • Bendede D500 var. Aynı olay benimde başıma geldi. Öncelikle Win XP Sp2 varsa kaldırın. Şimdi. Bluetooh driveri ını tamamen kaldırın. Sonra Bluetooh driver cd sini önce takın(Bluetooh dan önce) yükleyin yazılımı . O soracaktır zaten Bluetooh aygıt bulunamadı diye. Sonra takarsın bluetooh u buldum tamam der.

Yükleme bittikten sonra kod onaylama işleme falan. Daha sonra herhangi bi yazılım kurma!!! Ben D500 ün Easy Studio yu kurmadan kullanıyorum. Bluetooh Places diye bi şeyin içinde istediğim tel. de bulunan tüm dosyalar mevcut.

Sanırım sorunun çözülür.
  • benim Bluetooh um harici deil laptop kullanıyorum ve hepsi ayarlı sanrım ama bir yerde bi sorun var sp2 de yok sp1 kurulu mustaac arkadasım kızılotesi ile idare ed diorsunda ben sx1 kullanıyorum ve kızılötesi ile baglandıgında sx1 resetliyor kendini diger telefonlar da boyle sorun yok ama ben sx1 kullanıyorum
  • Anladım. Benimki harici bluetooh u.

O zaman sende Bluetooh önce donanım olarak kaldır. Sonra tekrar driver yükle
  • saol bi format atıyım en iyisi bakalım ne olacak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :( malasef formatta attık ama olmadı görmüyor başka ne olabilirki sorun ?
  • Vaybe ne gunlerdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arost -- 5 Nisan 2012; 18:05:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.