Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TEMA NO:45

ANIMALS BY PROTOCHIP...

animals.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan animals.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası ANIMALSCR.JPG ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurumlum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından animals ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://www.metalternatif.com/ANIMALS.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN dj_shady ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 25 Mart 2005, 7:47:05 >

• öncelikle eline sagLık.eti camcorderin sorunsuz olanlnln(sanirim pro v1.0) linkini rica etcem biturlu bulamadm.bide 3gpyi vcd de izlemek istiyorum nero yaparml yoksa ayrl programml gerekli varsa linki bekliyorum sagol
  • tamamdır bu pachleme olayını yaptım tel daha başka bir hava kazandı bunun için protochip ve turbilans üstadlara çok teşekkürler

yalnız bir sorunum daha var telefon rehberi(*.ctb) dosyasını forumda yazdığı gibi kopyaladım.tele format attım ancak şimdi tekrar bilgisayardan tele kopyalamakiçin hafıza kartını değiştir/uygulamaları kapat dediğimde el ile kapat diyor ne yapmam gerekiyor

tekrar burda olduğunuz için sağolun
  • SEVGILI ARKADASLAR,

hakaneke>

bizde size teşekkür ederiz.ancak anlatmak istediğiniz sorunu ve uyguladığınız yöntemi ben tam olarak kavrayamadım.biraz daha açık yazarsanız çözüm bulmaya çalışayım.

husnu>

lütfen pm inizi kontrol ediniz.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 25 Mart 2005, 12:44:05 >
  • Arkadaslar konu basindan beri o kadar çok sey okudumki kafam karisti. Rica etsemsu sx1'e tema olayini net ve açik bir sekilde biri yeniden anlatabilirmi?..
  • SEVGILI ARKADASLAR,

tolgalatasaray>

ne yazıkki konu özü itibariyle karışık olduğundan daha yalın hale getirmek mümkün olmadı.topic başındaki yazıları dikkatlice okurayarak yapmamanız için bir neden yok.diğer bütü nsorularıda burdan size kısa zamanda cevaplarız...

SAYGILAR...
  • sevgili protochip son yaptığın temalarda ki smartlauncherskin dosyasının kopyalandığı yerin neresi olduğu ve biz sis proramı yapmadan them yaptığımızda bunu nasıl değiştireceğimizi anlatabilirmisin şimdiden teşekkurler...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

savasboyraz>

tabiki anlatırım.smartlauncher için skin dosyalarının kurulum esnasında kopyalandığı yer e:\system\data\lnskins klasörüdür.ve sizde eğer skin yapmak isterseni topic başında vermiş olğum linkten smartlauncher ve skineditor programını indirerek bu işe koyulabirsiniz.skin editor ,smart launcher riçin skin yapmanıza veya halihazırda bulunan skini editlemeye yarar.skinleri smartlauncher progmaı içinden settings bölümünden seçebilirsiniz.skin editorlede istediğin skini yaparsınız ve program otamatik olaark yaptığınız skini smartlauncher programının göreceği e:\system\data\lnskins altına kaydeder.

SAYGILAR...
  • ya protochip iyi güzel yazmışsın ve ben senin söylediklerini yapıp o programlarıda yükledim ama bu skineditörden herhangi bir resmi skin edebilirmiyiz, bunun yapılabilmesi mümkün ise bunu nasıl yaptığımı anlatıabilirmisin.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

savasboyraz>

bu konuyla ilgili bir yazı yazıp akşama topic e eklicem.şu anda çok meşgul olduğum için tam vakit ayıramadım.çok özür dilerim.ancak şunu belirteyim istediğiniz resmi ve rengi koyabilirsiniz..

SAYGILAR.
  • emeğe çalışmaya saygılı olalım burrada insanlar birşeyler yapıyor ve herkes bunu taktir ediyor. Kim kime yardım etmiş ve birşeyler paylaşmıssa o isnanın mutlu olması gerekir kardeşlik budur fakat insanlar edilen yardımları söyler veya bunları dile getirirse bunlar yardım değil menfaattir demkki bundan bir karşılık beklenilmiştir. Nedir bu yerisz kavga ve amaç? Burada kardeşliği benimseyen insanlar yine kardeş ve hep kardeş olucak zaten bu bölümdede bu gözükmekte hala neyi ısbatlamay açlışıyo bu insanlar bu bu konu hakkında son yazım umarım ilgili yerlere gitmiştir. En ağır cevap bazen susmaktır ve ben artık susma hakkımıkullanıyorum yine diyorum bana kim birşey öğretirse taktir ediyorum ve ellerinde öpüyorum burada insanlara birşeyler kazandıran arkadaşlarımızada sevgi ve saygılarımı sunuyorum (yardımlaşmak çok güzeldir ama karşılık beklenmediği sürece!)

• SEVGILI ARKADASLAR,

BU TEMAYI TEKRARDAN MESAJ OLARAK KOYMANIN UYGUN OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM ZIRA BIZIM ARAMIZDAKI KARŞILIKSIZ YARDIMLAŞMAYI ÇEKEMEYİP BALTALAYANLARA BİRKEZ DAHA FELEĞİN TOKATI NASIL OLURMUŞ HATIRLATMAK İÇİN!!!! AYRICA HEPİMİZ AİLE TERBİYESİ ALMIŞ İNSANLARIZ VE BU TÜR SALDIRILARA KARŞI BOYUTU HER NE OLURSA OLSUN KESİNLİKLE KENDİMİZE VE KARAKTERİMİZE YAKIŞMAYAN SÖZLER SARFETMİYECEĞİZ.ADAM OLAN ADAMA BU DAVRANIŞ YAKIŞIR.DAHA KATEDİLECEK ÇOK YOLUMUZ ,ARAŞTIRILARAK ÇÖZÜLECEK ÇOK SORUNUMUZ,PAYLAŞACAK TONLARCA BİLGİMİZ VE BİRBİRİMİZE VERMEMİZ GEREKEN HANİ O SAKLADIĞIMIZ SEVGİMİZ OLDUĞUNA İNANIYORUM.KIMSEYI TEK TARAFLI KARALAMAYALIM LÜTFEN.HERKESE, SEVENE SEVMEYENE SAYGILAR SUNUYORUM.BU FORUM HEPİMİZİN!!!

WE ARE S X 1

(BU TEMA DONANIM HABER FORUMUNDA SX1 İÇİN TER DÖKEN VE MESAJ ATAN TÜM ARKADASLARA İTAAF OLUNMUŞTUR)

NOT: HERKESIN AVATARINI NE YAZIK Kİ SIĞDIRMAK ZOR OLACAĞINDAN RASTGELE SEÇTİM.AYRICA AVATARLAR HERHANGİ BİR SIRAYA GÖRE KONULMAMIŞTIR.AMAÇ SX1 KULLANAN TUM ARKADASLARIN KENETLENMESİNİ SAĞLAMAKTIR.YALNIŞ ANLAŞILMAMAK DİLEĞİYLE...

BUYUK RESIM:

TEMA NO: 99999999999999999999999999999

WE ARE SX1 BY DONANIMHABER

wearesx1.sis telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan wearesx1.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: analog saat,176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi,bootscreen...

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/WEARESX1.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

BOOTSCREEN:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN tehlike ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 26 Mart 2005, 6:39:44 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:46

ZONGULDAK BY PROTOCHIP...

BU TEMA twinkle67 ARKADAŞIMIZA İTAAF EDİLMİŞTİR.

zonguldak.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan zonguldak.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası ZONSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından Zonguldak ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/ZONGULDAK.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN tehlike ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 26 Mart 2005, 6:35:22 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

SMARTLAUNCHER VE SKINEDITOR: UPDATED 26.03.2005 07:00

BU IKI PROGRAM SAYESINDE SX1 IN MENUSUNDEKI RENKLER DEĞİŞTİRİLEBİLMEKTE,MENU ARKAPLANINA RESİM KONULABILMEKTE,İKON DOSYALARI VE ISIMLERI DEĞİŞTİRİLEBİLMEKTE VE İÇİÇE DİZİNLER YAPILABILMEKTEDIR.
    BIR NEVI TELFONDA BULANAN MENU PROGRAMININ GELİŞMİŞ HALİDİR VE İÇİNDE GÖREV YÖNETİCİSİ DE BARINDIRMAKTADIR.SKIN EDİTOR İSE SMART LAUNCHER PROGRAMINA SKIN HAZIRLAMAK YADA VAROLAN SKINLERI DEĞİŞTİRMEK İÇİN KULLANILIR.SMARTLAUNCHER PROGRAMI KURULDUKTAN SONRA ÇALIŞTIRILMALI VE OPTIONS-SETTINGS E GELİNEREK ON YANİ AKTİF HALE GETİRİLMELİDİR.ARTIK ESKİ MENU YERİNE LAUNCHER MENUSU GELİCEKTİR.SKIN EDITORLE YAPILAN SKINLER C YADA E SÜRÜSÜCÜNDE SYSTEM\DATA\LNSKINS ISIMLI KLASÖR ALTINDA BULUNURLAR.BIR SKIN HAZIRLAMAK İÇİN SKIN EDITOR PROGRAMI TELEFONDA ÇALIŞTIRILIR VE OPTIONS MENUSUNDEN NEW SKIN SEÇİLEREK YENİ SKIN DOSYASI HAZIRLANMAYA BAŞLANIR.BURADA LAUNCHER BAŞLIĞI ALTINDA BACKGROUND IMAGE BOLUMUNDEN MENU ARKAFONUNUN RESİM Mİ YADA RENK GEÇİŞİ ŞEKLİNDE Mİ OLACAĞI AYARLANIR.DİĞER SEÇENEKLERLE İKON YAZI RENKLERİ VE BUTON RENKLERİ DEĞİŞTİREBİLMEKTEDİR. GEREKLİ AYARLARI YAPTIKTAN SONRA SKIN OK TUŞUNA BASILARAK KAYDEDİLİR.VE LAUNCHER PROGRAMINDAN OPTIONS SETTİNGS SKINS E GELİNEREK AZ ÖNCE İSMİNİ VERİP HAZIRLADIĞIMIZ SKİN DOSYASI SEÇİLEREK AKTİF HALE GETİRİLİR.

SMARTLAUNCHER VE SKIN EDITOR DOWNLOAD:
    http://forum.donanimhaber.com/forceddownload.asp?file=2;2270118

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 26 Mart 2005, 6:34:27 >

• DOSTUM SEN HARİKASIN YA.YÜREĞİNE SAĞLIK.

Bu arada ben de çok yakında (İŞLERDEN BAŞIMI KALDIRDIĞIMDA) çok işe yarayacağını düşündüğüm ve şahsen benim çok hoşuma giden tema cart curt yaparken kullanmayı acaip sevdiğim ve mbm programlarıyla uğraştırmayan birkaç basit program atacağım.Bunu muhakkak biliyorsundur sen.mbm convertlerin dos toplu iş dosyalarını toparlayıp koyucam.Bazı pc lerde mbm tool veya wizart çok yavaş çalışıyo.Birkaç makine buna rastladım.dostan yapmak en yavaş makinede bile oldukça hızlı.açılış ekranından sinyal ve pil göstergelerine kadar bi araya toplayıp atmayı düşünüyorum.bu arada bunu yapmayı yine senin verdiğin linkten indirdiğim THEMEBATTLER'ın içinden,mbm wizart ın içinde oluşan iş dosyalarından kopyalayarak yaptım.böylece herkes hazır programlardaki reklamlardan resimlerden (oslik.ru gibi) kurtulmuş olacak.umarım vaktim olurda toparlayıp koyarım...

Yaptıkların için tekrar teşekkürler....

quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

BU TEMAYI TEKRARDAN MESAJ OLARAK KOYMANIN UYGUN OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM ZIRA BIZIM ARAMIZDAKI KARŞILIKSIZ YARDIMLAŞMAYI ÇEKEMEYİP BALTALAYANLARA BİRKEZ DAHA FELEĞİN TOKATI NASIL OLURMUŞ HATIRLATMAK İÇİN!!!! AYRICA HEPİMİZ AİLE TERBİYESİ ALMIŞ İNSANLARIZ VE BU TÜR SALDIRILARA KARŞI BOYUTU HER NE OLURSA OLSUN KESİNLİKLE KENDİMİZE VE KARAKTERİMİZE YAKIŞMAYAN SÖZLER SARFETMİYECEĞİZ.ADAM OLAN ADAMA BU DAVRANIŞ YAKIŞIR.DAHA KATEDİLECEK ÇOK YOLUMUZ ,ARAŞTIRILARAK ÇÖZÜLECEK ÇOK SORUNUMUZ,PAYLAŞACAK TONLARCA BİLGİMİZ VE BİRBİRİMİZE VERMEMİZ GEREKEN HANİ O SAKLADIĞIMIZ SEVGİMİZ OLDUĞUNA İNANIYORUM.KIMSEYI TEK TARAFLI KARALAMAYALIM LÜTFEN.HERKESE, SEVENE SEVMEYENE SAYGILAR SUNUYORUM.BU FORUM HEPİMİZİN!!!

WE ARE S X 1

(BU TEMA DONANIM HABER FORUMUNDA SX1 İÇİN TER DÖKEN VE MESAJ ATAN TÜM ARKADASLARA İTAAF OLUNMUŞTUR)

NOT: HERKESIN AVATARINI NE YAZIK Kİ SIĞDIRMAK ZOR OLACAĞINDAN RASTGELE SEÇTİM.AYRICA AVATARLAR HERHANGİ BİR SIRAYA GÖRE KONULMAMIŞTIR.AMAÇ SX1 KULLANAN TUM ARKADASLARIN KENETLENMESİNİ SAĞLAMAKTIR.YALNIŞ ANLAŞILMAMAK DİLEĞİYLE...

SAYGILAR...

• Arkadaşlar bu arada protochip dostumuzun verdiği linklerden birinde açılış ekranı olarak "windows sx smart phone edition"ı indireniniz olmuştur muhakkak.Ben oradaki win logosunu hiç beğenmedim.KIRMIZI win logosu mu olur?
    Ben onu orijinaliyle değiştirdim.Güle güle kullanın.Valla benim çok hoşuma gitti.Bide siz bakın.

e:\system\programs altına yapıştırmayı unutmayın.

Sonra görüşürüz herkeşle.

Arkadaşlar bu arada ufak bir sorun meydana geldi.Görüntüyü attım ama dosyayı atamadım size.durun başka bi yere upload edeyim.

işte burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOnEpeZil -- 26 Mart 2005, 10:17:59 >

• Hazır burdayken size birde font göndereyim istedim.Menülerde farklı 4 font olması hoşunuza gidermi bilmiyorum ama bence oldukça hoş görünüyor.link kapanmadan deneyim derim.

FONT BURADA

Güle güle kullanın...
  • @timhat insanların yeni bir Site açarak para kazanmak istemesinde ne gibi bir Sorun var anlayamadım. Gelip te o siteyi açmak için senden Para isteseler neyse diyeceğim de, daha önce Kedinet şimdi de Cepkolik hakkında bu Forumda yazdığın yazılar, Sorunlarına çözüm ve başka bilgiler bulmaya çalışan arkadaşlara sıkıntıdan başka bir şey vermiyor. Ben de buna dahilim. Varsa sorununuz Özel Mesaj diye bir şey var oradan görüşün ki ileride barışırsanız kimse sizin tartıştığınızı bilmediği için sorun yaşamazsınız aksi takdirde bütün buradaki arkadaşların huzurunda güveninizi yitirirsiniz. Bu Sitelerin tek amacı var : Bilgi vermek . Kimisi ücretli kimisi ücretsizdir. Hangisi işimize gelirse onu tercih ederiz.

Ayrıca da arkadaşların Patch olayını ayrı bir Topiğe taşımaları sayesinde dakikalarca arama yapmaktan kurtulduk ve de bir çırpıda ihtiyacımız olanı yükledik. Ben şu anda buradaki FW15Tr üzerine yine buradaki Ferrari Temasını kullanıyorum. Emeği geçenlere de teşekkür ederim. Daha önceki O2Patch'ini de @timhat senin verdiğin yazılarla yapmıştım. Senin de ellerine sağlık. Kavga etmek tartışmak çoluk çocuk işi, sizlere yakışmıyor bence. Ne kadar haklı olursanız olun bu durum Kimsenin hoşuna gitmiyor.

Yine de karar sizin.

Saygılarımla

• TEBRİKLER GÜZEL ÇALIŞMA
  • SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

sayın abicim bir büyük olarak bize yol gösterme inceliğinde bulundunuz vakit ayrııp kafa yorup mesaj atttınız.size çok teşekkür ederim.ancak sizlerin tecrubeleri bizleri beyaz ışıkla evlendirebilir. çok teşekkür ediyorum.

dOnEpeZil>

katkıda bulunduğunuz ve programları bir araya getirme düşünceniz için teşekkür ederim.

SAYGILAR.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.