Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ANKARA'dan merhabalar. buyuk selamlar. Su an Polatlı Topçu ve Füze Okulundayım ve sınava girmeyi bekliyorum. işte askere gideceksin ama sabah 8,30 da geliyorsun ve saat şu an 14.35 ama hala bekliyorsun. En azından kumanya getirdiler yani bize yemek verdiler . Buradan herkese selamlar ve

SAYGILAR
  • SEVGILI ARKADASLAR,

turbilans>

dostum Allah kolaylık versin ve umarım en rahat yere düşer ve gönlüne göre iyi bir askerlik dönemi geçirirsin.şimdiden hayırlı teskereler dilerim.

SAYGILAR...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:59

BU TEMA karaca75 ARKADAŞIMIZA İTAAF EDİLMİŞTİR.

ANGELINA BY PROTOCHIP...

angelina.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan angelina.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,analog clock...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası ANGELINASCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından ANGELINA ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://sx1.pardus.info/PROTOCHIP/SX1THEKING/SX1THEMES/THEMES/ANGELINA.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN: internetteyiz.biz ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 1 Nisan 2005, 15:13:53 >

• @turbilans kardeşim, en iyi ve rahat yere düşmeni temenni eder şimdiden hayırlı Tezkereler dilerim. Özleyeceğiz seni. Türk Askeri olmanın gururu ile başarılı görevler dilerim.
  • merhaba arkadaşlar,
    angelina.sis dosyasını kurarken sistem hatası veriyor...
    adım adımyaptıklarımı yazayım siz bana hatamı söyleyin...
    smartlauncher programını kurdum, open settings altından launcher 'ı on yaptım..
    wildskinz i on yaptım..skin ayarı shades...restart edeyim mi, dedi no dedim..
    telefonu manuel olarak restart ettim..
    telefon normal açıldı...
    menüye bastığımda launcherin yaptığı menü simgeleri içinden dosya yöneticisini açtım...
    angelina.sis üzerine tıklayarak kurulumu başlattım ancak iki kademe ilerleyerek sistem hatası verdi.
    e:\system\install altından angelina.sis kaydını sildim..
    telefon hatasız açıldı...
    aynı işlemi wildskin off iken daha sonra launcher off iken tekrarladım...
    hep aynı hata...
    nerede yanlış yapıyorum???
  • bir de unuttum , renk paletinde bluesky ı tekrar seçtim..
  • arkadaşlar ben biraz cahil bir insan olarak size bir soru soracağım: bu sx1 versiyon no.'sunu nasıl görüyoruz ve orjinal fw15 değilse eğer kendimiz bulup yükleyebilirmiyiz. yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.
  • meraba bana göndeerdiğin program için teşekkür ederim fakat 1 sorun daha var bir arkadaşımada lazım aynı prog. yanlız siteye ulaşamıyoruz.bu programı atabilirmisin bana.mail adresim serdarisik09@walla.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:57

BU TEMA jaydee ARKADAŞIMIZA İTAAF EDİLMİŞTİR.

SUBARU BY PROTOCHIP...

subaru.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan subaru.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,analog clock...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası SUBARUSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından SUBARU ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://sx1.pardus.info/PROTOCHIP/SX1THEKING/SX1THEMES/THEMES/SUBARU.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

Çok teşekkur ederim protochip gerçekten mükemmel olmuş , biliyorsun mmc arızalı benim yenisini alim ilk isim bu temayı kurmak olucak Tesadüfmü belki bilmem ama sx1 i aldıktan sonra nerede bi yazı yazsam bi sorunum olsa herkes cok seviyeli ve yardımsever iste Sx1 kardeşliği bu olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaydee -- 1 Nisan 2005, 18:39:08 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

timhat>

hayırlı olsun.

deltadx>

problem şu durumdan kaynaklanıyor olabilir;

e:\system\data nın altında bulunan system dosyalarında biri yada birkaçı bir şekilde.read only yani sadece okunabilir olmuş.ve siz angelina.sis dosyasını kurmaya çalıştığınızda bu dosyaların üzerine yazamayınca kurulum işlemi sona eriyor.diğer yaptığınız bütün herşey doğru.bu dosyaları read only moddan yani salt okunur halden çıkarmak için ya mmc reader kullanarak dosyaları pc de değiştirebilir yada symbianware firmasına ait filemanager programını telefona kurarak bu işlemi yapabilirsiniz.sorun bu şekilde çözüülmezse daha ayrıntılı yazışalım ve çözümler bulmaya çalışalım.

fenerlihtk>

telefon ana ekrandayken *#06# tuşarına basın ve gelen pencerede sağ kısayol tuşu ile bilgiye girin.burada svn ibaresini bulun,karşısında yazan rakam sizin yazılımın versiyonunu gösterir.örnek olarak SVN:15 ise sizde ki yazılımın versiyon 15 dir.

serseri09>

çok özür dilerim ben, konuyu ve size ne gönderdiğimi hatırlayamadım.bir zahmet tekrar yazıp hatırlatırsanız memnun olucam.ancak ondan sonra isteğinizi yerine getirebilirim.

jaydee>

teşekkür ederim.

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 1 Nisan 2005, 22:36:18 >

• Protochip : Teşekkürler

Grace Kelly Tema 1

Prensesler gibi güzel bir kadın. zaten sinamayı bırakıp Monaco prensi ile evlenerek gerçekten prenses oluyor.

*grace_kelly.zip.jp grace_kelly.zip olarak değiştirelecek. smartlauncer skn dosyası ve ekran koruyucu gerekli klasörlere kopyalanacak*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaca75 -- 2 Nisan 2005, 0:54:38 >

• Grace Kelly Tema 2

yukarıdaki işlemlerin aynısı tekrarlanacak

• * bütün prensesler güzel olmaz *
    hep siyah beyaz temalar yapıyorum biliyorum. çünkü eskileri çok seviyorum
    birde resimler ufalınca kötü gözükmüş. tıklayıp gerçek boyuttaki haline bakın daha iyi anlaşılır

sağ üstteki resimler açılış resimler
    sağ alt ise ekran koruyucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaca75 -- 2 Nisan 2005, 0:53:58 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

karaca75>

çok güzel olmuş.ellerine sağlık.ayrıca hayat hep renkli değil ya.siyah ve beyaz tarafları da var;hani o hep ihmal ettiğimiz......

SAYGILAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 2 Nisan 2005, 1:02:49 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

madem başlık full tema neden temalara kendi konusuna uygun zil ve mesaj sesleri eklemeyelim diye düşündüm.ve bundan sonra yapacağım tüm temalara ses eklemeye karar verdim.bu konuda forumdan capetown arkadaşımızın da desteği olucak ve melodileri genelde o hazırlayacak.bundan sonra görüntünün yanına ses de eklendi mi o zaman gerçekten bir bütünlük yakalamış olucaz temalarda.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 2 Nisan 2005, 2:44:23 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:60

BU TEMA capetown ARKADAŞIMIZA İTAAF EDİLMİŞTİR.

CATSTEVENS BY PROTOCHIP...

catstevens.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan catstevens.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,analog clock,mesaj ve melodi sesleri...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası CATSTEVENSSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından CATSTEVENS ismiyle manuel olarak aktif edilir.

MELODI VE MESAJ SESI capetown ARKADAŞIMIZ TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR.

melodi sesi: CATSTVMELODI.wav adıyla kurum esnasında kopyalanır ve tercihlerden manuel olarak aktif edilir.
    (WILDWORLD ISIMLI PARÇADAN OLUŞTURULMUŞTUR)

mesaj sesi: CATSTVMESAJ.wav adıyla kurum esnasında kopyalanır ve tercihlerden manuel olarak aktif edilir.
    (LADY d'ARBANVILLE ISIMLI PARÇADAN OLUŞTURULMUŞTUR)

DOWNLOAD LINK:http://sx1.pardus.info/PROTOCHIP/SX1THEKING/SX1THEMES/THEMES/CATSTEVENS.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 2 Nisan 2005, 4:08:48 >

• ARKADAŞLAR,
    PROTOCHIP i bu çalışmlarından ötürü tebrik ediyorum.Bundan böyle elimden geldiğince güzel melodileri yapıp sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Her şey SX1 ciler için.

Teşekkürler
  • PROTOCHIP bu gün makinaya full tema packı kurdum güzel güzel tema yüklüuordum sis uzantılı fakat temayı silmek istedim bende e:\system\data içindeki tema dosyalarını sildim şimdi telefon açılmıyor açmaya çalıştığımda kapanıp bip sesi çıkartıyor fx_15 orijinal kurmayı denedim zaten son version yüklü dedi ne yapmam lazım safe mod da nasıl açarım telefonu ne yapmam lazım ????? * # açma tuşu ile formatta attım gene olmadı Fw_14 mü yüklemem lazım yok telefon Gittimi ? bana mail atarsan sevinirim rasit019@hotmail.com
  • SEVGILI ARKADASLAR,

rasit019>

aşağıdaki belirtilen işlemleri yaparak telefonu yeniden açabilirsiniz.endişelenmeye gerek yok.lütfen kesinlikle tema dosyalarını silmeyiniz.zira onlar aslında birer system dosyasıdır ve her temayı kurduktan sonra e:\system\install veya c:\system\install altında bulunan tema ile aynı ismi taşıyan uninstall dosyasını silmek gerekmektedir..

1- başka bir symbian telefonda mmc ye fworgfiles.sis i kopyalayıp kurmak.ve c:\system\install altından fw15orgfiles.sis isimli dosyayı silmek.

FW15ORGFILES.sis DOWNLOAD:

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FW15ORGFILES.zip

2-mmc kart okuyucu varsa aşağıda linkte verdiğim dosyaları indirip mmcde gerekli yerlere kopyalamak.

FW15ORGFILES TUM DOSYALAR AÇIK HALİ DOWNLOAD:

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FW15ORGFILESNOSIS.zip

gerekli dosyalar ve mmcdeki yerleri

AvkonEx.mbm: e:\system\data\

Avkon.mbm: e:\system\data\

menu_folders.mbm: e:\system\data\

Eidpic.mbm: e:\system\data\

Callstatus.mbm: e:\system\data\

bmimage.mbm: e:\system\data\

clock.mbm: e:\system\data\

clockmasks.mbm: e:\system\data\

eikctl.rsc: e:\system\data\

Aplications.dat: e:\system\data\

Backgroundimage.mbm : e:\system\data\

splashscreen.mbm: e:\system\programs

startup.mbm: e:\system\apps\startup

mono_ring_long.MID: e:\nokia\sounds\digital

poly_ring_deep.MID: e:\nokia\sounds\digital

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 2 Nisan 2005, 7:36:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP
    deltadx>

problem şu durumdan kaynaklanıyor olabilir;

e:\system\data nın altında bulunan system dosyalarında biri yada birkaçı bir şekilde.read only yani sadece okunabilir olmuş.ve siz angelina.sis dosyasını kurmaya çalıştığınızda bu dosyaların üzerine yazamayınca kurulum işlemi sona eriyor.diğer yaptığınız bütün herşey doğru.bu dosyaları read only moddan yani salt okunur halden çıkarmak için ya mmc reader kullanarak dosyaları pc de değiştirebilir yada symbianware firmasına ait filemanager programını telefona kurarak bu işlemi yapabilirsiniz.sorun bu şekilde çözüülmezse daha ayrıntılı yazışalım ve çözümler bulmaya çalışalım.

teşekkür ederim.

SAYGILAR

PROTOCHIP arkadaşım günaydın
    dediğiniz gibi e:\system\data altındaki tüm dosyaların salt okunurluğunu card reader üzerinden değiştirdim.
    ancak şu anda telefon , pin kodu istediği ekrana gelene dek 5 kez sistem hatası uyarısı veriyor ancak pin
    kodunu girip tamam' a basmama izin veriyor.pin kodundan sonra splash.mbm kendini gösteriyor ve ekranda
    halen sistem hatası yazısı duruyor.tamam ' a basınca ekrandan kayboluyor ve telefon normal arka planıyla
    çalışıyor görünüyor.fakat menü tuşuna basınca tekrar sistem hatası uyarısı geliyor.
    ne dersin formatı haketti mi yoksa belli bir dosyanın bozukluğundan mı kaynaklanıyor..

SAYGILAR...

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.