Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SX1 E TEMA YAPIMI İÇİN GEREKLİ BÜTÜN PROGRAMLAR TOPİC İN BİRİNCİ SAYFASINDA LİNKLERİ VE KISA AÇIKLAMALARIYLA VERİLMİŞTİR.SİZLERDEN RİCAM ARTIK ÜRETELİM LÜTFEN.İSTER FULL SCREEN ARKA PLAN YAPIN ISTER ALARM SESLERİ HAZIRLAYIN,BAŞKA TEMA MATERYALLERİ YAPIN AMA MUTLAKA UĞRAŞIN.
    NE ŞEKİLDE VE NASIL OLDUĞU GÜZEL YADA KULLANIŞSIZ OLAMSI ÖNEMLİ DEĞİL.HER SEFERİNDE TASARIMALR BİRAZ DAHA GELİŞİR.DAHA İYİ SONUÇLAR ELDE EDERSİNİZ.UMARIM BU DÜŞÜNCELERİME KATILIRSINIZ.TEMA YAPIMIYLA İLGİLİ BÜTÜN SORULARI CEVAPLIYORUZ VE CEVAPLAMAYA DEVAM EDİCEZ.HERŞEYİ EN İNCE AYRINTISINA KADAR SORUP ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

SAYGILAR...

• Timhat ve turbilans, birbiriniz ile ilgili sorunlar varsa, bunu özelden halledin, bu kadar sayfa geliş konuyu, kilitlenme sebebi siz olmayın lütfen..
    • Bölümde üst konu olarak yazılanlar hala geçerli, bir mobil site reklamı yapılması ön görülmüyor, buna bağlı olarak sx1 ile ilgili sitelerin de reklamının yapılması gerçerli bir durum değil, lütfen dikakt edin, cezalı duruma düşmeyin..
    • Bu andan sonra belirttiğim hususlarda herhangi bir anti davranış olursa, olacaklardan sorumlu değiliz.

Herşeyi , herkes için paylaşıyoruz.
    Kimse burada birbirine çamur veya laf atmasın, bir sorununuz varsa dediğim gibi pm yada mail gibi fonksiyonlarımız bulunmakta..

Kimse de kendi başına yaptıkları ile övünmesin, madem bir paylaşım yapıyoruz burda bir kişini daha çok övünecegi bir durum yok.
    Saygılarımla,
  • quote:

Orjinalden alıntı: dOnEpeZil

Arkadaşlar bu arada protochip dostumuzun verdiği linklerden birinde açılış ekranı olarak "windows sx smart phone edition"ı indireniniz olmuştur muhakkak.Ben oradaki win logosunu hiç beğenmedim.KIRMIZI win logosu mu olur?
    Ben onu orijinaliyle değiştirdim.Güle güle kullanın.Valla benim çok hoşuma gitti.Bide siz bakın.

e:\system\programs altına yapıştırmayı unutmayın.

Sonra görüşürüz herkeşle.

Arkadaşlar bu arada ufak bir sorun meydana geldi.Görüntüyü attım ama dosyayı atamadım size.durun başka bi yere upload edeyim.

işte burda

kardeş ii güzel düzeltmişsinde şu LOADING cok sırıtıyor onuda değiştirsen daha ii olur sanırım.
    Bu arada teşekkür eden arkadaşlar,sizlerin yaptıklarınız yanında benim yaptığım hiç bir şey değil.şu vize lerim bitsin siz o zaman görün temaları!

• Hayhay güzel kardeşim ne demek.Derhal.Oraya yazacak bişey aklıma gelmedi.Beğenmezsen onuda bi ara değiştiririm.Ama şu aralar çok yoğunum nete bile çok abuk saatlerde ve redeyse haftada 1-2 kez girebiliyorum.Vizelerden bahsettiğine göre öğrencisin.(tabi konsoloslukta vize görevlisi değilsen ) Şaka yapıyorum kızma.Ben son vizeme ve finalime gireli neredeyse 10 yıl oldu.Ama inan şu anlarını sende ileride çok arayacaksın.Benim ve benim gibi olan pek çoğu gibi.Ama sana bi abi tavsiyesi,derslerin ve sınavların en baba telefondan bile daha çok önem vermen gereken tek şey şu anda.(Bütün öğrenci arkadaşlarım için geçerlidirbu).İleride çalışmaktan gebersen bile herşeye vakit ayırmaya vaktin olacak.Şu anda dersler daha önemli.Herşeyi tadında! ve doyasıya! yapmanın en güzel zamanıdır öğrencilik.Ben üniversiteye başladığımda cep telefonları yeni çıkmıştı ve sadece iş adamlarında vardı.PC lerde Windows bile kullanılmıyodu.HERŞEY DOS TU.Şu an yaptıklarımızı hayal bile edemezdik.CEP TELEFONUNA PROGRAM YAZMAK HA

Neyse çocukluğuma kadar inmeden ve sizi baymadan ben bay bay diyorum...(Umarım seni kızdıracak bişeyler yazmamışımdır)

İşte yenisi...

http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=1MO8GBW89VKKV01L13TCVH7ODA

SAYGILAR SUNUYORUM.TÜM ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIMA SINAVLARINDA BAŞARILAR...

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Orjinalden alıntı: dOnEpeZil

Arkadaşlar bu arada protochip dostumuzun verdiği linklerden birinde açılış ekranı olarak "windows sx smart phone edition"ı indireniniz olmuştur muhakkak.Ben oradaki win logosunu hiç beğenmedim.KIRMIZI win logosu mu olur?
    Ben onu orijinaliyle değiştirdim.Güle güle kullanın.Valla benim çok hoşuma gitti.Bide siz bakın.

e:\system\programs altına yapıştırmayı unutmayın.

Sonra görüşürüz herkeşle.

Arkadaşlar bu arada ufak bir sorun meydana geldi.Görüntüyü attım ama dosyayı atamadım size.durun başka bi yere upload edeyim.

işte burda

kardeş ii güzel düzeltmişsinde şu LOADING cok sırıtıyor onuda değiştirsen daha ii olur sanırım.
    Bu arada teşekkür eden arkadaşlar,sizlerin yaptıklarınız yanında benim yaptığım hiç bir şey değil.şu vize lerim bitsin siz o zaman görün temaları!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOnEpeZil -- 27 Mart 2005, 7:15:08 >

• millet bu konuyu üstte tutun yaaa olmuyo bölee arkadaşım protochip geçen akşam agileden giriyordum konturum bitti lütfen yanlış anlama senle her hangi bir sorunumuz yoktur umarım kolay geldin herkese...
  • öncelikle herkese merhaba, uzun bi aradan sonra tekrar foruma geri dönsem mi diye düşünüyorum, nedeni ise protochip arkadaşımızın derleyip toparladığı bilgiler... gerçekten çok güzel şeyler bunlar. çok çok teşekkür ediyorum protochip'e ve diğer yardımlarda bulunan herkese. fakat burda bi hatayı düzeltmek istiyorum, fw15tr linkinde sanırım bir sorun var. linklerin verildiği ilgili diğer topicte
    http://www.metalternatif.com/FW15TR.zip

yazıyor fakat buna girmeyi denediğimde hep hata verdi, sayfa açılmadı. sanırım bunu bikaç kişi daha yaşadı, linkin bozuk olduğunu söylüyorlardı ben de az önce (dj_shady®) nin de yardımıyla olayı çözdüm. linkin aslı:

http://www.metalternatif.com/FW15tr.zip

olmalı. yani ordaki küçük-büyük harften kaynaklanıyor galiba. evet bu şekilde sorun yok, herkese kolay gelsin, iyi akşamlar...

• SEVGILI ARKADASLAR,

johnny>

dikkatiniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.bu kadar yoğunlukta bazen ufak tefekk hataral olabilir.mazur görmenizi rica edicem.bu durum için özür dilerim.

dj_shady>

ne sorunumuz olabilir.lütfen böyle düşünmeniz yersiz.asla benim kimseyle sorunum yoktur.ayrıca sizin upload için yer sağlama jestiniz bile benim adıma herşeyin üstünde gelir.lütfen...

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 28 Mart 2005, 6:36:27 >
  • sevgili protochip> ne demek, sizin yaptıklarınız yanında bunu görmüş olmamın önemi yok. arada sırada böyle hatalar olur, hiç önemi yoktur, başarılar dilerim... özür dilemenize gerek bile yok.
  • işte böle olmak lazım örnek sx1 ciler valla eleriiz dert görmesin valla
  • MUHAMMED ALİ

1964-1970 1974-1978 1978-1979 Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu. 3 kere şampiyon olabilen tek boksör..

Tema İçeriği : Açılış Ekranı, Tam Ekran Duvar Kağıdı, Sinyal, Menü İkonları, Operatör Logosu

Muhammed_Ali.jpg Muhammed_Ali.sis olarak değiştirilecek. Operatör logosunu tekrar görüntülemek için : c:\system\apps\phone altındaki oplogo klasörü silinip telefon yeniden başlatılacak

**** Mutlaka İzleyin : "Rumble in the Jungle" Muhammed Ali - George Foreman Zaire 1974 ****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaca75 -- 28 Mart 2005, 1:53:29 >

• merhaba millet. temalarda sizin yapmış olduğunuz ya da önerdiğiniz linlerdeki temalar benim telimde çalışıyor fakat bir sorun var. altta bulunan iki tuş görevini belirten yerde standart ayar çıkıyor yani blue renkte çıkıyor. gösterdiğiniz önizlemede oda değişiyor normalde. fakat benimkinde bir değişme olmuyor sizce neden teşekkürler...!
  • kardeşim ellerine sağlık temayı gördüm çok duygulandım sen bitanesin yani diyecek lafım yok sana sen nasıl bir insansınki sabahın 5 inde tema yapıyosun ya iyiki varsın iyikide bize bizlere yardım ediyosun hep böyle ka hep bize yardım et kardeşim :) bitanesin sen bu arada çalışmalarının devamını diliyorum sx1 kardeşliği bu ya :) öz kardeşim benim
    quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:46

ZONGULDAK BY PROTOCHIP...

BU TEMA twinkle67 ARKADAŞIMIZA İTAAF EDİLMİŞTİR.

zonguldak.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan zonguldak.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası ZONSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından Zonguldak ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/ZONGULDAK.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN tehlike ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

• SEVGILI ARKADASLAR,

karaca75>

çok güzel olmuş teşekkür ederim.Ayrıca tema yapımı konusunda destek veren birkaç arkadaştan birisi olduğunuz ve bu işe vakit ayırdığınız için sizi minnettarlığımı ifade etmek isterim.

arranger

kısayol tuilarının bullunduğu 176*20 pixellik alanı değiştirmek için WildSkinz isimli programı kullanmanız gerekmektedir.programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.ancak şunu belirtmeliyimki bu program çalışır vaziyetteyken AGILE MESSENGER,BLACKLIST,FSCALLER,OPR LOGO CHANGER,ACTIVE TODAY programları system hatası vermektedir.Prpgramla ilgi geniş bilgiyi topic in 1. sayfasında bulabilirsiniz.

WILDSKINZv12 DOWNLOAD:
    http://forum.donanimhaber.com/forceddownload.asp?file=4;2270118

twinkle67>

yazdıkların için teşekkür ederim.sabahın 5i veya akşamın 24 ü hiç öenmli değil.her zaman ne şekilde olursa olsun bu kardeşlik devam edicektir.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 28 Mart 2005, 6:39:34 >

• abiler telefonu garanti kapsamı dısına cıkarmadan telefona tema yuklemenin yolu yokmu benim siah sx1 15 gun kullandıktansonra servise gitti!!! 5 gun oldu gelmedi!
  • SEVGILI ARKADASLAR,

eXtreMePOWER>

şu an için ne yazıkki fw modifikasyonu olmadan tema eklemeniz mümkün değildir.ancak tüm açıklamaları dikkatlice okuyarak sizde telefonu sorunsuz bir şekilde tema yüklenebilir hale getirebilirsiniz.her türlü aklınızda kalan soruyu yazın lütfen cevaplayalım.

SAYGILAR.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:47

CELEBRITIES BY PROTOCHIP...

celebrities.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan celebrities.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası CELEBSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından celebrity ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/CELEBRITIES.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 28 Mart 2005, 12:53:29 >

• Güzel bir çalışma olmuş. Buradaki saat ile Ferrari aynı, bunun akrep ve yelkovanını Beyaz yapma imkanı yok mu acaba? Şekli çok güzel saatin ama akşamları seçmek zor oluyor. Menünün arka fontunu değiştirmek için sanırım smart launcher gerekli.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:48

BU TEMA adozcelik ABİMİZE İTAAF OLUNMUŞTUR.

EXTREME BY PROTOCHIP...

extreme.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan extreme.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası EXTREMESCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından extreme ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/EXTREME.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 28 Mart 2005, 13:06:59 >

• Süpersin sevgili dostum, muhteşem olmuş. İlgine alakana, sevgine saygına ve de özellikle dostluğuna gönülden teşekkür ederim. Ellerine sağlık abisi. Hemen yüklüyorum.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

saygıdeğer abicim elbetteki akrep ve yelkovan renklerini değiştirmek mümkün.ben gerekli dosyaları aşağıdaki linke koydum.yapmanız gereken istediğiniz rengin dosyasını yani eikctl.rsc system dosyasını e:\system\data altına usb kablo yada mmc card reader vasıtasıyla kopyalamak.bu dosya sistem tarafında kullanıldığından başka türlü üstüne yazmak mümkün değil.bu sebeple sadece kablo ve mmc card readerla yüklenebilir.ayrıca screenshotlarda verilen menuler için smartlauncher programını kurmanız gerekmektedir.

SİYAH,KIRMIZI,MAVİ,BEYAZ RENKLİ AKREP VE YELKOVAN DOSYASI:
    http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/CLOCKCOLORS.zip

SMARTLAUNCHER VE SKIN EDITOR DOWNLOAD:
    http://forum.donanimhaber.com/forceddownload.asp?file=2;2270118

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 28 Mart 2005, 13:25:23 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.