Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADAŞLAR,

TEMA NO:16

COUNTER STRIKE

DOSYAYI INDIRMEK IÇIN LİNKE SAĞ DÜĞME YAPIP HEDEFİ FARKLI KAYDETİ SEÇİN VE İNDİRDİKTEN SONRA UZANTISINI .JPG DEN .ZIP E ÇEVİRİN.(BAZEN DOSYA .ZIP UZANTISIYLA DA INMEKTEDIR.BU DURUMDA UZANTIYI DEĞİŞTİRMEDEN ARŞİVİ AÇABİLİRSİNİZ).ARŞİV İÇERİĞİ TELEFONDA GEREKLI YERLERE KOPYALANDIKTAN SONRA TELEFONU KAPATIP AÇIN VE TEMANIZ BIR AKSILIK OLMADIYSA HAZIR DEMEKTIR.WILD SKINZ PROGRAMIN SKINI NI ISE O PROGRAMIN İÇİNDEN AYALAMANIZ GEREKMEKTEDIR.

http://forum.donanimhaber.com/forceddownload.asp?file=1;2271188

dosya içeriği ve nereye kopyalanıcakları:

eidpic.mbm : E:\system\data
    backgroundpic.mbm : E:\system\data yada c:\system\data
    cs2.skin: E:\SYSTEM\APPS\WILDSKIN
    LOGGOCOUNTER.bmp : operator logo (fexplorer yaga opman gibi programlar gerekiyor)

bu operator logoyu nasıl koyacaz dostum yaws prosunu versene

• telefon, internet, mesajlar gibi uygulamaların simgelerini değiştirmek mümkün mü?
    Birde tirgenix diye bi program var güsele benziyor ama bi türlü çalıştıramadım bilginiz var mı bu program hakkında?
  • SEVGILI ARKADASLAR,

nasuh>
    teorik olarak mümkün ve nokia V61 telefonlarda(3650,3660) yapılıyor fakat henüz sx1 için yok...sadece smartlauncher isimli program yardımıyla menudeki ikonları ve menu arkafonu değiştirebilmekteyiz.trigeniz için dosyayı c sürücüsüne kurmayı deneyin lütfen.zannediyorum bu şekilde çalışması gerekiyordu.

SAYGILAR..
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dj_shady>

isteğiniz üzere opr logo changer aşağıdaki linkte veirlmiştir.

http://forum.donanimhaber.com/forceddownload.asp?file=0;2280709

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 14 Mart 2005, 19:50:32 >
  • bu tam ekran için (şarj ikonu için falan değil) sadece FULL TEMA UYGULANABILIR PATCH mı kurmamız gerekiyor ve ben fw 15 tr kullanıyorum tekrar fw 15i mi kuracağız.
  • PROTOCHIP
    Sevgili kardeşi önce bu kadar emek verip bu konuları ayrıntıları ile paylaştığın için teşekkür ederim!
    daha önce FW patchi ile ilgili konuda
    theme_da_2_by_falcone.sis
    theme_da_1_by_falcone.sis
    bunları kurmamızı tavsite etmiyorsun sanırım!
    Yukarıda sistem hatası verip kitlendiğinden bahsetmişsin.
    theme editör ile yapılan themeleri manuel olarak kendimizin atması daha sağlıklı sanırım?
  • SEVGILI ARKADASLAR,

ferrari_tayfur>

evet aşağıda linki verilen topıcde yazılanları uygulamanız gerekmektedir.evet tüm bu tema gereçlerini uygulayabilmek için fw15i pacthleyip kurmak gerekiyor.ve aşağıda topicde detaylı olarak anlattım.

FW15 UK-GRE-TUR UPDATE+FULL TEMA UYGULANABILIR PATCH KURULUM LINKI:
    http://forum.donanimhaber.com/m_2223057/tm.htm

SAYGILAR...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dellino>

bahsettiğim üzere bulamadığım bir nedenden nette bulunan ve sis haline getirilmiş temalar telefonu kitleyebiliyor ve mmc ye tekara fw15orgfiles.sis
    dosyasını kurmak zorunda bırakıyor.bende bu yüzden o linkleri kaldırdım ve bütün dosyaalrı açlık halde veriyorum her teme mesajına nereye kopyalanacaklarını yazıyorum.bu sayede herkes sorunsuz olarak kullanabilecek.ancak şu anda sis haline getirmeyle ilgili çalışmama bitmek üzere
    ve kendimde test ettikten sonra artık temaları sis olarak vermeye başlıcam.bazı arkadaşlar için daha kolay olucak sanırım.yalnız sis dosyası şeklinde downlaoda açma eğer başarılı olursa bu topic altına sis temalar konucak.

SAYGILAR...
  • Sağolasın. birde bu patchi yaptığımızda sistem sorunu yaşar ve telefona format atmak zorunda kalırsak stabilitenin bozulma ihtimali varmı? bir de kendi denediğin ve karşılaştığın sorunlar varmı? yani kullanımda dikkat edilmesi gerken noktalar?
    ben bu fw15Mc eidtionu kurdum en fazla 3 saat çalıştı ve telfon kitlendi. acaba benmi yanlış kullandım diyorum ama back up hariç hiçbirşey yüklemedemiştim? sadece MMc de aldığım backup u geri yüklemiştim.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dellino>

hayır ben surekli program denediğim için firmwarei patchleyip kurduktan sonra sayısız kez format attım.herhangi bir stabilite sorunu yok.
    telefonun üç saat çalışıp kitlenmesi sizde yüklü olan ve halihazırda hafızada çalışmakta olan programlardan kaynaklı olablir.zira firmwarei kurduktan sonra makineye yüklenerek epey test ettim.ayrıca pilin bitmesine yakın kitlenmeler doğal olarak yaşanabilir.uygulama esnasında herhangi bir sorunla karşılaşmadım.kullanma esnasında aslında her programı kurduktan sonra o programlar nereye ne atıyor bakmak ve takip etmek lazım.bazen kurduğunun bir program varolan dosyalardan daha eski bir kütüphane yükleyebiliyor sisteme ve sorunlar başlıyor..zaten herkes kendi telefonu için sayısız kez format atıp program yükleyerek ve birbiriyle yuyumlu çalışanları tespit ederek maxixmum stabiliteye ulaşır.en azından ben öyle yapıyorum.

SAYGILAR...

• HEy PROTOCHIP!!!

Benim telde Ogg pl.kurdum reconizerı da kurdum.Fakt oraya parça nasıl atıcam,mp3 ve diğer ses formatlarından ogg ye dönüştürme işlemni nasıl yapıcam???Telde yapıcam bilg.de mi yapıcam???Recognizer telde ayrı bir menü olarak görünmüyor menü içinde ogg pl. görünüyor neden???YArDIMMMMM pls....
  • ya bai ben bu skin makerla tema yaptım ama skin dosyalarını E:\SYSTEM\APPS\WILDSKIN atıyorum ama yine aynı telefonun altındaki bar değişmiyo bide bişiy daha sorcam bu op. logosunu tamamen kaldırmak için ne yapmam gerekiyo
  • PROTOCHI'ni
    bide bişi sorucam bu senin ilk kendi resminin olduğu temada o avea resmini nasıl batarya altına koyabildin
  • quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

ya bai ben bu skin makerla tema yaptım ama skin dosyalarını E:\SYSTEM\APPS\WILDSKIN atıyorum ama yine aynı telefonun altındaki bar değişmiyo bide bişiy daha sorcam bu op. logosunu tamamen kaldırmak için ne yapmam gerekiyo

bunu değiştirmek için wildskini aç orada attığın skini seç.
    PROTOCHIP in dediği gibi çıkarken wildskin restart istediğinde hayır deyip çık sonra kendin telefonu kapatıp aç.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

scudman>

ogg playerda çalmanız için gereken dosyaları bilgisayarda hazırlamanız lazım.yani mp3 yada wav den GOLDWAVE isimli programla .ogg formatına çevirmeniz lazım.
    bir tavsiye olarak 44khz 128 kbps streao bir mp3 ü 44 khz 64 kbps streo ogg formatına çevirirseniz yarı yarıya dosyayı küçültür ayrıca ses kalitesinde ödün vermezsiniz.recognize ise sadece telefona bluetooth yada infrared üzerinden gelen ogg dosyalarını ogg playera mesaj içinden çalması için yönlendiren ufak bir patch.ikonu gözükmez.

carisma_eko>

öncelikle wildskinz programını benim anlattığı biçimde kurduysanız bir problem çıkmayacaktır.temalarda buluna .skin dosyaları e:\system\apps\wilskin altına kopyalanacak ve wildskinz programı çalıştırılarak theme bölümünden o skin seçmeniz gerekmektedir.ayrıca her ne şekilde olursa olsun wildskinz programı skin değiştirdikten sonra telefpnu restart edeyimm i diye sorduğun mutlaka hayır deyin.ve skin in aktif olması için kendiniz restart edin.logo kaldırma konusuna gelince;
    öncelikle topide verdiğim opr logo changer programınıu indirin.telefona kurarak bir logo yarlayın ve bu program üstünden telefonu kaptıp açın.şimdi oprerator logo kısmnında sizin koyduğunuz resim gözükmekte.fakat şimdi ufak bir trick uygulayarak bu logoyu en küçük hale getiricez.windowsda donatılar altında paint programını açın ve ekrandaki beyaz pencereyi köşesinden çekerek en küçük hale getirin.bu sekilde save as ve gif formatını seçerek kaydedin.böylece 1*1 pixel büyüklüğünde bir resim elde etmiş olduk.
    şimdi bu resmi siemns data suite yada blutotoh yardımıyla telefona gönderin ve c:\apps\phone\oplogo\ altına kopyalayın. orada 286_1_0.bmp gibi bir dosya bulucaksınız.yapmanız gereken tekşey o dosyayı silmek ve aynı ismi kopyaladığınız gif dosyaya vermek.yani gif dosya ismi test.gif ise oradaki dosyayıda 286_1_0.bmp sayalım test.gif i 286_1_0.bmp ye rename edicez.teelfonu açıp kapattığınızda artık operator logo olmayacak.yalnız arkadaki fon siyah ve sizin gifin rengi beyaz ise küçük nokta gözünüze sırıtabilir.rengi siyah bir gif kaydederek bu soruna çözüm bulabilirsiniz...

SAYGILAR...

• quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

scudman>

ogg playerda çalmanız için gereken dosyaları bilgisayarda hazırlamanız lazım.yani mp3 yada wav den GOLDWAVE isimli programla .ogg formatına çevirmeniz lazım.
    bir tavsiye olarak 44khz 128 kbps streao bir mp3 ü 44 khz 64 kbps streo ogg formatına çevirirseniz yarı yarıya dosyayı küçültür ayrıca ses kalitesinde ödün vermezsiniz.recognize ise sadece telefona bluetooth yada infrared üzerinden gelen ogg dosyalarını ogg playera mesaj içinden çalması için yönlendiren ufak bir patch.ikonu gözükmez.

carisma_eko>

öncelikle wildskinz programını benim anlattığı biçimde kurduysanız bir problem çıkmayacaktır.temalarda buluna .skin dosyaları e:\system\apps\wilskin altına kopyalanacak ve wildskinz programı çalıştırılarak theme bölümünden o skin seçmeniz gerekmektedir.ayrıca her ne şekilde olursa olsun wildskinz programı skin değiştirdikten sonra telefpnu restart edeyimm i diye sorduğun mutlaka hayır deyin.ve skin in aktif olması için kendiniz restart edin.logo kaldırma konusuna gelince;
    öncelikle topide verdiğim opr logo changer programınıu indirin.telefona kurarak bir logo yarlayın ve bu program üstünden telefonu kaptıp açın.şimdi oprerator logo kısmnında sizin koyduğunuz resim gözükmekte.fakat şimdi ufak bir trick uygulayarak bu logoyu en küçük hale getiricez.windowsda donatılar altında paint programını açın ve ekrandaki beyaz pencereyi köşesinden çekerek en küçük hale getirin.bu sekilde save as ve gif formatını seçerek kaydedin.böylece 1*1 pixel büyüklüğünde bir resim elde etmiş olduk.
    şimdi bu resmi siemns data suite yada blutotoh yardımıyla telefona gönderin ve c:\apps\phone\oplogo\ altına kopyalayın. orada 286_1_0.bmp gibi bir dosya bulucaksınız.yapmanız gereken tekşey o dosyayı silmek ve aynı ismi kopyaladığınız gif dosyaya vermek.yani gif dosya ismi test.gif ise oradaki dosyayıda 286_1_0.bmp sayalım test.gif i 286_1_0.bmp ye rename edicez.teelfonu açıp kapattığınızda artık operator logo olmayacak.yalnız arkadaki fon siyah ve sizin gifin rengi beyaz ise küçük nokta gözünüze sırıtabilir.rengi siyah bir gif kaydederek bu soruna çözüm bulabilirsiniz...

SAYGILAR...

hııı tamam önce sanırım wildskinın sis dosyalısını yükliycez sonra senin yazdığın gibi o klasörün üzerine yapıcaz ben hiç wildskinnın sis dosyasını yüklemeden senin versdiğin dosyaları apps/wildskin içine attığım için menude wildskinın ikonu çıkmıyodu demekki bide bu senin ilk kendi resminin olduğu temada o avea resmini nasıl batarya altına koyabildin onuda bi anlatıversene

• SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko>

kesinlikle ve kesinlikle WILDSKINZ programını sisli halde kurma.ben topicde download olarak verdim ozipli dosyayı indir ve içeriğini E:\system\apps\wildskin altına kopyala.bu şekilde sorun çıkarmamakta o program.aksi halde fazlaca sistem errorları alır ve telefonu c sürücüsünü formatlaman gerekebilir.avea logosunu ise o temayı yaparken çizim programında oraya yerleştirdim.yani herşeyi çizim programında hazırlayıp tema haline getirdim.topicde verdiğim ve turkçe olan sx1theme maker programnı indirip bu programa hazırladığınız 176*220 lik resmi koyun ve tema oluştur deyin.program kendi directorysi altında mbm isimli bir sdizinin içine hem eidpic.mbm hem backgroundimage.mbm i hemde wildskinz için gerekli .skin dosyasını hazırlamakta.

SAYGILAR...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

temaları sis haline getirip verme konusunda problemler yaşamaktaydım.bu sorunu az önce aştım.bundan sonra nette bulduğum ve kendi hazırladığım temalrı sis formatında koyucam böylece daha kolay yüklenebilir olucak...

SAYGILAR...
    http://prdownloads.sourceforge.net/symbianoggplay/OggPlay-s60-1.0.4.zip?download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 14 Mart 2005, 22:13:41 >
  • ama wildsiknzı senin dediğin gibi kurduğumda hiç biyerde wildskinzı açmak için ikon falan göremiyom
  • SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko>

sorunun şundan kaynaklandığını düşünüyorum.zannediyorum siz indirğinniz zip dosyasını e:\system\apps\wildskin\wilskin şeklinde açtınız...winzipde use folder names seçeneği sizde seçili muhtemelen.şu sekilde olmalı e:\system\apps\wildskin in altında wildskin.app,wildskin.rsc,wildskin.aif,wildskin_caption.rsc ve shades.skin.
    yani dizin içinde dizin açıldıyda telefon göstermeycektir programı.lütfen bir daha kontrol ediniz.

SAYGILAR...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.