Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MBaslan: firmware 15 yüklü olması yeterli değil, firmware'in patch'li olması gerek. konuyu baştan okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. ilk postu, tekrar okuyun.

FW'yi nasıl patch'liceğiniz hakkında bilgiyi ise
    http://forum.donanimhaber.com/m_2223057/tm.htm
    deki posttan okuyun, herşey orda yazıyor, ama şunu belirtelim biraz uğraşılması gereken bir iş. tema olayı direk olmuyor yani, eğer istiyorsanız uğraşmanız lazım.
  • cok saol protochip, eline saglik temalar icin
  • SEVGILI ARKADASLAR,

MBaslan>

zannediyorum telefonunuzda official fw15 yüklü ve temaları kullanabilmeniz için firmware i modifiye etmeniz gerekmekte.bunun için ben bir başka topic açmıştım.oradaki bilgiler ışığında rahatlıkla bu işlemi yapabilir ve telefonu tema uygulanabilir hale getirebilirsiniz.

SX1 FW15 UK-EL-TR THEME PATCHED (TEMA UYGULANABILIR)FIRMWARE KURULUMU:(WINSUP-SERVIS SURUMU-TURKÇE)

savasboyraz>

şimdi öncelikle sizi hemen uyarayım.telefonunuzdan ses patchini derhal kaldırın.hoparlörünüzün bozulması an meselesi.bunun için fw15 i yeniden kurun.daha sonra sadece tema için olan patchleri uygulayın.bu sorun yapmış olduğunuz ses patchinden dolayı ortaya çıkmış olabilir.en azından ben tecrubelerimden öyle olduğunu düşünüyorum.eğer normal fw attıktan sonra da bu olay devam ediyorsa bence teknik servise başvurmanız mantıklı olucaktır.ama ben yeniden sespatchi olmadan fw attığınız bu sorunun düzeleceğini düşünüyorum.

uguryilik>

burada gördüğünüz temaları uygulayabilmek için telefonunuzun yazılımızı modifiye etmeniz gerekmektedir.sizin telefondaki firmware modifiye edilmediğinden bu temaları kullanamazsınız.açtığım diğer topicde gerekli bilgiler mevcut olup nasıl yapıldığı konusunda tum ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

SX1 FW15 UK-EL-TR THEME PATCHED (TEMA UYGULANABILIR)FIRMWARE KURULUMU:(WINSUP-SERVIS SURUMU-TURKÇE)

SAYGILAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 19:36:11 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

berkserk>

çok teşekkür ederim.

johnny>

zannediyorum Mbaslan arkadaşımızın sormuş olduğu soruyu aynı anda cevaplamışız.yanlış anlamayın lütfen.mesajı post edince farkettim.özür diliyorum.

SAYGILAR..
  • Hey PROTOCHIP,

bu smartmovie tele indirecez ya filmleri telde mi çevirecez ben bunu anlamadım yoksa smartmovie için pc versiyonu varmı?Ben smartmovie nin sitesine girdim sadece tel için bir yazılım var.şimdidien teşekkürler her şey için.
  • quote:

johnny>

zannediyorum Mbaslan arkadaşımızın sormuş olduğu soruyu aynı anda cevaplamışız.yanlış anlamayın lütfen.mesajı post edince farkettim.özür diliyorum.

yok abicim yanlış anlamam, oluyo arada böyle durumlar, önemi yok.

arkadaşın soruyu görünce ben yazıveriyim demiştim hemen, dediğiniz gibi aynı anda yazmışız
  • SEVGILI ARKADASLAR,

scudman>

smart movie iki ayrı programdan oluşmaktadır.biri pc converter olrak geçer ve bilgisayarda filmleri xvid formatına çevirmek için kullanılır.diğreri ise player dır ve telefona kurularak çeviridiğiniz filmleri izlemenize imkan tanır.

SAYGILAR..
  • teşekkür ederim dostum.
  • protochip

siemens-mobiles/org da wildskin 1.3 icin bi cozum oneriliyor. wilskin sis dosyasını kurduktan sonra e:\system\recogs klasörü altına recskin.mdl adlı dosya geliyor. programı kurduktan sonra bu dosyayı silersek programın hatasız calistigi yazılmış. ben denedim söylendiği gibi sorunsuz çalışıyo. sistem hatası almıyorum. en azından 3 saattir. Bi bak istersen

http://www.siemens-mobiles.org/forum/index.php?topic=1783.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaca75 -- 30 Mart 2005, 22:29:19 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

karaca75>

çok teşekkür ederim.bende zaten dikkat ederseniz bu programın kurulmuş halini topic altında verdim.yani kesinlikle kurulmasını önermedim ve de bunu özellikle belirttim.dediğiniz gibi o dosya bir recognizer dosyasıdır ve birtakım sorunlar ondan da kaynaklanmaktadır.ancak asıl problem willdskinz programının bazı programlarını hafıza bölgesibi işgal ederke çalışmalarını engellemesidir.(agile messenger,fscaller,blacklist,oprlogochanger şu an için bu uyumsuzluğu yaşayan programlar.) birde öenmli olan wildskin içinden bir defa skin seçildikten sonra(shades.skin) o skin değiştirilmemeli ve kendi hazırladığınız skinleri shades.skin olarak kaydedip e:\system\apps\wildskin altına kopyalanmalıdır.ayrıca bu program içinden reset atmakta system errorlara yol açabilmektedir.tekrar teşekkür ediyorum araştırıp doğru bildiklerini bizlerle paylaştığın için.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 22:51:23 >

• protochip

forumda önce 1.3 ü, sonra daha stabil olduğu için 1.2 yi önermiştin. bende bu söylenen çözüm 1.3 için olduğu için yazmıştım.
    üslubunu herşeye rağmen kimseye karşı bozmadığın için asıl ben teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaca75 -- 30 Mart 2005, 23:03:58 >
  • Temalarda menu deki arkaplanı nası yapıyorduk onu yapamamıstım , bide forumda bi ben kaldım galiba tema itaaf edilmeyen şöyle bi subaru impreza teması fena olmazdı
  • sx1 kardeşliği güzel birşey. :)
  • SEVGILI ARKADASLAR,

karaca75>

haklısınız özür diliyorum.ben 1.3 versiyondan bahsettiğinizi kaçırmışım.ancak ikisinde de yinede fazla derecede stabilite sorunları mevcut.
    umarım birileri çıkar ve bu program benzeri bir program yazar.tekrar sizden dikkatsiz davrandığım için özür diliyorum.

jaydee>
    neden olmasın.sizin içinde bir tane subaru teması hazırlar itaaf ederiz.sorun bile olmaz.

tehlike>

kesinlikle katılıyorum.güzeldi...bir telefon nelere kadir olabiliyor.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 30 Mart 2005, 23:36:53 >
  • @protochip ben espri mahiyetinde soyledim zaten :) genede saol dusundugun icin
  • Benim de bir SX1'im oldu artık şimdi şarz uykusuna yattı...herkese selamı var...Nasılsa artık sık sık görüşecez iyi varsın SX1 ve iyi ki varsınız SXciler
  • hayırlı olsun dostum.aramıza hoş geldin!!sende bizden birisin artık.biz hep buralardayız nezaman sorun olursa...bizim için söylediklerinden dolayı saol..
    quote:

Orjinalden alıntı: drblood

Benim de bir SX1'im oldu artık şimdi şarz uykusuna yattı...herkese selamı var...Nasılsa artık sık sık görüşecez iyi varsın SX1 ve iyi ki varsınız SXciler
  • güle güle kullan arkadaşım yeni telefonunu.
    bu arada fw update ile ilgili bişey sorucam: şimdi FULLPATCHMMCE yi patchliyoruz, ama bu dosyayı ellemeden gidip baya baya firmware'i yüklüyoruz. yani o zaman bunu niye patch'liyoruz anlamadım ben.
    daha bu işi yapmıyorum, telefonu bağlamadan bi deniyim dedim. fw15tr yüklenmeye hazır dururken diğer programda başka bir dosya olan FULLPATCHMMCE,yi patchliyoruz. yoksa öyle yapmıyor muyuz? yoksa ben yanlış mı yapıyorum, fazla kafa da yoramıyorum şu anda
  • SEVGILI ARKADASLAR,

johnny>

bir fw15 i yüklerken başka bir programla yani winsupmempacther la firmware in hafıza bölgesine erişip fullpatchmmce.sxp yazan dosyayı kullanarak firmware üzerinde modifikasyon yapıyoruz.yani sonuçta yine firmware i değiştirmiş oluyoruz tema yükleyebilmek için.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 31 Mart 2005, 0:47:43 >
  • Final Fantasy. Protochip sen temalarını hep bizlere itaaf ettin buda benden(bizden) sana itaaf edilmiştir emeklerini ve bilgini paylaştığın için. biraz karanlık bi tema ama olsun hala deniyorum

sinyal, boot, tam ekran duvar kağıdı

final fantasy.sis olarak değiştirilecek

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.