Bildirim
SX1 CMERT UP 4
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım,sanırım forumda yenisin...
Ben de 2 yıldan 1-2 ay fazla SX1 kullanıcısıyım.Bence hiç vakit kaybetmeden cmert 15 up4_plus denemelisin.Bende up4 fw kullanıyorum.
Yüklemeyi doğru yaptığın taktirde hiç bir sorunla karşılaşmassın.(bende senin gibi tereddütte kalmıştım ama,yükledim gitti valla,hiç birşeyde olmadı canavar gibiiii ellerinden öperr )
Yükleme için gereken malz. sanırım biliyorsundur(USB kablo,telin şarjı full olmasına dikkat et).Geriyede zaten fw yi yüklemek kalıyor. -
cmert up4 plus ı tavsiye ederim mutlaka yükle onsuz telefon bir hiç...
yükleme olayı çok basit 15 dakikada tamam,
yalnız yükleme olayından sonra format atarak açmalısın ve birde-
flash olayına dikkat et,senin telin flashı 32 mb mi?24 mb mi?
ama cmert up 4 plusı yüklersen bunlar önmeli değil..
burda nasıl yüklemen gerektiği anlatılıyor..
cmert ten alıntıdır..
WinSwup ' ta Bilinmesi Gerekenler
Hepimizin kullandığı winswup programında Info on Combination kısmında bilmemiz gerekenler
bu açıklamayı bilinçli patch yapmanız için hazırladım.
uyguladığınız patch ;
a: sürücüsünü ilgilendiriyorsa "Rolf"
z: sürücüsünü ilgilendiriyorsa "Core-Img (Z1) veya Var (Z2)"
c: sürücüsünü ilgilendiriyorsa "Lffs"
işaretlemeniz yeterli olacaktır.
Bu sayede hem bilinçli patch yapabilecek, hemde yalnızca ilgili parametreyi seçerek zamandan kazanabileceksiniz.
Not: Patch uygularken EGold ve iBoot parametrelerini işaretlemenize gerek yoktur.Zaten Winswup Mem. Patcher ile patch yaptığınızda bu seçenekler otomatik olarak silinir.
> YAZILIMIN YÜKLENMESİ
* Öncelikle bataryanız 6-7 kademe dolu olsun.yükleme öncesi yedek alın.rar klasöründen çıkardığınız usb driver ı pc nize tanıtın (SX1 i joysticke basarak açın ve usb kabloyu bağlayın.windows "yeni donanım bulundu" uyarısı çıkacaktır.usb driver klasörünü gösterip tanıtma işlemini bitirin.) daha önce tanıtanların bu işlemi yapmasına gerek yoktur.
* SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS.exe yi çalıştırıp "serial config" ten "usb 0" ve "usb only" yi seçin ve bu kısmı kapayın.soldaki kutular resimdeki gibi kalsın ve start a basın.yaklaşık 10-15 dk sonra program açık yeşile döner ve "all done" mesajı verir.artık kabloyu çıkarıp,SX1inizi açabilir;yeni yazlımınızın tadına varabilirsiniz.afiyet olsun
> NOT :
* format komut dosyasını a: ya aldığım için *#7370# ile format atmayınız.format için * + # + açma tuşu kombinasyonunu kullanınız.aksi takdirde tekrar fw yüklemek zorunda kalabilirsiniz.
* A: ya kurduğum standart programlar E: veya C: de var ise yazılımı yüklemeden önce kaldırın.
* Oluşabilicek sorunlardan bu yazlımı yükleyen kişi sorumludur..
-
ana sayfadan devam edelim yeni gelen arkadaşlarımızıda oraya yönlendirelim -
burdan devam....
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=12307195 -
ilgilenenn arkadaşlara çok teşekkürler ve saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X