Bildirim
SX1 CMERT UP 4

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İlk öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım,sanırım forumda yenisin...
Ben de 2 yıldan 1-2 ay fazla SX1 kullanıcısıyım.Bence hiç vakit kaybetmeden cmert 15 up4_plus denemelisin.Bende up4 fw kullanıyorum.
Yüklemeyi doğru yaptığın taktirde hiç bir sorunla karşılaşmassın.(bende senin gibi tereddütte kalmıştım ama,yükledim gitti valla,hiç birşeyde olmadı canavar gibiiii ellerinden öperr)
Yükleme için gereken malz. sanırım biliyorsundur(USB kablo,telin şarjı full olmasına dikkat et).Geriyede zaten fw yi yüklemek kalıyor. -
cmert up4 plus ı tavsiye ederim mutlaka yükle onsuz telefon bir hiç...
yükleme olayı çok basit 15 dakikada tamam,
yalnız yükleme olayından sonra format atarak açmalısın ve birde-
flash olayına dikkat et,senin telin flashı 32 mb mi?24 mb mi?
ama cmert up 4 plusı yüklersen bunlar önmeli değil..
burda nasıl yüklemen gerektiği anlatılıyor..
cmert ten alıntıdır..
WinSwup ' ta Bilinmesi Gerekenler
Hepimizin kullandığı winswup programında Info on Combination kısmında bilmemiz gerekenler
bu açıklamayı bilinçli patch yapmanız için hazırladım.
uyguladığınız patch ;
a: sürücüsünü ilgilendiriyorsa "Rolf"
z: sürücüsünü ilgilendiriyorsa "Core-Img (Z1) veya Var (Z2)"
c: sürücüsünü ilgilendiriyorsa "Lffs"
işaretlemeniz yeterli olacaktır.
Bu sayede hem bilinçli patch yapabilecek, hemde yalnızca ilgili parametreyi seçerek zamandan kazanabileceksiniz.
Not: Patch uygularken EGold ve iBoot parametrelerini işaretlemenize gerek yoktur.Zaten Winswup Mem. Patcher ile patch yaptığınızda bu seçenekler otomatik olarak silinir.
> YAZILIMIN YÜKLENMESİ
* Öncelikle bataryanız 6-7 kademe dolu olsun.yükleme öncesi yedek alın.rar klasöründen çıkardığınız usb driver ı pc nize tanıtın (SX1 i joysticke basarak açın ve usb kabloyu bağlayın.windows "yeni donanım bulundu" uyarısı çıkacaktır.usb driver klasörünü gösterip tanıtma işlemini bitirin.) daha önce tanıtanların bu işlemi yapmasına gerek yoktur.
* SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS.exe yi çalıştırıp "serial config" ten "usb 0" ve "usb only" yi seçin ve bu kısmı kapayın.soldaki kutular resimdeki gibi kalsın ve start a basın.yaklaşık 10-15 dk sonra program açık yeşile döner ve "all done" mesajı verir.artık kabloyu çıkarıp,SX1inizi açabilir;yeni yazlımınızın tadına varabilirsiniz.afiyet olsun
> NOT :
* format komut dosyasını a: ya aldığım için *#7370# ile format atmayınız.format için * + # + açma tuşu kombinasyonunu kullanınız.aksi takdirde tekrar fw yüklemek zorunda kalabilirsiniz.
* A: ya kurduğum standart programlar E: veya C: de var ise yazılımı yüklemeden önce kaldırın.
* Oluşabilicek sorunlardan bu yazlımı yükleyen kişi sorumludur..
-
ana sayfadan devam edelim yeni gelen arkadaşlarımızıda oraya yönlendirelim -
burdan devam....
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=12307195 -
ilgilenenn arkadaşlara çok teşekkürler ve saygılar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sivas wap
- dust absorber ne demek
- whatsapp rehber senkronizasyonu
- lg garanti sorgulama
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- sararmış telefon kılıfı nasıl temizlenir
- numara sorgulama
- pin kodu kaldırma
- telegram video izleme
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X