Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler benim sx1in iç ekranı tamamen kötüleşti ekranı sildirtmem gerekiyo ama 1 sene daha kvkdan garantisi var şimdi ben bunu fw15 patchli olarak garantiye götürüp sildirttiğimde garanti dışına bırakırlaramı patchli diye yada ben kendim silsem yada başka bi telefoncuya götürsem bu telefon açılmış diye garanti kapsamı dışına bırakırlar mı sizce ne yapiyim
  • SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko>
    patchli şekilde götürürsen kesinlik garanti dışı kalır.başak bir telefoncuya açtırıncada garanti dışı kalır.eğer telefon siyahsa fw15 i tekarar ve patchsiz olarak kurup götürebilirsin.ancak mavi ise en son official sürün fw12 olduğu için içinde fw15 yüklü olduğundan çakabilirler.en maantıklısı eğer mavi ise sx1 official 15 in çıkmasını beklemek ve patchsiz bir şekilde firmware i kurup servise götürüp temizletmek...bir de sor bakalım çaktırmada sx1 lere en son hangi firmware yükleniyor diye serviste.eğer onlarda 15 i yüklüyorlarsa o zaman sende fw 15 i patchsiz kur ve adamlara diyelimki ankkarada oturuyorsun ben istanbul yükletmiştim dersin yutarlar...

SAYGILAR...
  • bende ki mavi bendede fw13 tr var şimdi ben fw13tr yi yükleyip gidiyim ozaman sanırım serviste fw15tr yüklüyorlar bildğime göre bide ekranı temizlerken kolonya kaçmıştı ekranın içine bende saç kurutma makinasıyla onları uçurmaya çalışırken sol alt köşede duman isi gibi bi iz kaldı buna problem çıkartırlarmı
  • protochip , tutankamon iismli themayı kurdum ama aktif olmadı temayı kurduktan sonra bi yerden aktifmi etmek gerekiyor ?
  • SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko>

tamam ozaman siz fw13tr ı yükleyip servise götürün.yalnız downgrade yani daha düşük bir versiyona dönmek için elinizde fw13tr winsup sürümü olması lazım ve bu olay yani fw13tr a dönmek gerçekleşmiyebilirde.eğer downgrade yapabilirseniz sorunsuz serviste versiyon yazılım yükletmek istiyorum deyin ve mümkünse ekranı temizletmek istiyorum deyin.hiç dumandan falan bahsetmeyin.duman izinden dolayı garanti dışı kalıcağını sanmıyorum.anlamazlar bile.

jaydee>
    temaları kontrol ederk koyuyorum.bende tema full olarak çalıştı.telefona kurup teli kapatıp açtıktan sonra.ancak sizde hangi bölgeler aktif olmadı?mesela saat değiştimi yada saatin arka kısmı değiştimi? eğer bunlar olmuyorsa yada daha öncede tema kurup bunlardada başarı sağlıyamadıysanız zannediyorum firmwarei pacthlerken bir sorun oluşmuş yada birşeyler eksik olmuş olabilir.birde sis dosyasını kurduktan sonra telefonu restart etmeyi unutmayın.

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 15 Mart 2005, 23:43:18 >

• Ellerine sağlık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko>

tamam ozaman siz fw13tr ı yükleyip servise götürün.yalnız downgrade yani daha düşük bir versiyona dönmek için elinizde fw13tr winsup sürümü olması lazım ve bu olay yani fw13tr a dönmek gerçekleşmiyebilirde.eğer downgrade yapabilirseniz sorunsuz serviste versiyon yazılım yükletmek istiyorum deyin ve mümkünse ekranı temizletmek istiyorum deyin.hiç dumandan falan bahsetmeyin.duman izinden dolayı garanti dışı kalıcağını sanmıyorum.anlamazlar bile.

jaydee>
    temaları kontrol ederk koyuyorum.bende tema full olarak çalıştı.telefona kurup teli kapatıp açtıktan sonra.ancak sizde hangi bölgeler aktif olmadı?mesela saat değiştimi yada saatin arka kısmı değiştimi? eğer bunlar olmuyorsa yada daha öncede tema kurup bunlardada başarı sağlıyamadıysanız zannediyorum firmwarei pacthlerken bir sorun oluşmuş yada birşeyler eksik olmuş olabilir.birde sis dosyasını kurduktan sonra telefonu restart etmeyi unutmayın.

saygılar...

Ama bende şuanda hicbir program kurulu degil smart launcher ve skineditor programlarını kurmam gerkiyormu birde smart launcher ı nasıl kullanacagım kafasına gore direk menuyu deisitiryor da

• ya anlayamadıgım sis uzantılı theme yi kurduktan sonra nası aktif edecegim ek bir program yuklemedim yuklemem gerekirmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko>

jaydee>

saygılar...

Telefonu aldıgımda FW15 UK-GRE-TUR UPDATE kendiliginden bu patch kuruluydu zaten ama bi turlu acamadık daha temaları , temayı kuruyorum telefona ama hangi prog ile aktif etmeliyim ?

• SEVGILI ARKADASLAR,

öncelikle elektrik kesintisinden kaynaklanan bir arızadan dolayı harddiskle epey bir problem yaşadım ve saatlerdir datalarımı kurtarma telaşı içindeydim bu yüzden sorularla pek ilgilenemedim özür diliyorum.neyseki herşey halloldu ve temiz bir formattan sonra bilgisayarda bende kendimize geldik.

jaydee> zannediyorum bir yalnış anlaşılma var.siz telefonu aldığınızda ki muhtemeeln siyah fw15 tr yüklü gelmiştir burası doğru fakat bizim burada verdiğimiz temaları telefona uygulayabilmeniz için tekrara fw15tr kurmak ve kurarkende modifiye etmek gerekmektedir.yani sizn düşündüğünüz gibi bu temalar official fw15 tr ile çalışmazlar.ben sorunun ve yanlış anlaşılmanın burdan kaynaklansdığını düşünüyorum.yoksa yanılıyormuyum? siz benim diğer topicde anlattığım şekilde firmware i modifiye ederek tekrar telefona kurdunuzmu?

SAYGILAR...
  • selam protochip walla cok emek vermissin bütün temaları indirip yedekledim kendime teşekkür ederim
    yalnız bir sorum var hani telefon acılırken splash screenden sonra hareketli bir animasyon varya onu değiştirmek mümkün mü? (menü ikonları birbirine girip ayrılıyor fln)
  • SEVGILI ARKADASLAR,

Vice Citizen>

bende size teşekkür ederim.splash screenden sonra gelen animasyonu değiştirmek pratik olarak mümkün fakat benim vermiş olduğum patch de bu modifikasyon olmasına rağmen ne yazık ki çalışmıyor.nette araştırmalara devam etmekteyim.normalde e:\system\apps\startup\ altına startup.mbm isimli dosyayı attığımızda telin bunu oynatması lazım fakat sonuç olumsuz.bu patchin çalışır bir versiyonu çıkar çıkmaz herkese duyurucam...

SAYGILAR...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

** UPDATE ** WILD SKINZ v12 DAHA STABIL BİR VERSIYON :

http://forum.donanimhaber.com/forceddownload.asp?file=4;2270118

arşiv içeriği e:\system\apps\wildskin altına kopyalanacak ve program bir kez çalıştırılıp on durumuna getirilecek ve theme de shades seçilcektir.stabilite sorunlarını önlemek ve system error almamak için wildskinz programının ayarlarıyla oynamayınız.program alt barı yani 176*20 pixellik kısayol tuşlarının arka bölümünü değiştirmektedir.üzerinde yeni çalıştığım bir yöntem sayesinde programı epeyce stabil olmasını sağladım.eskiden temalarda wildskin dosyasını tema ismiyle aynı yapıyor ve sizden bu skini wilskinz in altına kopyalayıp seçmenizi istiyordum.artık tüm temalarda wildskinz dosyası shades.skin ismiyle geçicek ve sizin kopyalamanıza gerek kalmadan kendini wildskinzden seçtirecektir.tek yapmanız üstteki v12 versiyonu kullanıp ilk çalıştırmada on haline getirip theme i de shades olarak seçmenizden ibaret.bundan sonra wildskinz programıyla bir işiniz olmayacak çünkü tüm temalardaki wildskin dosyası kendini gerekli yere aynı isimle kopyalayacağından programı kandırmış olucaz.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 16 Mart 2005, 8:04:41 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:24

SUNSET BY PROTOCHIP...

sunset.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan sunset.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi...

download link : LINK DOWN SERVER PROBLEMI !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 16 Mart 2005, 9:19:51 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:25

CARS BY PROTOCHIP...

cars.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan cars.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: analog saat,176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 16 Mart 2005, 8:32:40 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:26

CIMBOM BY PROTOCHIP...

cimbom.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan cimbom.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 16 Mart 2005, 9:21:54 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:27

KARAKARTAL BY PROTOCHIP...

karakartal.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan karakartal.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:28

SARIKANARYA BY PROTOCHIP...

sarikanarya.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan sarikanarya.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 16 Mart 2005, 17:33:42 >
  • kardeş, eline sağlık.Ama benim şöyle bir sorum olacak.Sx1 eski ayarlarına geri dönmek için fabrika ayarlarına geri dön mü diycez???
  • protochip kardeş bütün yaptıkların için ellerine sağlık deyip seni kutlamak istiyorum, ben daha önce diğer arkadaşlar (timhat ve berkserk bu arada onlarada teşekkürlaer)sayesinde patch ve tam ekran wallpaper olaylarını yapmakta idim tek sıkıntı altta kalan küçük alan idi o konuda yazılanları okudum fakat henüz deneyemedim eminim o da çalışacaktır, ben de yaptığım theme lerin en azından resimlerini yükleyeceğim seni desteklediğimizi elimizden gelen yardımı yapacağımızı bilmeni isterim, çalışmaların için tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.