Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TEMA NO:54

REDKID1 BY PROTOCHIP... ( tema materyalleri risk arkadaşımız tarafından sağlanmıştır.)

redkid1.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan redkid1.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası REDKIDSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından REDKID ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/REDKID1.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN tehlike ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 1 Nisan 2005, 12:11:28 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:55

REDKID2 BY PROTOCHIP... ( tema materyalleri risk arkadaşımız tarafından sağlanmıştır.)

redkid2.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan redkid2.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası REDKID2SCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından REDKID2 ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/REDKID2.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 1 Nisan 2005, 12:11:43 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:56

BU TEMA berkserk ARKADAŞIMIZ İTAAF EDİLMİŞTİR.

STARWARS BY PROTOCHIP...

starwars.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan starwars.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası STARWARSSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından STARWARS ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/STARWARS.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 7:50:13 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

6 adet yeni tema upload edilmiştir.umarım beğenirsiniz.biraz yoğun olduğumdan dolayı fazla tema yapamamaktayım.mazur görmenizi rica edicem.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 7:53:41 >
  • ne demekk!:) biz yogun olmadıqımız halde 1 tane yapamıyoruz sen yogunken 6 tane yapıyorsun..
    tekrar teşekkürlerrrrrrr

• Çok güzel olmuş gerçekten gönülden teşekkürler, ellerin sağlık.
  • Merhaba arkadaslar. Ben araniza yeni katilanlardanim.
    Verdiiniz bilgiler için çok tesekkür ediyorum. Formu okuyorum. Ama pek birsey anliyorum desen yalan olmaz. Bu yüzden sizlerden yardim diliyorum.Bu konuda da çok acimi sayilirim. Sx1 telefonuma otomatik tus kilidi programini yüklemek istiyorum. Ve hiç yükleme yapmadim. tus kilidinin .sis uzantili dosyasini internetten indirdim. Bunu telefonuma nasil kurucam bilmiyorum. Bilen arkadaslarim detayli olarak açiklayabilirlerse çok sevinirim. Simdiden arkadaslara tesekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunus015

Merhaba arkadaslar. Ben araniza yeni katilanlardanim.
    Verdiiniz bilgiler için çok tesekkür ediyorum. Formu okuyorum. Ama pek birsey anliyorum desen yalan olmaz. Bu yüzden sizlerden yardim diliyorum.Bu konuda da çok acimi sayilirim. Sx1 telefonuma otomatik tus kilidi programini yüklemek istiyorum. Ve hiç yükleme yapmadim. tus kilidinin .sis uzantili dosyasini internetten indirdim. Bunu telefonuma nasil kurucam bilmiyorum. Bilen arkadaslarim detayli olarak açiklayabilirlerse çok sevinirim. Simdiden arkadaslara tesekkür ederim.

dosyayı seç sonra navi tusuna bas yukleme baslıyacaktır. çıkanlara evet/tamam de yuklemenın yapılacagı yeri mmc olarak seç ve program kurulsun..ve menunun en altına simgesi gelsin..bu kdr.
  • @PROTOCHIP saol dostum.ARKADAŞLAR BRİTNEY BENİMM HA KİMSE DOWNLOAD ETMESİN.
    quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:53

BU TEMA timhat ARKADAŞIMIZA İTAAF EDILMİŞTİR.

BRITNEY BY PROTOCHIP...

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

• Ya rakadaşalr bu wild skinz programına bir alternatif yok mu o açıkken oyun falan oynanmıyo fullscreen caller da çalışmıyo bide bu temaların menu ikonlarını değiştiren versiyonlarını yapmak mümkün değilmi yani 66000 temsı gibi ve son olarak bu starwars temasındaki gibi menü arkasında resim çıkması için smartlauncherskin programı şartmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: timhat

@PROTOCHIP saol dostum.ARKADAŞLAR BRİTNEY BENİMM HA KİMSE DOWNLOAD ETMESİN.
    quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:53

BU TEMA timhat ARKADAŞIMIZA İTAAF EDILMİŞTİR.

BRITNEY BY PROTOCHIP...

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

5 kere download edip 5 kere tele kurcam:P ehuhe

bu arada teğmen olmu$um..hadi hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risk -- 30 Mart 2005, 13:27:57 >

• böyle devam süpersiniz arkadaşlar hepinizin arkdaşı oldum için mutluyum :D
  • valla ağzım açık okudum mesajları
    helal olsun hepinize
    elinizden kurtulmuyor bişey
  • protochip arkadaşım acil yardım lütfen tel kitlendi açılmıyor. nicole .sis i yüğkledim sonra baktım alt taraf yok.bende kurulumdan sileyim dedim.ve alet error verdi falan ve telefonu kapattım.bir daha açayım dedimki açılmıyor.ne yamak lazım şimdi.acil yardım
  • SEVGILI ARKADASLAR,

melihozgul>

her temanın altında bir uyarı yazmaktayım.zannediyorum gözünüzden kaçtı.sorunnuz büyük değil ve halledilebilir.

1- başka bir symbian tel bulup sizin mmcyi takarak FW15ORGFILES.SIS isimli dosyayı o telefona atıp mmcye kurmak

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FW15ORGFILES.zip

2-açık halde bulunan system dosyalarını bir mmc card reader vasıtası ile gerekli klasörlere kopyalamak

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FW15ORGFILESNOSIS.zip

system dosyaları ve mmcdeki yerleri:

AvkonEx.mbm: e:\system\data\

Avkon.mbm: e:\system\data\

menu_folders.mbm: e:\system\data\

Eidpic.mbm: e:\system\data\

Callstatus.mbm: e:\system\data\

bmimage.mbm: e:\system\data\

Aplications.dat: e:\system\data\

Backgroundimage.mbm : e:\system\data\ YADA c:\system\data\

splashscreen.mbm: e:\system\programs

startup.mbm: e:\system\apps\startup

clock.mbm : e:\system\data\

clockmasks.mbm: e:\system\data\

eikctl.rsc: e:\system\data\

mono_ring_long.MID: e:\nokia\sounds\digital

poly_ring_deep.MID: e:\nokia\sounds\digital

LUTFEN HER TEMAYI KURDUKTAN SONRA C:\SYSTEM\INSTALL YADA E:\SYSTEM\INSTALL ALTINDA BULUNAN VE TEMAYLA AYNI ISMI YAŞIYAN UNINSTALL DOSAYASINI SILIN.KESINLIKLE TEMALARI YONETİCİDEN KALDIRMAYA ÇALIŞMAYIN.

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 19:38:13 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

risk>
    çok teşekkür ederim

adozcelik>

sayın abicim beğenmenize çok sevindim.saolun.

timhat>

çok teşekkürler.umarım sende olmayan fotolardan oluşmuştur tema :D

AratoElrondMinyatur>

wildskinz programının şu an için bir alternatifi mevcut değil.program agilemessenger,fscaller,blacklist,oprlogochanger,activetoday gibi programlarla uyumsuz olup bu programlarla kullanılamamaktadır.menu ikonlarını değiştirmek mümkün.bunu için sysiconz programını kullanıyoruz.programı kurarken 3650 versiyonunu seçmeyi unutmayın.

SYSICONZ:
    http://www.metalternatif.com/SysiconzV101FORSX1.sis

twinkle67>

çok teşekkür ederim.

PHI314>

çok teşekkür ederim.

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

SAYGILAR...

• Sevgili proto kardeş öncelikle mesajıma özürle başlamak isterim. Sen fomda uzun uzun anlatmışsın icon olayını fakat ben bir türlü beceremedim. son oluşturduğun sis lerden tema gönderip kurdum telefona hiç bir değişiklik olmadı sw 15 yüklü telefonum yeni bi açıklama getirirsen sevinirim.
  • sevgili protochip daha önce siemensmania ve siemenstech e sorduğum soruyu sanada sormak istiyorum,
    benim telefonumda theme ve ses parchleri var , telefon ile görüşürken arayanın sesi birden azalıyor ve kayboluyor, daha sonra sesi duyabilmek için ahizeye aktarıyorum ses duyulunca tekrar normale çevirmek zorunda kalıyorum, bu neden oluyor sizce, böyle bir problemi olan başka kimse var mı?
  • slm arkadaşlar
    protochıp temayı telefona yükledikten sonra C:system data install içindeki dosyayı sılıyoruz telefonu açıyoruz we launcherden temayı seçiyoruz daha sonra sadece menüye girdinmi tema çıkıyo we skinler falan değişmiıyor saat logosu falan arka planda değişmiyor 6600 gibi arka plan olmuyor bunu nasıl yapıcam wildskins programı ne işe yarıyor....protochip yardım ltf
  • slm arkadaşlar
    protochıp temayı telefona yükledikten sonra C:system data install içindeki dosyayı sılıyoruz telefonu açıyoruz we launcherden temayı seçiyoruz daha sonra sadece menüye girdinmi tema çıkıyo we skinler falan değişmiıyor saat logosu falan arka planda değişmiyor 6600 gibi arka plan olmuyor bunu nasıl yapıcam wildskins programı ne işe yarıyor....
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.