Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yakinda PROTOCHIP dostum ile birlikte bir site açacağız ve sizlerin hizmetine sunacağız. O zaman böyle sorunlarımız pek olmayacak. aksaklıklardan dolayı dostum ve kendi adıma sizlerden özür dileriz.

SAYGILAR
  • kullandığımız temanın üstüne başka tema kurduğumuz zaman eski temanın dosyaları ile yeni temanın dosyaları yer değiştiriyor değilmi ben dün birşey yaptı yöneticiden eski temayı silmeye çalıştım hata verdi ondan sonra telefon açılmadı bende tekrar fw yüklemek zorunda kaldım böyle olması normal mi
  • SEVGILI ARKADASLAR,

darendeli>

aslında tema dediğimiz bu sis programları system dosyaları içermektedir ve bahsettiğiniaz gibi yöneticiden kaldırılmamaları ve aynı temayı uninstall dosyasını silmeden üstüne kurmamanız gerekir.bu uyarıyı her tema verilen mesajda yapmaktayım.zannediyorum gözünüzden kaçtı.ancak böyle bir durumda yeniden format atmanıza gerek yoktur.fw15orgfiles.sis dosyasını başka bir telefona mmcnizi takarak tekrara kurmanız yada gerekli dosyaları mmc card reader üzerinden göndermeniz gerekmektedir.bu şekilde telefon yeniden sorunsuz olarak boot edicektir.

hakaneke>

bu tip aksaklıklardan dolayı özür dilerim yer alanı sorun olduğundan upload ettiğimiz dosyaların linkleri çok çabuk ölmektedir...dosyaları yeniden upload etmeye başladım.1 saat içinde lütfen kontrol ediniz....

SAYGILAR.
  • @protochip dostum msn adresim by_shady_my@hotmail.com pm ne de attım cewap yok ne oldu benim temalar baba gel yaw bu arada ftp nin şifresi deişti onu vereceğim sana acil bul beni oke ?
  • protochip dostum özellikle FW15ORGFILES.sis ve FULLPATCHMMC.SXP açılmıyor.diğerlerinde sorun yok. FİRMWARE15 ve MEMORY PATCHER da sorun yok.bunlara öncelikli bakarsan sorun daha kısa zamanda çözülebilir.

Teşekkürler...
  • protochip dostum upload işlemi hala bitmedi galiba.1 saattir bekliyoruz ama hala aynı sorunları veriyo.belirttiğim gibi özelikle FULLPATCHMMC.SXP ve FW15ORGFILES.sis yi indiremiyoruz.durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOnEpeZil -- 24 Mart 2005, 18:41:27 >
  • SEVGILI ARKDASLAR,

dOnEpeZil>

upload işlemi şu anda yapılmakta.lütfen merak etmeyin.verdiğm söz sözdür.işlem bittiğinde buraya mesaj atıcam.önce fwi upload etmeye başladığım için uzadı zannediyorum.inanaın benim elimden gelse kendi bilgisayarımı nete taşırım.ancak şimdilik ancak imkanlarım bu kadar.yinede sizlerden bu tip aksaklıklar için özür dilerim...

SAYGILAR...
  • Rica ederim dostum ne demek,yaptıkların için zaten ne kadar teşekkür etsek azdır.Senin elinde olan bişey değil sonuçta bu.İşim dolayısıyla ben nadiren girebiliyorum nete.benim aceleciliğim bu sen kusura bakma.Sorun olmadığını belirtmen bile yeter.

ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM.
    quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKDASLAR,

dOnEpeZil>

upload işlemi şu anda yapılmakta.lütfen merak etmeyin.verdiğm söz sözdür.işlem bittiğinde buraya mesaj atıcam.önce fwi upload etmeye başladığım için uzadı zannediyorum.inanaın benim elimden gelse kendi bilgisayarımı nete taşırım.ancak şimdilik ancak imkanlarım bu kadar.yinede sizlerden bu tip aksaklıklar için özür dilerim...

SAYGILAR...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

fw patch ile ilgili tüm gerekli dosya download linkleri 24.03.2005 19:00 itibariyle güncellenmiştir.elimde olmadan meydana gelen bu aksaklıklardan dolayı özür dilerim.

SAYGILAR.
  • Ellerine ve yüreğine sağlık.dosyaları aldım.fakat FW15ORGFILES.sis ziple veya rar la açılmıyor.bozuk dosya uyarısı çıkıyor.diğer FW15ORGFILESNOSIS.zip de ise sorun yok.bunu olduğu gibi telefona kopyalamamız yada sis olarak kurmamız bişey değiştirmez sanırım.

teşekkür ederim.
    quote:

SEVGILI ARKADASLAR,

fw patch ile ilgili tüm gerekli dosya download linkleri 24.03.2005 19:00 itibariyle güncellenmiştir.elimde olmadan meydana gelen bu aksaklıklardan dolayı özür dilerim.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOnEpeZil -- 24 Mart 2005, 20:39:11 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dOnEpeZil>

hemen düzeltiyorum.ilginç.öteki dosyaları sis yapıp yolayabilirsiniz yada sis yapamdan da gerekli yerlere ataın lütfen.ben hemen sorunu gidericem.

SAYGILAR...
  • quote:

SEVGILI ARKADASLAR>

jaydee>

mmc de nereye kopyalıyorsunuz dosyaları?.daha ayrıntılı olarak yazabilirseniz yardımcı olabiliriz.default olarak
    E:\sounds\digital\ klasörünün altına kopyalandığında ve tercihlerden seçildiğinde çalması gerekmektedir.

SAYGILAR...

Cok saol protochip dedigin gibi yaptım oldu bu sefer, ben e: de nokia/sounds/digital e atıyodum olmuyordu nokia klasorunu sildim oldu
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dOnEpeZil>

fw15orgfiles.zip dosyasını kontrol ettim ve arşiv bir hata vermemekte ancak serverdan silerek yeniden uplaod ettim.umarım bu sefer halledersiniz.

SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

quote:

SEVGILI ARKADASLAR>

jaydee>

mmc de nereye kopyalıyorsunuz dosyaları?.daha ayrıntılı olarak yazabilirseniz yardımcı olabiliriz.default olarak
    E:\sounds\digital\ klasörünün altına kopyalandığında ve tercihlerden seçildiğinde çalması gerekmektedir.

SAYGILAR...

Cok saol protochip dedigin gibi yaptım oldu bu sefer, ben e: de nokia/sounds/digital e atıyodum olmuyordu nokia klasorunu sildim oldu

dostum sabret en fazla 2 hafta sonra tema lı sesi yuksek 8x zoum lu bir sx1 kulancaz sw 16 gelio siemenms mania dostumuz yapacak ama patch e gerek kalmıyacak artık sadece siis kuracan tema olucak :D canımı verene dek mi savasacam sx1 le ya patch le bıktım valla root vayy concet you sen bi analrszın birde nefret anladınmı deridimi siemns mobile kalbim raPİM SX1 im power by presscott s rap s sloopp rapp and you by thee and

İnşallah sorunsuz şekilde çalışır bekliyoruz cıkmasını

• Şimdi oldu dostum,Teşekkür ederim...

Patche başlıyorum.
    quote:

SEVGILI ARKADASLAR,

dOnEpeZil>

fw15orgfiles.zip dosyasını kontrol ettim ve arşiv bir hata vermemekte ancak serverdan silerek yeniden uplaod ettim.umarım bu sefer halledersiniz.

SAYGILAR...
  • ip ben de hata orgfile.sis dosyasındaki problem için sana bilgi vermek istiyordum ki bir baktım sen zaten o konu ile ilgili yazıyorsun evet dosya düzelmiş teşekkurler. sabahtan beri patch yapamamıştım tekrar deneyim bari
  • ilk temam. Türkiye' nin gelmiş geçmiş en büyük sesi (benim için) CEM KARACA' ya adadım. Onu çok seviyorum ve çok özlüyorum. Hiç unutulmaması dileğiyle.

** karaca.jpg karaca.sis olarak değiştirilecek ** boot ekranı, tam ekran duvar kağıdı, sinyal göstergesi, menü ikonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaca75 -- 25 Mart 2005, 2:09:19 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

karaca75>

katkıda bulunduğun için minnettarlığımı belirtmek ve vurgulamak isterim.

süperrrrrrrrrrr

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 25 Mart 2005, 7:05:05 >
  • amaçsız insanlar olayları incelemkle amaçlı ve akıllı insanlar sorunları çözmekle ilgilenir her kim sorun çözmeyi ve birlierine birşeyleri kazandırmayı amaçlıyor ve çalışıoyrsa herzaman yanındayım şimideden herkese teşekkürü borç bilirim arladaşlar...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:44

CHILDREN OF BODOM BY PROTOCHIP...

BU TEMA dj_shady ARKADAŞIMIZA İTAAF EDİLMİŞTİR.

childrenofbodom.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan childrenofbodom.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası CODSCR.JPG ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurumlum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından COBODOM ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://www.metalternatif.com/CHILDRENOFBODOM.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN dj_shady ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 25 Mart 2005, 7:30:15 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.