Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

karaca75>

çok teşekkür ederim.kalbimiz bu kadar bir olabilir.zira final fantasy nin filmi benim için unutulmazlar arasındadır.hemen tele kurdum.ÇOK HOŞ GÖZÜKÜYOR..ellerinize sağlık...

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 31 Mart 2005, 1:00:28 >
  • birde ben smartlauncher için arka plan yapmayı bilmiyorum anlatan olursa onuda yaparım
  • SEVGILI ARKADASLAR,

karaca75>

SMARTLAUNCHER VE SKINEDITOR:
    BU IKI PROGRAM SAYESINDE SX1 IN MENUSUNDEKI RENKLER DEĞİŞTİRİLEBİLMEKTE,MENU ARKAPLANINA RESİM KONULABILMEKTE,İKON DOSYALARI VE ISIMLERI DEĞİŞTİRİLEBİLMEKTE VE İÇİÇE DİZİNLER YAPILABILMEKTEDIR.
    BIR NEVI TELFONDA BULANAN MENU PROGRAMININ GELİŞMİŞ HALİDİR VE İÇİNDE GÖREV YÖNETİCİSİ DE BARINDIRMAKTADIR.SKIN EDİTOR İSE SMART LAUNCHER PROGRAMINA SKIN HAZIRLAMAK YADA VAROLAN SKINLERI DEĞİŞTİRMEK İÇİN KULLANILIR.SMARTLAUNCHER PROGRAMI KURULDUKTAN SONRA ÇALIŞTIRILMALI VE OPTIONS-SETTINGS E GELİNEREK ON YANİ AKTİF HALE GETİRİLMELİDİR.ARTIK ESKİ MENU YERİNE LAUNCHER MENUSU GELİCEKTİR.SKIN EDITORLE YAPILAN SKINLER C YADA E SÜRÜSÜCÜNDE SYSTEM\DATA\LNSKINS ISIMLI KLASÖR ALTINDA BULUNURLAR.BIR SKIN HAZIRLAMAK İÇİN SKIN EDITOR PROGRAMI TELEFONDA ÇALIŞTIRILIR VE OPTIONS MENUSUNDEN NEW SKIN SEÇİLEREK YENİ SKIN DOSYASI HAZIRLANMAYA BAŞLANIR.BURADA LAUNCHER BAŞLIĞI ALTINDA BACKGROUND IMAGE BOLUMUNDEN MENU ARKAFONUNUN RESİM Mİ YADA RENK GEÇİŞİ ŞEKLİNDE Mİ OLACAĞI AYARLANIR.DİĞER SEÇENEKLERLE İKON YAZI RENKLERİ VE BUTON RENKLERİ DEĞİŞTİREBİLMEKTEDİR. GEREKLİ AYARLARI YAPTIKTAN SONRA SKIN OK TUŞUNA BASILARAK KAYDEDİLİR.VE LAUNCHER PROGRAMINDAN OPTIONS SETTİNGS SKINS E GELİNEREK AZ ÖNCE İSMİNİ VERİP HAZIRLADIĞIMIZ SKİN DOSYASI SEÇİLEREK AKTİF HALE GETİRİLİR.

SMARTLAUNCHER VE SKIN EDITOR DOWNLOAD:
    http://forum.donanimhaber.com/forceddownload.asp?file=2;2270118

SMART LAUNCHER ICIN ICONLAR(SKIN EDITOR ICINDEN DEĞİŞTİRİLECEK)
    http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/SMARTLAUNCHERICONS.zip

SAYGILAR..

• smartlauncher için arka plan
    final.jpg final.skn olarak değiştirilip gerekli klasöre kopyalanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaca75 -- 31 Mart 2005, 1:23:41 >
  • quote:

by protochip:

SEVGILI ARKADASLAR,

johnny>

bir fw15 i yüklerken başka bir programla yani winsupmempacther la firmware in hafıza bölgesine erişip fullpatchmmce.sxp yazan dosyayı kullanarak firmware üzerinde modifikasyon yapıyoruz.yani sonuçta yine firmware i değiştirmiş oluyoruz tema yükleyebilmek için.

SAYGILAR.

tamam şimdi anladım. o zaman ayrı bi yerde de fw'nin aslının kopyalanmış halini saklamak lazım. ilerde gerek filan cuyulursa patch'lenmemiş halini yükleriz, oh oh tamamdır...

bi de zaman bulabilirsem ben de uğraşıp tema filan işlerine girmek istiyorum artık...
  • @karaca ellerine sağlık güzel olmuş.
  • sağol adozcelik abi (herkes abi diyo bende diyim bari)
  • selam arkadaşkar bende manowar,slayer ve sepultura temaları yaptım,yaptım yakında paylaşacaz merak etmeyin
  • SEVGILI ARKADASLAR,

arkadaşlar çok güzel gidiyor.tema yapımı konusunda yavaş yavaş destek artmaya başladı.herkes kendi beğenileri doğrultusunda tema yapmaya başladığında zannediyorum forum altındaki bu topic sx1 için en güzel temaların bulunduğu bir hazine haline gelicek.upload yönündende bir sorunumuz kalmadı.hazırladığınız sis veya açık halde bulunan temaları protochip@gmail.com adresine atabilirsiniz.bende onları elimden geldiğince en hızlı şekilde ftp ye upload ederek forum altındaki bu topic e dahil edicem. dosyaları zip ve rar arşiv olarak ve içinde screenshotları bulunur biçimde gönderirseniz benim için de işler biraz daha kolay olucak.her temayı yapan arkadaşımızın ismi ve gönderdiği email da belirttiği takdirde yazmak istediği özel not mesajlara eklenecek.umarım herkes desteğe devam eder ve hep beraber birşeyleri gerçekleştirmenin gururunu, paylaşmanın mutluluğunu ve kullanmanın zevkini yaşarız.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 1 Nisan 2005, 4:37:07 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

göndereceğiniz temaların screenshotlarını, aşağıdaki resimde gözüken şekilde yapabilirseniz herkes için temanın telefonda nasıl gözükeceği kestirmek ve görmek güç olmayacaktır.ben temaları son zamanlarda hep bu sekilde topic e ekliyorum. bu formatta her tema belli bir standarta kavuşmuş olur hemde topic düzenini korur.tabi bu benim nacizhane bir önerim.sonuçta tema yapalım da, bir şekilde bunlarda hallolur.

SCREENSHOT IÇIN ARKAFON:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 1 Nisan 2005, 4:36:01 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:57

BU TEMA jaydee ARKADAŞIMIZA İTAAF EDİLMİŞTİR.

SUBARU BY PROTOCHIP...

subaru.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan subaru.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,analog clock...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası SUBARUSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından SUBARU ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://sx1.pardus.info/PROTOCHIP/SX1THEKING/SX1THEMES/THEMES/SUBARU.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN: internetteyiz.biz ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 1 Nisan 2005, 13:31:40 >

• eline sağlık PROTOCHIP.. sabahlara kadar ugrasıyosun Allah kolaylık versin.
  • bişi soracaktım tema olayı smartluncherla mı oluyor yoksa 6600 daki gibi bağımsızmı yardım edermisiniz ? birde patch yaptıktan sonra patch dosyasını kaldırıp yeniden fw 15i kurduğumda garanti kapsamına girermi yoksa garanti olayı pathcle birlikte yokmu oluyor???? cevap verirseniz tema olayını düşünmeye başlayacağım
  • SEVGILI ARKADASLAR,

risk>

çok teşekkür ederim.mutlu olalım yeter o zaman bendeki yorgunluk enerjiye dönüşüyor...

serwaney01>

smartlauncher programıyla sadece menu üzerinde değişiklik yapabiliyoruz.şu an 6600 daki gibi yazılama entegre tema desteği bulunmamaktadır.ancak firmware i modifiye ederek sağlanabilmektedir.istediğiniz zaman patch kullanmadan yeniden firmware i yükleyerek telefonu orijinal yazılıma döndürebilirsiniz.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 1 Nisan 2005, 12:12:15 >
  • @karaca yaşım 39 olduğu için arkadaşlar bana abi diyor, senin de abi demen samimiyetimiz açısından hoş olur. Çalışmalarını elimden geldiğince takip ediyorum. Sen de çok başarılısın. Devamını bekliyoruz.

Sevgili dostum @PROTOCHİP Subaru çalışman süper olmuş, en sevdiğim Arabalardan biridir. Ama bu kadar güzel Tema yapınca hangi birini yükleyeceğime karar veremiyorum. Ferrari harikaydı, arkasından Surf sonra Mclaren şimdi de Subaru, ellerine sağlık. Bu arada Hatunlu olanlar da çok güzel ama evli olunca kovalamaca yaşamayalım diye yükleyemiyoruz işte (Şaka tabii ki). Mesela Britney Spears' i çok beğenirim. Teması da güzel olmuş.
    Mümkünse Açık renkli (Turkuaz, açık yeşil gibi) tonlarda Doğa (Deniz mesela) Teması yapmanı rica edeceğim senden. Değişiklik olsun biraz. Mutlaka sevenler olur.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adozcelik -- 1 Nisan 2005, 12:42:52 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

saygıdeğer abicim düşünceleriniz için teşekkür edeRim.isteğiniz benim için emirdir.mesajı okur okumaz bahsettiğiniz şekilde bir tema yapmaya başladım bile.böyle tavsiyeler gelince, daha bir hoş ve zevkli oluyor çalışması...

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 1 Nisan 2005, 12:42:51 >
  • @Protochip, seninle ilgili ne diyeceğimi bilemiyorum inan, bir insan bu kadar mı nazik ve yardımsever olur, seni gönülden tebrik ederim. Heyecanla bekliyorum. Ayrıca şimdiden ellerine sağlık.

@PROTOCHIP: AFTER THE RAIN THERE ARE GROWING WONDERFUL FLOWERS IN DIFFERENT COLORS ON THIS DESERT AND THEY ARE SMELLING SOOOO GOOD THAT MAKE US ALL HAPPY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adozcelik -- 1 Nisan 2005, 13:09:12 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:58

BU TEMA adozcelik ARKADAŞIMIZA İTAAF EDİLMİŞTİR.

NATURE BY PROTOCHIP...

nature.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan nature.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,analog clock...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası NATURESCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından NATURE ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://sx1.pardus.info/PROTOCHIP/SX1THEKING/SX1THEMES/THEMES/NATURE.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN: internetteyiz.biz ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 1 Nisan 2005, 13:36:04 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

abicim! öyle bir cümle yazmışsınız ki imzama kazandırdığı anlamı kelimelerle ifade edemem.çok çok çok teşekkür ederim...

SAYGILAR...
  • @Protochip harika olmuş, adamın içi açılıyor valla, ben Doğayı çok severim. Çok teşekkür ederim.
    Bu arada iznin olmadan alttaki imzana bir katkı yapmak istedim ama sen daha da güzelini yapıp imzana eklemişsin. Çok memnun oldum. İmzanın şu anki anlamı seni daha doğru tarif ediyor bence. Verilen mesajların alınması da insanı ayrıca mutlu ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.