Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi naapıcam simdi yaw coktumu acaba tel ?
  • SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee,

endişelenmenize gerek yok.kolay kolay çökmez..dediğim gibi *# ile bir hard reset atalım bakalım ne olucak?

SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR>

jaydee>

şimdi eğr mümkünse ve etrafta birinde başka bir sysmbian varsa sizi mmcyi ona takın ve fw15orgfiles.sis isimli dosyayı o telefona göndererek sizi mmcye kuun.sonra sx1 e takıp teli açmayı deneyin.zannediyorum sorunsuzca açılması lazım.bir de pili çıkartıp biraz bekleyin bakalım.wildskinz programı off yaptıktan sonra sorun oluşturmuş olabilir.eğer bu söylediğim çözüm olmadıysa tel kapalıyken *# tuşlarına basılı tutarak açın ve beş saniye kadar bekleyin.telefon c sürücüsünü formatlayacaktır.bu şekilde de çözüm bulunabilir...

SAYGILAR...

yok eidpic.mdm dosyasını c:\system\data ya attım sora kapatıp acınca acılmadı daha

• o ilk acılınca bi kadın gozu resmi cıkıyoya orada takılıp kalıyor tel sifre penceresi cıkmıyor
  • SEVGILI ARKADASLAR>

jaydee> belirtiğim şekilde mmc kartına başak bir sysmbian telde fw15orgfiles.sis dosyasını atıp kurun...ancak yinde bir c yi formatlamanınzı önenririm.sanki kadın resminde kalması bana mmc deki bazı dosyaların silindiğini anımsatıyor.o yüzden eğer varsa çevrenizde formattan önce o sisi kurup bir deneyin derim...

SAYGILAR...
  • o dosyayı c ye attıgım icin oldu galiba , fazla meraktan ucurucaz telefonu :)
  • Ama mmc ye format atsam bile ne degisecekki , mmc yi cıkarsam bile acılmıyor tel , telefoncuya gitmeden yapılabilecek bisey varmı ?
  • SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee> mmcye değil c ye format atın bakalım...

SAYGILAR...
  • c ye nasıl format atıcam acaba ?
  • SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee>

c ye format atmak için tel kapalıyken * # tuşalrına basılı tutarak telefonu açın ve 5-10 saniye içinde yukarıda bir bar ilerlemeye başlar...elinizi bırakın...bu şekilde olucak...

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 14 Mart 2005, 23:55:49 >
  • tamam format attım. cok sagol yardımların icin aksam aksam baya basını agrıttık , neyse yapa boza ogrenicez artık bu işi daha yeni sx1 ciyiz
  • SEVGILI ARKADASLAR>

jaydee>

lafı olmaz.mühim olan sorun çözülsünde ..başaağrısı dediğiniz nedir ki....

SAYGILAR...
  • Protochip arkadaşım öncelikle bu güzel çalışman ve paylaşımcılığın için seni kutluyorum.yaklaşık 2 hafta önce fw 15 siyah sx1 aldım.benim merak ettiğim bu ilgili fw15+patch yüklendiğinde telefon garanti kapsamından çıkıyor mu? daha sonradan tekrar kurulan bu fw+patchı kaldırdığımızda da durum aynı mı.yani servis anlayabiliyor mu durumu. teşekkürler..
  • SEVGILI ARKADASLAR,

volvox>

bende teşekkür ederim.eğer patchli bir şekilde servise giderse telefon anlaşılır ve garanti dışı kalır..lakin siyahlar zaten fw15 yüklü geldiği için winsup yani servis sürümüde kuruldasa patchsiz anlaşılmaz.çünkü şu anda kullanıcıların kurabileceği official türkçe sürüm fw12 dir.eğer telefon fw15+pacthli ise garanti kapsamından çıkar.ancak bir sorun oluştuğunda pacthsiz bir şekilde yeniden fw15tr kurulabilirse anlayamazlar...tabi bu siyah sx1ler için geçerli şimdilik.ancak mavi olupda servisten fw15 yükletenlerde bu kapsam içinde.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 15 Mart 2005, 0:17:24 >
  • HOŞ SAOL HOCAm!
  • bu tema isi bizi bozdu , c:/ system/ data ya background dosyasını atar atmaz cokuyo tel tema isi yalan oldu galiba :(
  • protochip , system e hic zarar vermeden basarılı bi sekilde nası kurabilirim temayı yada her zaman cokme riski varmı sence ?
  • link te bi sorun var galiba inmiyor !
  • Gene inmiyor linkten
  • SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee> uğraşıyorum.zannediyorum serverla ilgili bir problem var.5 dakika içinde yeniden denermisin lütfen.

SAYGILAR...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.